![]() |
geçmişte attığımız yanlış adımların telafisi miydi bu çıkış yoksa aşka
susamış gönlümün atabildiği sn çığlıkta mıydı bu arayış?bana geldiğin gün bilebilir miydim yaşama sebebim olacağını bir gün,şimdi tek bişey var bildiğim;seninleyim,seninim her gün! |
18
ben hala 18 yaşındayım hala hayallerimin başındayım.. gidenler geriye dönmeyecek olsa bile. kaybettiğim ben geriye gelmeyecek olsa bile...ben hep aynı yaştayım.. gözlerim isyanda yüreğim firarda.. umut etmek zindan köşesinde paslı prangaysa... ya beklemek ya gelmeyecek benii..umut etmek hayal kurmak sen ne dersen de.. ben hala 18 yaşındayım hala hayallerimin başındayımmm....... |
Adını sen koymuştumaldığım her nefesin şimdi nefessiz kaldım
ölüyorum.. gökkuşağımdan hayatıma renk veren şimdi siyah-beyaz yaşıyorumyazdığım her kelimeydin yeni açtığım sayfamda...şimdi kelimeleri küstürdüm yazamıyorum..dünümdün bugünümdün ama yarınım olamadan kadere boyun eğiyorum çaresizliğime ağlıyorum.. belki bir gün biryerlerde... Yıkılan umutlarıma umutsuzca sarılıyorum seni daha kolay unutabilmek için bırakıp gittin günü hatırlıyorum nafile.. Öyle sevmişki bu yürek seni ne ddesem söylese |
uçan kuştan
sürünen böcekten sarı çiçekten ela gözden bal dudaktan seni kıskanırım GÜLÜM kendim kadar kanım kadar vatanım kadar bayrağım kadar canım kadar seni seviyorum GÜLÜM güzel vatan türkiye güzel şehir erzurum bu temiz kalp bu güzel can bu dadaş barış seni özlüyor GÜLÜM... |
güneş yavaş yavaş kızıllığını gösterdiinde,
ışığı sabah güzelini ararken , en güzelini yani seni bulduğunda, göz kapakların usul usul aralanıp gözlerinin güzelliği sabahı ayrı bir aydınlattığında, günaydın . . . |
Seni Unutmak Kolay Olsaydı Adını Kalbime Değil
Yağmur Yağdığı Zaman Yok Olup Giden Deli Dolu Toprağa Yazardım Seni Sevmek Kolay Değil Asıl Zor Olan Sensiz Kalmak Ben Sensizliği Istemiyorum Sensiz Bu Dünya'yı Da Istemiyorum Lanet Olsun Sensiz Aldığım Her Nefese Haram Olsun Sensiz Geçirdiğim Hergüne Al Allah'ım Canımı Yaşayamam Ki Ben Onsuz Mahvoldum Senin Sevdandan Kahro |
Yıllardır Küllenmiş Aşkın Var Bende
Aşkın Mekan Kurmuş Yanan Gönlümde Beni Terketipte Gittiğin Halde Sana Intizara Kıyamıyorum Benin Kadar Sevene Ratslamadıysan Dertlere çare Bulamadıysan Gittiğin Yerlerde Garip Kaldıysan Geri Dönnnnnnnnnnnn O Eski Yerimizde Beklerim Seni üzülme Sevgilim Affettim Seni Bir Mecnun Yarattın çöldeyim şimdi Eskiden Volkandım Kül Oldum şimdi En Büyük Aşkındım El Oldum şimdi Sana Intizara Kıyamıyorum Cengiz Kurtoğlu Bu şarkı Sözlerini Kendine Yak |
bir gece yarısında
sokaktayım kıayboluyorum anılarla buz gibi bir kaldırımın başındayım yürüyorum aklımda sen varsın sabahı istemiyorum sadece karanlıklar kalsın öyle tenhaki sokaklar sanki herşey içine kapanık yansada aydınlık lambalar benim içim zifiri karanlık ne gündüzü görmek isterim nede sevmek karanlıklardır benim sevgilim ne ölüm isterim,nede değişmek |
ben şimdiye kadar seni sevmişim
simdiye kadar senni kalbimde saklamışım ben şimdiye kadar seni silmek için değil sevmek için saklamışım |
Biliyorum gideceksin bu gece ,toplamışın bütün eşyarı,bütün
hatıralarımı bırakmısın.Al bu kazagımı kışın sıcak tutar bu atkıyıda boynuna sar sana son hediyem.Gideceksin biliyorum suz ne olur bir şey söyleme sadece sarıl sarılki ölene denk sadece senin kokun kalsın .Gideceksin ne olur bakma bana sana söz veremem sonra ,kapıyı kapatma bırak hep öyle kalsın Gideceksin biliyorum dur kitme kime nasıl gideceksin. ben gideyim .sen gidersen ben ölürüm ,ben gidersem sen yaşarsın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.