![]() |
Kışabakan
dağların aydınlığı tanı deldiği anda ayda orada zirvenin rengi beyaz havada ayaz aldatan bir yaz güneş mi? deniz mi? çakıltaşlarından bir mevsim mi? yoksa... kirini atmış kıyılarına Ak pak deniz.. yosundan dağlar kışabakanlar derdinden ağlar Antalya`da 04.01.2005 Nevin Kalafatoğlu |
Kimdi..?
kimdi gelen bin bir bilmecenin içinden kimbilirdi kurulmuş bir tahtarevan içinde oturan o peçesi yırtık kadının gönlünü çalan o cengaver yürek hiç saklamadan direkt içine varan sevgilinin elini uzatıp kırmızı gülü koklayan yüreğini anlayan naif bir hücrenin çırpınışlarını dinlerken hiç aldırmadan aşk iksirini salan o ince noktalarını iç sevgi kadınınında bade tadındayken aşkı yudum yudum yudumlayan dudakları nefesiyle fısıltılarının senfonisini çalan o adamdı o kimdi..? Nevin Kalafatoğlu |
konusalım mı?
daha konusmadığımız okadar cok sey varkı... beni dinlemekten vakıt kalmıyor... Sen dinlemeyi seviyorsun galba... Bende konusmayı Ama ben dinlemeyi de severim, ya sen anlatmayı.. 18.04.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Konuşabilmek
bir baskı hissediyorum üstünde nasıl bu nasıl oluyorsa sana allahaısmarladık demek kolay... yeterki boşluklar olmasa cevaplar ortalıklarda demek kolay hep ama yaşamak keşke olmasa söylemek sözcükleri bukadar net bu nasıl oluyorsa özgürlük sahiplenmek olmasa sahiplenmek seni boğmasa boğulmak bakışlarla ve sen benimle özgür özgürlüğünü tadarak konuşarak ve yaşayarak... anlasan.. ben anlatmasam... Nevin Kalafatoğlu |
Korku
Seninle yazismak siir ismi gibi beni korkutmustu birzamanlar, olmamali boyle bir yasam demistim. hatırlıyorum. bana siirlerden uzak kaldigim zamanlar da dersimi iyi almadigimi hatirlatti biliyormusun. simdi hala korkuyorum, bu siirdeki gibi. kendimi zincirlere vurulmus hissediyorum, boyle yasamak hep gardını alarak zor, agir geliyor, bikiyorum. sana yazmasam mi dusuncesi geliyor aklima, acaba seni uzuyormuyum sorusu takılıyor aklıma, buruluyorum. 10.04.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Kova Içinde Balık...
bir olta attım dereye... balığımı tutayım diyee aaa...... o nereye..... ben nereye canım.... cananım.... gel beriye balığın kuyrugu..... kıvrak ozgurce dolasır...... birak a be balık... eşin nerde.. o seni arar her yerde.. yoktun gene pencerelerde ben giderim... suya irak buralarda kurakmı kurak... alırım o zaman bir kova... su girerim içine doğrusu... 03.10.2003 Nevin Kalafatoğlu |
Koy Saki biraz Daha
saki bir kadeh şarap tadında mıdır? hayat yoksa bir dem şiir midir yaşamak renginde ayılmak gibi midir? aşk bir kadeh mum ışığı sunak taşına sunulan yürek şarap tadında buruk tatlı ve aromatik kokulu rengi aldan mor mudur? aşk gizemini sevgilinin gözlerinden sor.. saki biraz daha şarap koy biraz da aşk.... 23.03.2005 Nevin Kalafatoğlu |
Kum
koca bir taştın yaşlı ve ağır bir dalgaya kandın dağıldın Antalya Kasım/2005 Nevin Kalafatoğlu |
Kuşbakışı Dünya
Gökten indi Akdeniz'e Bir gümüş tepsiydi Güneşi yansıtan Tüm sıcaklığını verirken bize Bir tutam Bulut atıverdim denize... 06.02.2004 Nevin Kalafatoğlu |
Kutlu Gün...
kaderimiz... günlerimiz... aldıklarımız verdiklerimiz biz................. insanlığımız.. duygularımız vahşetimiz vicdanlarımız tövbelerimiz evrenselliğimiz gönlümüz sevgimiz ..................biz kadir gecemiz.. kutlu olsun..... 21.11.2003 Nevin Kalafatoğlu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.