![]() |
Seni kaybetmek öldürür beni seninle yaşiyorum artık
Sensiz olmaz bunu anla be gülüm senle baharı yasamak istiyorum Sensiz bi dünyayı degil inan şimdi yasadigimi aldigin nefesinle biliyorum cünkü ben senin nefesinle yasyırum sen olmazsan ben yasayamam sen canim oldun kanim oldun seni seviyorum melegimm.... |
Sen yürüyerek bitiremecegim yolumsun Sen baharında
koparamayacagim gülümsün Sen aklimin delisi gönlümün prensesisin Sen karda yagan yagmurumsun Sen güneşte parlayan işiltimsin Sen kalbimde atan kanimsin Bende öyleyim sende biliyorum Sen su içerken ben susamam gülüm Sen kişta isinirken ben dişarda üşümem gülüm Sen aklimdayken başkasini düş |
Neyın Pesıne Heves Sardı Hafıflıgın.hangı Sozler Kandırdı Parcalası
Kalbını?kor Olası Gozlerın ısıl ısılmı Baktı Ona?ıcın Nasıl Aldı?nasıl Aldın Koynuna?pesınde Oldugun Bır Zaafmıydı Bır Gecelık?bır Gecelık ıcınmı Yıktın Hayatımızı?????bu Kadar Ucuzmuydu Senın Nefsın?hanı Yuregınde Tasıyordun Benı Heryerde?benı Neden Cıkarıp Atmadın Kalbınden Serefsızce Sevısırken?benı Nasıl Sahıt Edebıldın ıgrenc Duygularına?namussuz Bır Geceyı Nasıl Yakıstırdın Hayatımıza??nasıl Layık Gordun Benı Soysuz Bır S |
Sen bir çiçektin benim için acarken onun için solan.Sen bir haindin
benim yanimdayken onu düşünen.Sen bi kitapsizdin benim kollarimdayken onu hayal eden.Sen bir vicdansizdin bana bakarken onu gören.Sen bir ruhsuzsun benim ruhumdayken onun için yaşayan.Ve sen şimdi benim için nesin biliyormusun.Ruhunu beş paraya satan bi s............ |
Karanlik cehennemde gibiyim,
Cok soguk ve yalnizim. Kimsem yok sadece ben Hayattim karanlik Aci dan baska birseyi dusunemiyorum, Elimde silah oldugunda canimi kiysaydim. Neden bu kadar aci cekiyorum Belki herkes icin ben bir hicim Hic kimse beni dusunmuyor, Kalbim kan agliyor, Icimde kucuk bir mutluluk bile yok. Beni hic birsey mutlu edemiyor, Icim deki aciyi kimse gormuyor. Sahte gulusummu goruyorlar, Hic gostermem icim deki aciyi Kimse bilmeyecek. Simdi mutsuz dunyadan haber |
Neyapacagim mi bilmiyorum
Ne dogru ne yanlis bilemiyorum Agalamakdan baska birsey yapamiyorum Konusmaya calisiyorum ama sozler cikmiyor, Konustugumda sadece bagariyorum Sessim mi duyan olsun Yalnizligim mi icimde tutmakdan biktim Kalbimde ki aciyi anlatacak o kadar sey var ki. Anlatirdim ama kimsenin benim icin uzulmesini istemiyorum. Hayatim maf oldu Hic birzaman mutlu olamayacagim Herzaman kalbim kan aglayacak Neden boyle oldu Hic bilemiyecegim Yalnizim ve Hep yalniz kalacagi |
Sevdiğim
Yalan Değildi Sözlerim Gitme Gel Deseydin Gelirdim Birtek Gözlerine Mahkumoldu Gözlerim Ben Varya Tek Seni özledim... |
Her zaman her yerde seni dusunuyorum,
Gozlerini dusunuyorum, Gulusunu dusunuyorum, Herzaman her yerde seni dusunuyorum. Sensiz hayati dusunemiyorum Seni cok seviyorum. Gecmisim mi degistiremem Herzaman kalbim de iz kalacak Sen benim gelecegimsin Yasama sebebimsin Sana olan sevgim hic bitmeyecek bitiremeyecekler Ne olursa olsun SENI SEVMEKDEN VAZGECMEYECEGIM….. (O kendini biliyor) |
Askının atesıyle ısınır bu soguk bedenım
Şimdı sen yoksan ben bu askı neylıyeyım Kimsem yokkı kımlere derdımı soylıyeyım Islatsanızda gozlerımı yaralı yuregıme degmeyın Mutsuzum askım ben sensız:ben sensız bu hayatı neyleyeyım....ASKIM |
Göz yaşları
Göz yaşlarımla anlatmak isterdim sana mutluluğu Titreyen ellerimle dokunmak. Yerinden oynayacak tüm duygular Sana akacak gözyaşlarım sevgi olup Seni anlatacak ürkek dilim Seni yazacak kırık kalemim Bir cesur olabilsem haykırabilsem Seni seviyorum diyebilsem Hak etmiyormuyum huzuru Göz yaşlarımda göreceksin sevdayı.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.