![]()  | 

Yaşadığım itiraflar 
	Yakından geliyor kurşunlar buzlu içiliyor rakılar öpüşülesi beklemeler karanlık,ıssızlık devasa bulantılı geliyor sesler gereksiz geçiyor günler sarılası ayrılıklar gürültü,sis diz boyu yaşamımdan geliyor itiraflar. Ahmet Köse  | 

Yaşam Sarılmaları 
	Açıyorsun ve akıyorsun bakıyorsun yaşamı sarıyorsun, seviyorsun en yamacından sürüne sürüne oynuyorsun yaşıyorsun. Ve tam bu sırada ölüme rastlıyorsun umulmamadık doğmamış bir ölüme yaslanıyorsun inanmıyorsun. Ölüm ve yaşam senin epey uzağında çünkü arasında birşeyler sarıldığın bu yazdıklarımın. 12/10/93/bodrum Ahmet Köse  | 

Yaşamın en çekilmez anları 
	İşte....! yaşamın en çekilmez anları ...istemez, bilmiyorum, farketmez, sıkkınım, olmaazz, şimdi değil, belki, yarın olur, gidesim yok, ne olacak ki, düşünürüz, anlamam, yapamam, karışmam, ben yokum, triplerinde geziniyorum hiç kımıltısız bu bulanıklığında maviliğin soramam kimseye bir külün içinde unuttum yüreğimi bilmiyorum ne zaman çıktı yangın kimlerdi kurtulan kimde ne izler kaldı elimde kalan kimdi yüreğimi küllerde bırakan. Ölü aşk bedenleri mezarlığımda coşkulu küreklerim sızılı kazmalarım çukurlar açıyorum. Yaşamın en çekilmez anları yüreğin kazıldığı anlar. 5/Haz./04/bitez Ahmet Köse  | 

Yaşamla ti..! 
	Bir çocuk yüreği taşımak umarsızca dilenen bakışıyla sancı dolu müziklerinde yaşamın. Bir ağustosböceği olmak densizce gürültüsünde yaşamın. Bir karıncayı gezdirmek yüreğinde körü körüne farkında olmadan yaşamın. Bir dikenli gül olmak çekinilen hüznünü taşımak istenmemenin. Aptalca haline gülmek yaşamın bir direnç düşünmek güneştende beter yakar,eritircesine. Seyretmek yanıp giden kül yaşamı. Ahmet Köse  | 

Yaşamla Ölüm Geldi Aklıma 
	Sustum bunca edilgen ve değişken figürlerin arasında bir ata binmek ister canım hep bu anlarda rengi belirsiz. Direnmek gereksiz çünkü her şey duman. Çıkar biri ortaya yalandır boylu boyunca bilmez kendisi savunur sınırsızlığını yaşamın geberip gider yalanından sıyrılmadan bu kendi doğrusunun sonu olur. Bir dostluk çıkarabiliyorsan eğer dağların erişilmezinden bir sevgi üretebiliyorsan eğer çamurundan,yalanından sıyrılıp insanların toprağa benzer. Yalanda olsa yaşam çekip gideceğiz arkamıza bakamadan kim doğru? kim yalan? yalanda olsa ölüm..! 30/08/88 Ahmet Köse  | 

Yelkenliler Gidin Başka Yerlere 
	Canıyım gecenin ruhlu ışığının bakışıyım mirasçı ay ışığının. Değilsemde bir yaban kızının koynunda açılır giderim bir yelken balonunda. Gözümle konuşuyor beynime bakıyorum. Bağlamak istiyorum gözümle beynimi. Beni susturan beni boğduran yelkenlere bakıp dururken. 29/06/91/gümüşlük Ahmet Köse  | 

Yeniyıl hediyesi 
	...Sevgili (ayrıldığım) Eşime ...ama sen illaki hediye istiyorsan..... Salınır gider rüzgarı üşütür yüreğimi Bir bohçadır türküleri günlerimin dinlermisin...? Güllenir gelir bahçeleri gözü başka yanakları başka dudakları açarda gelir gönlü kokar pembe kırmızı benim kokulu türküm....... 01/01/2000/cmt/03,30 Ahmet Köse  | 

Yine Yeni Bir Heyecan 
	Göğsümde bir soğukluk tenimde çekilmeler ve derin nefesler alıyorum bir heyecana adamak istiyorum akan yüreğimi. Bugün insanlardan öte her şeyde bir canlanma görüyorum. Ağaçlar daha bir dost savuruyor dallarını, rüzgar kaç zamandır görmediğim bir dost gibi sarıveriyor gözlerini,tenini deniz özlemden yeni sıyrılmış bir çocuk bir sevgili sanki akıveriyor kucağına. Artık akşamın son anları birazdan yeni bir gece girecek yaşama gece başlıyor benimle birlikte bir heyecana adıyorum kendimi ister ağaç ister rüzgar ister deniz. Ahmet Köse  | 

Yok başka eşin..! 
	Ucunda hepsi aslında sen desen de ben yerimdeyim ölünülen yaşanılan anlarımızın köprüsünde. Bir adım sonrası bir merak eğilmesi bir kaç mevlüttür masrafın. Durmalısın bilmelisin son adım seslerini duymalısın yaşam trampetlerini uymalısın ritmine çalmalısın yaşamdan yaşama ritmlerini. Dans edeceksin dans..! uyumla yüreğin bir atacak ciğerin yanacak felç olacak kolların batacak tırnakların gözlerin kararacak karnın ağrıyacak ama oynayacaksın raks edeceksin yaşam bu başka eşin yok..! 13/05/04/bitez Ahmet Köse  | 

Yoktun bugün yaşam..! yok..! 
	Ayaz beyazdın bugün. Bayramımda ağıttın denizimde bataktın. Sabahında kalkamadım ağırdın bugün ağır yaşam. Yüklenemedim yüreğimi ağrıttın. Nasırdın dokunamadım bağırttın bugün yaşam. Güzelliğin ardında bed bağın içinde bozdun..! Yoktun bugün yok benim dünyamda yaşam yok...! 29/01/98/yalıkavak-çakır Ahmet Köse  | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:13 AM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.