![]() |
Doğum Eşittir Ölüm
peyini çoktan verdin, dünyaya gelerek insan, lakin bebek yaştaydın, dünyaya ilk gözlerini açtığında, yaptığın akdin bir tarafı sendin, diğer tarafıysa zaman, belki de bu yüzden, ayrılmıyor başından, bir gardiyan gibi bekliyor, lakin işinden geri kalmadan, senise, yerine gelecek sözleşmen, geldiğin gibi, giderek dünyadan. Ahmet Aksoy |
Doktorca
Sevgilim doktordu …..lop lop dedi yüreğin ………lop lop! Ahmet Aksoy |
Dokuz Gül
'Esma Özdemir' e Bu dörtlük ve diğer grup üyelerine çok istediler ' mezarımda dokuz gül biter dokuz gül dokuzuda teşekkür dokuz yare dokuz gül şair toprağından dokuz Musaya Ahmet Aksoy |
Dostun Hası
Makber karanlık derler Makber soğuk derler Hem karanlık hem de soğuk Bir de böcekler var Karanlıksa gerçekten Ve soğuksa söylendiği gibi Tek dost böceklerdir o zaman Ben ne dostlar bilirim daha vefasız Ben ne dostlar bilirim Karanlıkta terk eder Bir de soğuk olursa Yerinde yeller eser. Ahmet Aksoy |
Döküm
Allah'ım günahım bana sunduğunu övmekse eğer insanım .............affet Ahmet Aksoy |
Dön Artık
Bana, artık Daha fazla acı verme ne olur Çektiğim acılar cehennemimse eğer Ve ayrılığımız da kıyametim Çaresiz razıyım bu acılara Ama değilse Ne olur don artık Bu ruh ne ikinci bir kıyamete Ne de ikinci bir cehenneme dayanmaz Ne olur don artık. Ahmet Aksoy |
Dön Diyorum Ya
Dön diyorum ya Bana bakıp da alınma Başı olmayan ayrılığın Sonu da olmaz Sen hep içimdesin Ayrılmış olsak Çoktan unuturdum Ahmet Aksoy |
Dönene Kadar
Gitsem ve döndüğümde Her şey yine yerinde olsa İçtiğim sigara yansa Ama eksilmeden Yine dursa kül tablasında Bıraktığım gibi olsa Zaman dursa anlayacağın Zamanı durdurabilsem Ve gözlerimi kapattığımda Açtığımda yine Sen yanımda olsan Gittiğin hayal Döndüğün gerçek olsa. Ahmet Aksoy |
Dönüş
sağlık verirken ...cenaze alayını .........sahte aşıklar kızıl kor deliyor retinayı umut salınırken toprağa, kökleniyor azap köknarı, lakin çürümüyor beden, cenaze kalkmıyor katafalktan, sahte aşklarda, sahteliklerinde kalıyor, çünkü gerçek suda batmıyor, sahtekarlık oynaşırken ........yaldızlı yalanla, diriliş .....hakendende ................sağduyu, çürük vampir dişleri kırıldı. Ahmet Aksoy |
Dudaklarında Eskirdim Zamana İnat
şimdi yanımda olsaydın dudaklarında eskimek isterdim, ve bir bulut gibi yağmak gelirdi içimden kurak kentlere, çünkü öylesine yanardım öylesine yanardım ki ateşinden, güneşin ne kadar sıcak ve kavururcu olduğunu anlardım, şimdi yanımda olsaydın, saçlarını tutam tutam koklamak isterdim ve bir fesleğen olmak gelirdi içimden, kokunla raks etmek için çünkü öylesine yayılırdı ki kokun damarlarımdan bedenime süzülerek, kokunu bile yalnız bırakmak istemezdim bedenimin ücra köşelerinde, şimdi yanımda olsaydın, geçen yılları unuturdum mutluluktan, yıları bırak, kendimi unuturdum, ve dudaklarında eskirdim zamana inat ah sevgilim o kadar özledim ki seni, şu an tutkundan dirayetimi yitirdim, öyle ki; bu gün bil öleceğim ..........................yarın gel dirileceğim Ahmet Aksoy |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.