![]() |
Sen bir çiçeksin
buz tutmuş dağlar zirvesinde Kardelensin Kurumuş bataklıklar ortasında Açmış bir tek gül Sen bir çiçeksin Hiç solmayan Boynu bükük bir sarı gül misali hüzünlü Hüzünlü ve de o sımsıcak bakışın yok mu? Yakar beni Derinlerde, çok derinlerde Bir kibrit çakarlar sanki içimde Alev alev yanar yüreğim Her bakışımda sana Yüzünde hiç eskimeyen o tatlı tebessüm Ve o gözlerin deryalar kadar güzel Deryalardan da güzel Sen, kışın ortasında ilkbahar mevsimi Mevsimlerin en |
Ey rüyalarımın ilk ziyaretçisi
Sensizlik kahredici bir çığlık Aşkın kendinden geçmek olduğunu; Gözlerindeki devasa uçurumda gördüm Hasretin sardı dört bir yanımı Gündüz sen, gece sen, hayallerde sen Her şey senden bir parça şimdi Rüzgarların sesi, ağaçların hışıltısı,denizlerin mavisi Bir soluk, nefes olmak istedim Gizliden gizliye seninle olmak için Bir kar tanesi olmayı arzuladım Süzüle süzüle sende yok olmak için Kapkara bulutlarla geçirdiğim her dakika Sana yaklaşabilmek i |
Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varl |
Tek taraflı bir sevgiydi,
beni sana bağlayan ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki.. İki tarafına da dokunsan, hiçbir sonuç alamadığın, bir sevdaydı benimkisi.. Ben seviyordum ve içimden, bağıra bağıra söylüyordum. Ben sana aşıktım, ama sen hissetmiyordun.. Çıkaramıyordum içimdeki gücü. Anlatamıyordum ´seviyorum´lu biten o son sözü. Ve gözlerimle söylüyordum ve ben seni özlüyordum, ama sen görmüyordun...! Seviyordum çocuksu bakışını. Her yere ayak uyduran, o çılgın rahatlığını |
Karanlık gecenin gündüz yerinde
Çiçeklerin hiç solmadığı yerde Sevenlerin buluştuğu yerde Ben hep seni ararım Siirlerimin mısralarında Günlüğümün satırlarında Gökteki ayın ışığında Ben hep seni ararım Seni ilk gördüğüm yerde Aşık olup söyleyemediğimde O heyecanlı olduğum yerde Ben hep seni ararım Mecnun'un Leyla'yı aradığı yerde Ucsuz bucaksız çöllerde Karanlık geçen gündüzlerimde Ben hep seni ararım eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım onlarca şiirden sadece biri:( |
Yağmurları bekleme yeter dön artık
Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakda rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakda sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşe |
Bir şarkıdır sana sevdam
Nakaratında tutkularımı Notalarında kıskançlığımı Sakladığım... Bir pınardır sana sevdam Kaynağında arzularımı Sularında fırtınalarımı Beslediğim... Bir hazinedir sana sevdam İçinde sonsuza dek Seni gizleyeceğim... bütün mısralar bana seni hatırlatıyor Göknur:( |
O kadar çok yazmak istiyorum ki
Ömrüm yetmeyecek diye korkarım İçim öyle güzel duygularla dolu ki Kağıtlara sığmayacak diye korkarım Kaleme sarılırım sen geldikçe aklıma Yanarım ben sana yazamadıklarıma Yanarım ben! Sana anlatamadıklarıma Nerden başlasam anlatmaya? Seninle başladım ben yaşamaya Kelimeler yetmiyor duygularıma Dünden razıyım seninle yok olmaya Sensin benim ilham kaynağım Yaşadıkça hep sana yazacağım Tüm şiirlerimi ben sana adadım... |
Ne zaman baksam sana
Binbir acıyla doluyorum Her bakışta daha güzelsin Yeniden, yeniden aşık oluyorum Uykusuz *******de sen Aşk dolu bu hecelerde sen Çözülmez bilmecelerde sen Çaresiz bir aşka düştüm ben Bu gece uyku haram bana Senden kalan gönül yaram bana Daha nasıl anlatayım, anlasana Her şey bir yana, AŞIĞIM SANA!!! eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım ilk mektubumda yer alan ona yazdığım ilk şiirim ama bu şiire bile karşılık alamadım:( |
Mavi gözünde buldum yitik sevdamı
Çevirme kabuslara tatlı rüyamı Ne olur çok görmesen pembe hülyamı Sevgi dolu, yürekten bakışın yeter Güneş doğar kalbime, acılar biter O mavi gözlerinde ne sırlar saklı Sana sevdalananın kalır mı aklı? Hayran olup sevenler bin kere haklı Sensiz cihanın yoktur hiç bir manası Sana kavuşanların cennet olur dünyası... eski aşkım GÖKNUR'a yazdığım onlarca şiirden sadece biri:( |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.