![]() |
Akan Nehir Degıl Zamandır Solan Bır Gul Deıl Karsındakı Candır Benım
ıcın Zamnı Durduranda Sen Bu Canı Bedenden Alanda Sen Sen Allah Mısın Bu Cana Hukmeden.ecel Olsan Alsanda Canımı Akıtsanda Oluk Oluk Kanımı Yınede Sana Yenılmem Yınede Sana Boyun Egmem Guzelım. |
Benmıyım Yollarda Tek Yaya Kalan Ask Sarabını ıcıp Sarhos Olmayan Bır
Sen Vardın Benı Dertlerımden Kurtaran Sende Neden Cıkıp Gıttın Benım Hayatımdan... |
iki sınır ülkenin dikenli telleriyiz dokunursanız kanar elleriniz
seda seni delice seviyorum ne olur inan bana belki salagım seda seni üzdüm ama ben senin hiç böle lanet olası bir huyun oldugunu bilmiyorddum sen hala o esraya uy.sana aşıgım ulan bütüğn dünya duysun seviyorum ulan aşıgım sana anladın mı? |
Gözlerin Hala Kaldı Aklımda
Sevgin Hala Yüregimde Gidişin Hele Gidişin O Hep Beynimde Bir Yaktın Iki Sevdin üçüncüde Terk Ettin Olsun Ben Bölede Seni Sevmeye Razıyım Unutma Nar Tanem Sevenler Sevmiyenleri Asla Unutmazlarrr |
ELVEDA!!
Simdi den ozledim seni, Sevgini hissetemiyorum artik Cok yalniz hissetiyorum kendim mi, Sana geri donemem Hergun hayattim daha beter oluyor Sana yakin olmak istiyorum Ama yapamiyorum Ikimiz de Kabul edemiyor Ama baska care yok Ayriligin zamani geldi GULE GULE ASKIM…. |
bir yabancıydın candan öte oldun gözümde yoktun gönül tacım oldun sana
yer yoktu hayatımda canım oldun öyle sevdimki seni vazgeçilmezim oldun bitanem |
sebepsiz yere ağlamak istedinmi hiç, ağlarken boğazına bir düğüm
saplandımı, yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada, seni seviyorum diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine, şimdide ben ağlıyorum ama sana degil, bir kalemde sildiğin aşkımıza ağlıyorum. SENİ SEVDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AŞKIM |
Bir gün bir el uyandırdı beni
Kimsin dedim Azrail'im dedi!!! Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi; Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Sen zaten ona OLAN SEVGİNDEN ÖLMÜŞSÜN DEDİ!!! Sevmek kalem alıp çizmek değil Sevmek kalem alıp söz yazmak değil Sevmek kuru bir ifade olan SEVİY |
Vazgecmeyi Bilmek
Bazende Yenilgiyi Kabullenmek Pişmanlıkları Itiraf Etmek Kalbine Taş Basmayı Ve Gerektiğinde Gitmesini Bilmektir |
Sen Benim Hayatımdın ,birtanemdin, Canımdan Can Idin Seni O Kadar çok
Sevmiştimki Benden Biranda Vazgeçeceğini Düşünememiştim Ama Nedense Hala Seviyorum Seni.demek Ki Aşk Böyle Birşey.sen Vazgeçsende Ben Senden Vazgeçemiyorum....birtanem Ibom??? |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.