![]() |
seni gördügüm an ayatta kalamadim bakişlarin beni
öldürdü aman yarabbi bu ne güzellik dedim bir gökyuzune birde gözlerine baktın saatlerce agladim sana bakarak işte bugun ölebilirim senin için dedim cünkü gözlerin gökte yüregin bensen sende içimde yasayacaksin cünkü bügün seni gördüm beyaz melegim sevgimi servet yaptım |
sensiz kalmayı kaldirmiyor yüregim.kısa ayrılıklar bile kederimi
artiriyor.senle olmanin tadini almişim bikere vazgecemiyorum senden..... |
aski sende ögrendim baskasini sevemem.tükenip gitmişim bile seni
kalpten silemem.öyle sevdim ki seni nasil desem bilemem.canimi al istersen sana hayır diyemem cünkü seni seviyorum artık duy bunu melegim |
en güzel düşlerim sevgimi anlamli kılan bugünlerimdir cünkü sevgi
seninle anlamli bugünlerde seninle güzel be melegim |
Eger sana seni sevdigim mi soylersem,
Sende beni severmisin? Eger sana sadece seni dusundugum mu soylersem, Benden uzaklasirmisin? Eger sana seni istedigim mi soylersem, Benden kacarmisin? Eger sana senin icin hersey den vazgecerim desem, Sende benim icin aynisini yaparmisin? LUTFEN SOYLE NEYAPARSIN???... |
o gittiğin günü dün gibi hatırlıyorum
bi hoşçakal demedrn gidişin arkadan üzülme mesajları ya arkandan dökülen gözyaşları için ne diyeceksin seni seven insaları hiç mi düşünmedin bi hoşçakal deseydin bari şimdi nerdesin bilmiyorum ama duyuyorum ki beni özlediğini en kısa zaman da görmeye geleceğiniş söylemişsin ve bu an benim için uzun bir gibi olacak seni çok ama çok özledim BARIŞ |
bilemedim her ayrılığın bir ilk olduğunu
soruyorum kendime hayat mı omu nasıl dayandaki yüreğin inkar ettin peki olmuyor mu_? nebu hayat akışı anlamadım daha çocukmuyum yoksa çocukluğumumu yaşayamadım ne ayakta kalırken düştüm nede yokluğuna ağladım ben küçükken bile dimdik ayakta durandım sana seviyorum demek yokmu... içimi acıtıyor içimi ama genede soruyorum sana bu sonmu yoksa ilk mi_? |
Gidiyorum işte istediğin gibi,
Arkama bile bakmadan gidiyorum. Yanmış kül olmuş odun gibi, Senin rüzgârında savrularak gidiyorum. Hafızamdaki anılarımı silerek, Yüreğimin gözyaşlarını toplayarak, Geriye benden sana hiçbir iz bırakmayarak Bilmediğim diyarlara gidiyorum. Ne istediği mi? Ne yapacağı mı? Bilmiyorum. Sadece sensizliğe alışmaya çalışıyorum. Artık gözlerimi senin yolunda bekletmiyorum Çünkü ben çoktan bu şehirden gidiyorum. Sana bir küçük elveda bile demiyorum. |
Kendimi öylece bırakmak noktasındayım,
Ellerim kenetlenmiş dizlerinde, Muratsız yaşamak banamı kısmet? Alametleridir ömrümün kıyametti nin. Lazım gelir yaşamak bana. Genç idim senelerce,senden uzak, Üzerimde yılların çirkin hayınlığı, Zaman beni savurdu,senin olmadığın yerlere. Ellerim yine kenetlenirdi,hayalini her kurduğumda. Lazım gelir şimdi bana.ÖLÜM Kemal Güzel |
Karanlıklarda saklıdır,ötesinde yıldızların,
Mavisinde denizin,yeşilinde gözlerinin, Seni her düşündüğümde; Düşlediğim en derin düşüncelerimde gizlidir. Seni,o gizlilikte görürüm. Ve kimseler görmesin diye, Üstünü örterim gönlümün topraklarıyla. Ve vakti geldiğinde, Sesimi duyurabildiğimce haykıracam; Gün yüzüne vuracam,güneşle bütüleştirip Daha çok sevebileyim diye. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.