![]() |
BENI SEVERMISIN??
Eger sana seni sevdigim mi soylersem, Sende beni severmisin? Eger sana seni istedigim mi soylersem, Benden uzaklasirmisin? Eger sana senin icin herkes den vazgecerim desem, Sende benim icin aynisini yaparmisin? Eger sana sadece seni dusunudugum soylersem, Beni birakirmisin? Lutfen soyle ne yaparsin??… |
Kapını çalarsa mazinin eli
Ne olur bir şişe aç benim için Ben hiç ayıkmadım gittin gideli Sende bir kaç kadeh iç benim için Bir gece veda et tatlı uykuna Girdiğim günahı sarhoşken kına Yarıda bırakma Allah aşkına Bu gece kendinden geç benim için Nasıl bir yanlışa ben adım attım Nasıl bu günahın zehrini tattım Sana nasıl kıydım, nasıl aldattım Anlatmak o kadar güç benim için Hoş görme af etme yaptıklarımı Kaldır yeryüzünden artıklarımı Tutuştur resmimi mektupla |
Neden hep olumu dusunuyorum!
Hayattim hep nefretle dolu oldugu icin mi? Neden hep agliyorum! Insanlarin beni umursamadigi icin mi? Neden hep kendime zarar veriyorum! Kalbimin kan agladigini hissetmemek icin mi? Neden insanlar hep beni yalniz birakiyor! Kotumuyum onun icin mi? Neden hep aglayarak uyuyorum! Sadece aci hissetigimden mi? Mutsuz oldugumda neden heman bucaga kosuyorum! Olmek istedigimden mi? Neden hep baskalari benim icin karar veriyor! Yanlislik yaptigim icin mi? Neden |
bugün doğum günün sevdiğim.
hatırlar mısın 5 yıl önce birlikte kutlamıştık.tanıdığım tanımadığım herkes bana yenge diyordu ama sen başkaydın o gün.anlam veremiyordum bu davranışlarına.uzak duruyordun,kaçıyordun benden,sen anlamadığımı düşünsende ben biliyordum sevdiğim.günden güne uzaklaşıyordun benden.ayrılmıştık sanki birbirimizi sevmiyor gibiydik bir yabancı gibi davranıyordun bana ve bu canımı çok acıtıyordu sevdiğim.hiçbir sebep yoktu,bulamıyordum.birşeyler vardı sende ve söyleyemiyordun.a |
ZAMAN!!
Bir tek dilegim var oda sevilmek, Karanlikdayim aydinlik benden uzak, Gunes dogsada ben hep karanlikdayim Icimde ki aciyi unutmak kolay degil Belki utancla anila bilirim Insanlardan uzaklasiyorum Yine utancla aniliyorum. Tek isteyim zaman ve Umudumu kaybetmemek, Tum olumsuzluklara yenik dustum Dunya donuyor ve Donmeye devam edecek.. |
Yarin olursem,hakkim da ne Anlatirsin?
Gozlerinden yas akarmi? Ben burda olmasam umrunda olurmu? Gozlerinde bir damla yas olurmu? Yuzum de hic gulucuk olmadigini mi Anlatirsin? Her aksam nasil agladigimi mi anlatirmisin? Yada karanlikda oturdugumu mu anlatirmisin? Ne kadar derdim oldugunu mu anlatirmisin? Beni ne kadar iyi tanidigini mi Anlatirsin? Yada benden ne kadar nefret ettigini mi? Gunlerim nasil gectigini mi Anlatirsin? Yada gunesin sicakligini ne kadar sevdigimi mi? En cok |
ask dediğin nedir ki tenden bedenden
sıyrık çocukların içinde yasadığı bir çığlık ask dediğin nedir ki histen nefesten bir varlık umutsuzluk içinde karanlığa son bir ıslık |
gözlerinle büyülenen gözlerimi ay ısığına sakladım
dün gece yıldızları yaktım sen gelirsin diye oturduğum seni izlediğim o bank bom bos artık seninle dolup tasan kalbim bom bos artık yeniden seve bilirmisin diye sordum kalbime kül olan ates yanarmı yine bir gün hatırlarmısın beni bilemem artık kalbimin atesi söner s |
ruh bedenden ayrılır uğurlar beden
geçmişi kimsesizlik çöker ister geri dönmeyi yağan her yağmur ıslatıyorsa artık seni esir olan ruhun ay ısığındadır artık |
ismin dudaklarımı yakıyor artık yeni doğan günes
seni hatırlatmıyor artık hoyratçasına esen rüzgar odamın penceresinden girmiyor artık günes söndüeren o gözler yüreğimi titretmiyor artık alev alev yanan kalbim küle dönüyor artık |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.