![]() |
Özlem...
Özlem bir tutam mutluluk içimde. Özlemek ezelden beri tutku olmuş. İlk sakalımın çıkması nasıl özlemse. Yılların ağırlığıyla ağarmış Saçlarıma düşen aklar şahit halime. Annemin özlemi kızının gelinliği Benim ki sade bir zevce, kime ne. Özlem bir tutam aşk bende. Özlemekse yıldızlar kadar parlak sevgide. Mırıldanırdık sevda türküleri, Sevgiliye hasret birkaç cümle özlemle. Özlem bir ateş Kabus dolu *******in yalnızlığı ile. Gün kararınca yıldızların derdi günahlara şahitlikse, Ay’ın günahı ne Sevişenleri aydınlatmak mı gece, gece. İçimde uhde kaldın Bu gece benimle kalsaydın. Birazcık neşem, birazcıkta baharım olsaydın. Her sabah yeni güne sarılmaz mıyız özlemle, Özlemekse her günün mutluluğunu, Yarın ölmek n i y e. |
Özlemek seni...
Sen özlemsin.. sen aşk.. ben de sen kadın. öyle özledim ki. kimi zaman ırmak, kimi an gölgem oldun. sarhoşun oldum... gözlerini özledim, ellerini, sarılmalarımızı.. tenini özledim kadın.. kokunu, misler gibi konunu özledim. birlikte yemek yemeyi, konuşmayı, seninle olmayı özledim... düşüncelerimi uzattım sana.. bakışlarını özledim, anlamlı. ıslanmayı özledim sevgili.. yüzünün suyunu içmeyi. |
Özlemişim.
Hoş olsa iyi derim hallerim Ya iyi deyılse hoş kalışlarım Sen nasılsan ben öyleyim şu viranemde Bilmemki sende benim gibimisin Şirin, tatlı dilli dilberim Goster bana marifetini Ellerini gözlerini ateşden dudaklarını öpeyım. Sen aslında nesin bilirmisin. Cadının birisisin. Kızma yok yok. Cadının suyuna bandırılmış güzel bır elçisin Bana sunulmuş bir zevcesin. Ah o kokun yokmuya ÖZLEMİŞİM. |
P Beyaz
Beyaz deyince aklıma geldi Beyaz dünyam benim. Beyaz yüzüm. Beyaz yaşantım. Beyaz kefenim. Lakin. Sen sakın ağlama Bebeğim. Aşkım, sevgim, Dostluğum. Kan kırmızı Ateştendir benim... |
Parke taşları...
Dar bir sokaktı Uzun uzadıya yolların başlangıcı. Kim bile bilir ki yazgısını. Hayatın başı sonu arasını. Yolun ne sonu nede başı var aslında. Sadece döşenmiş binlerce parke taşları. Dizi dizi uzun uzadıya. Bazan aksak bazan yokuş yukarı. Başkası vardı aklında. Başka uzak diyarda. Oldum olası uzağın sevdalısı. Gönül sevgi arzular hasreti. Elimde olsaydı döşeseydim hayatı. Tek, tek. Yanlızca özü has olanı. Sevdamı aşkımı. Yakın olan benim içimdeki ben. Tutamadığım Göğsümde bir yerde zorla sakladığım. Uzakdaki sevgilinin serzenişine, Anlayamadım... |
Peki...
Gunun sonunda bır pekı aldım peki sen haklısın ben şaşırdım sen çok iyisin yanlız ıtıraf etmelıyım peki sen cansın canımsın bu gece pekime sarılıp yatacağım bu akşam pekimle bırlıkte efkar dağıtacağım sen farklısın ben garıp bır adamım kucucuk bır pekiye aldanırım belkıde AŞIK olurum Sen sakın bana aldırma sen sakın ola bana kızma ben nasılsa bır küçücük peki'ne bile razıyım. |
Rüyam
Ben bir rüyayım Bazan düş bazan hayal. Sakın bana aldanma. Yoksa sende yanarsın. Sevgim sonsuz benim Tutkularım bedelsiz Duygularım çok derin Aşklarım acı verir insanlara. İstersen yaklaş bana. uzat elini. Sakın unutma yanarsın. Şiirlerim yazılarım hayatım. Dikkat et seni zehirlemesin. İstersen. Dudaklarımdan bir buse al. Önce tadımlık sonra doyumluk. Acıysa tadı hemen kaçar gidersin. Ama sana yalvarıyorum ayrılıktan söz etme Gülüm benim tercih Senin. Seni çok seviyorum bırakma beni. |
Rüzgar
Rüzgarı takip et sana tatlı bır esintı getırır korkma derdını soyle bana ulaştırır. Gözlerını ver ışıltısını ulaştırır. dudaklarından bır nefes ver. benı azdırır. Boş ver hayatı içini karartır. sen yaşamana bak çok tatlıdır. deli dolu. |
Rüzgar...
Denizlerin üzerinde ufacık dalga gibi geleceğim yanına görmem lazım seni duymam lazım Bakarsın rüzgar yine alır götürür beni kirpiklerinin arasına damla olur dokunurum yanağına. buharlaşır varırım toprağına. |
Rüzgarın_izi...
Hüzünlü yollarında acısından göz yaşı damlamamışsa sevdanın neye yararki depreşmenin bırak maviler ağlasın bırak ki zaman geçmişi onarsın bırak ki rüzgarın_izi kalsın. ah güzel kadın ne kadar güzel görünürsün viranemden, bir bilsen.... lakin; sen uvutamazsın ki derdini sevdamın iyisimi, sen hasretimde kal ben buralarda öleyim... seni daha çok seveyim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:33 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.