![]() |
bak yine akşam oldu sensiz
uzaklarda bir başka ışıltı var yıldızlarda saatler durmuş sanki zamanda gönül hani yar olunca uzakta aldırmak istemesede aklı kalır hep yarda |
Görür görmez sevdim seni
Buldum dedim ben bendimi Bembeyaz bir gelinlikle Hayal edip durdum seni Utandım söyleyemedim Sevgimi hergün gizledim Bir gün anlatmak istedim Abi deyince vazgeçtim Aynı anadan mı doğduk Aynı babadan mı olduk BanA abi deyip durma Severken kardeş mi olduk Sen aşkımsın sen sevdiğim Hayl ettiğimtek eşim Beni abin gibi sevdin Keşke seni görmeseydim Olamazsın sen kardeşim Olamam ben seniN abin Bana sevgilim de artık Seviyorum seni zalim Aynı ana |
bu doğum gününde yanında değilim... sen nerdesin ben nerdeyim...
yanlızsın ve çaresizsin... yanında olsada sosyete arkadaşların içinde yapayanlız bir doğum günündesin...sen benden ayrı, ben senden ayrı... ama üzülme birtanem burda kutlarım doğum gününü kalbimden yollarım sevgimi buralardan yanında olamasamda...bir hediye alamasamda sana... artık olmasanda benim için bitmiş olsanda yüreğimi yolluyorum bugün sana...doğum günün kutlu olsun birtanem... |
gel kalbime hesap aç faizsiz sevgi veririm,vadesiz severim,ben tek
sevgi şubesiyim,piyasaya aldırma kefil istemiyorum ben seni % 100 seviyorum askim (GENCO) askima yan bakani varyaaa |
Seni tarihte aradım coğrafyada buldum,fizikte deneyledim kimyada
analize ettim.müzikte besteledim edebiyatta söylüyorum \"seni çok ama çok SEVİYORUM\" gencoooooooooooooo |
Herşeyinle Farklıydın Sen Benim Için Oysa
Nereye Kapılıp Gitik Ki Biz Bu Aşk Masalında... Birşeyler Var Evet Senin Göremediğin Benimse Gördüğüm Ama Bir Türlü Söyleyemediğim... Gözlerinde ısındığım Sıcaklığın Bile Yok Artık Sözlerinde Kaybolduğum O Cümlelerin Ya Ben Kendimi çok Kaptırmışım Sana Yada Sen Yavaş Yavaş Yok Olmuşsun Aşkımda... Bir çıkış Yolu Var Evet Dilimin Varmadığı Bir Son Var Bizim Için Mutluluğa çıkmayan Bir Yer Var Yüreğimde Acıların Kaldığı Bir Biz Varız Aşk De |
Severken Uzak Olmak Bu Kadar Sana ...
Yakınındayken Düş Olmak Aşkına ... Seninleyken Sensiz Olmak Hayatta ... Kim Dayanır Ki Söyle Böyle Bir Aşka ..! |
Bu Gece Onun Için Uykusuz Sabahlayacağım Ve Tüm *******.
Bu şiirim Onun Için Ve Yazdığım Tüm şiirler Onun Için Yaşıyorum Onun Için öleceğim O Benim Olmasada Onu Hep Seveceğim Kimsenin Haberi Olmayacak Onu Sevdiğimden Gizli Gizli Seveceğim Onu Kalbimde Yaşatıp Onunla öleceğim Onun Için öleceğim |
SeNiN içiN aZMi uYKuSuZ KaLDiM..
Kaç GeCe SiSeNiNiN DiBiNe KaDaR içTiM.. aZ Mi DeRTLeSTiM GeCeYLe aZMi FeRYaT eTTiM.. aZMi aRKaNDaN aGLaDiM. GÜNLeR GeçTi HaFTaLaR aYLaR YiLLaR GeçTi SuNu aNLaDiM YiLLaR SoNRa BuNLaRiN HiçBiRiNi HaK eTMeMiSSiN Ki SeN!!..!! SeV SeVGiMi HaK eTMeDiN.. Ve BeN HaLa YaSiYoRSaM YaPTiKLaRiNDaN SoNRa.. TeK BiR aMaCiM VaR.. iNTiKaM iNTiKaM iNTiKam oda.. YaKiNDa.. Hiç uNMaDiGiN BiR aNDa HaZiRLiKSiZ YaKaLaYaCaGiM SeNi... EMINIM BUNU OKUYORSUN.. |
Böyle olmasını ben istemedim
Sessizce çekip giden ben değildim Yalnızca boyun eğdim! Çünkü seni sevdim ve hala seviyorum! Biricik aşkım, seni affedemiyorum! Sessizce kalbime gömüyorum Fakat unutmuyorum; Ne SENi ne de YAPTIKLARINI!!!........... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:52 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.