![]() |
Yine yalnızım karanlık *******de isyanlardayım yine sensiz çaresiz
dönüşünü bekliyor yollarını gözlüyorum yine yine yalnızım sokaklarda bir elimde sigaram bir elimde resmin hayalin ise hiç gitmiyor gözlerimden yıllanmış şarap gibisin bende sen saklıyorum hep içimde ve dönüşünü bekliyorum her gece olduğu gibi...!!!! SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM......!!!! |
Yalnız kaldığım *******de yoktun yanımda uzaklardaydın hemde çok
uzaklarda bazen düşündüm seni unutmayı ama sensiz yaşanmıyor işte her gece savaştım çaresizliğimle özlüyorum seni özlüyorum işte sen hiç düşündünmü *******i beni sen hiç ağladın mı? yastığa başını koyduğunda hiç aklına ben geldim mi? sen benim her dakika her saniye aklımdasın...??????? SENİ SEVİYORUM.... |
Biliyordum geleceğini bana geri döneceğini,geri dönüp tekrar beni
seveceğini.Ölümden bile korkmuyorum artık,çünkü sen varsın yanımda artık bizi hiç birşey ayıramaz BİRTANEM.Şimdi ver elini bana çıkalım aşk yolculuğuna.Sadece sen ve ben olalım bu yolda.........SEN VE BEN........! |
Zaman Dursada Seni Bekleyeceğim,saatler Geçsede Seni
özleyeceğim.hayatım Son Bulsada,seni Seveceğim!çünkü Yeminliyim,seni ölünceye Kadar Seveceğim...!! |
Dün akşam geçmişe döndüm,
İlk aklıma gelen yine o oldu. Tüm gece onu düşündüm, Yine aşkın ateşiyle yandım. Eğer beni sevseydi; Kaya gibi sağlam olacaktı aşkımız, Belki de evlenecektik ikimiz, Olacaktı onun kadar güzel bir kızımız. |
öyle çok özledimki seni
hiç kimseyi koyamıyorum yerine ben sensiz hayata küsmüşüm be bitanem hayat bana gülse ne gülmese ne beni sevseler ne sevmeseler ne sen sevmedikten sonra seni çok özledim bitanem sensiz olmuoy artık dayanmıyo bu yürek yapamıyor yaşayamıyor.... hayatım son bulsa artık umrumda değil sensiz ben yaşayan ölüyüm zaten gerçekten ölsem ne yazar... seni o kadar çok sevmiştimki dayanmamıyorum... artık sensizliği bastıramıyorum kanayan yaramı durduramaz oldum seni |
sensizlik canım çok acıtıyor artık
gidip gelmeyişlerin gözümün önünden geçiyor bitanem bu son gidişin bana çok koydu bitanem gelirsin die çok bekledim belki hala beklemekteyim seni sensiz yaşıyorum bitanem sen olmasanda hatıralarımzla avunmaya çalışıyorum seni duvarlara kağıtlara değil kalbime yazdım silemiyorum artık seni seni çok seviyorummm sen benim ilk ve sonumdun yaşadım ve bitti belki ama kalbimde bitiremedim seni... sensizliği anlatamıyorum kimseye anlamıyo kimse unutursu |
Söyle o şehire değerini bilsin
Şehir güzelse sebebi sensin Nice yaşam dolu sehere alemde o Şehir sultansa taci sensin Unutma ki sevmeye değersin Bir gün bir el uyandırdı beni Kimsin dedim Azrail'im dedi!!! Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi; Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Se |
Ben Seni En Acı Anımda Sevdim. Sen Beni Fırtınalarda
Hiç Burakmadın. Ben Senin Her Halini Sevdim,duruşunu, Bakışını Sevişini Benliğini Sevdim. Sen Ise Zamansız Buraktın Pes Ettin. Arkana Bile Bakmadan Be Göremedin Görmek Istemedin Gözyaşlarımı Yalvarışlarımı, Diz çöküp Kanarcasına Toprağı Avuçladığımı Ve Anladım Ki Bu Hayatta Yitirmişim Ben Seni. çok Vefasızmışın Be Anlamsızım. (mahşerde Görüşmek üzere,,öldüm Artık Ben..) |
SENİ BEKLEMEK ÖLÜM OLSADA
İMKANSIZ BİLE OLSANDA ARTIK BAŞKASININ OLSANDA CANIM YANDI BUNU BİLMESENDE BEN SENİ MEZARDA UNUTURUM SEVMEDİN OLSUN SEVME İSTEMEDİN SENİN İÇİN NELER YAPMADIM OLMADI OLMUCAKMIŞ SENİ KÜÇÜKLÜGÜMDEN BERİ SEVİYODUM KARA GÖZLÜM elvada |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.