![]() |
Gücün varmı sevgilim...
Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen |
Sen...
Sen Beni Böyle mi Sevdin? Sahte Duyguların Esirimiydin? Ben Seni Öylemi Sevdim! Al Bu Can Sana Kurban Dedim Beni Sana Hapsedip Bu Kalbimi Zincirleyip Gözlerime Seni İndirip Böyle Gidemezsin Bensiz Yaşa Diyemezsin . |
zehir...
kenardan ben geçeyim yol senin olsun ben zehir içeyim su senin olsun bir sevgili bulmuşsun hayırlı olsun bir tanede bnde var haberin olsunn |
duygular...
sevmeye niyetlendiysen iyi düşünmelisin ağlamayı öğrenip gülmeyi bilmelisin aşk bir kumar gibidir dikkat etmelisin oynadığın zar değil duygular bilmelisin |
özür dilerim...
özür dilerim gözlerine baktığım için özür deilerim ellerini tuttuğum için ve yine özür dilerim seni insadan saydığım için |
asla...
kaybetmek vardır , vazgeçmek asla, özür vardır, yalvarmak asla,sevmek vardır, ihanet asla, unutulmak vardır, unutmak asla |
SEN KAL BEN GİDİYORUM...
Ey Dünya............. Kime kaldınki banada kalasın. Ah ala ala içiyorsun zamanı, Bir tufan misali herkesi bir yana savurup Küllerde çöreklenen bir yılansın...... Ve umut tacirliği yaparsın yüzlere gülüp, En bahtiyarı bir anda bahtsız yapansın, Kim var sana güvenen yahut hayrını bekleyen Adın kahpe kendin ise yalansın..... Sen kal ben gidiyorum. Senden önce vardım sonrada olacağım. Ruhumu sana satmam ey yalan dünya, Bedenemi sana veriyorum...... |
~~Seni Seviyorum~~...
Seni Seviyorum... Sadece Kim Olduğun İçin Değil ! Sen Olduğun için Ve Seninle Beraberken Benliğimi Anladığım İçin Seni Seviyorum... Sedece Kendine Yaptıkların İçin Değil ! Ayrım Gözetmeden Yaptıkların İçin Seni Seviyorum... Küçük Sevinçlerimi Mutlu Anlarımı Olduğu Kadar Hüzünlerimi,Üzüntülerimi, Sevecen Bir Duyarlılıkla Benimle Paylaştığın İçin Seni Seviyorum... İçimdeki Çocuğu Saklı Kalmış Beni Gün Işığına Çıkarttığın İçin |
deli...
deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severim , deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severim ama sadece bir deliyim seni aldığım nefes kadar seveceğim. |
Zalim...
Doğum günümün tarihi değişti senle Yaşamamış sanki geride bıraktığım yılları Doyamadım sana seni sevmeye doyamadım Şimdi sen varsın ama yoksun hayatımda İçim senle dolu ama başkası senin yanımda Sen hiç olamayacaksın benim yanımda |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.