![]() |
Busana onuncu mektubum
vede sonuncu artık fark etmiyor benim için ne olursa olsun sonuncu nasılsa göründü artık ikimize ayrılığın ucunda derler ki, her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış bir aşk bitince o melek ağlarmış ve bir yıldız kendini vurup sonsuzluğa kayarmış kaldır başını bak gök yüzüne şimdi bütün melekler yasta ve bütün yıldızlar sana gitme diye yalvarmakta sense hala içi boş kupkuru bir inatta bense jala resmini çiziyorum bu son mektupta oysa aylarvar umutları |
Hiç Kalbin Ağırıdı Mı Sebepsizce
Hiç Için Titredimi Sıcak Yaz *******i Dolunaya Baktığımda Hissettin Mi Hiç Yapayanlız Derin Bir Karanlıkta Olduğunu Ve Acı Bir şeklide Farkına Vardın Mı=? Kalabalık Içinde Sessizce Dolaştığını Düşündüğün şeyi Bilmeden Uzaklara Takılır Gözlerini Ellerin Bilmediği Elleri Tutar Sanki Tuttuğun El Sana Huzur Verirde Sen O Huzurlu Bir Türlü Rahatlayamazsın Boğazından Kelimeler Düğümleri Yutkunur Bakışlar Bugulanır Gözlerini Kısarsın Tek Damla Düşmesi Di |
Duysaydın Keşke Haykırışımı
Senin Için ölürken Duysaydın Keşke Anlattıklarımı Senin Için Göz Yaşı Akıtırken Tutsaydın Keşke Ellerimi Senin Tutman Için çırpınırken Sesin çıkmaz Hiç Nedenin Belirsiz Gözlerin Görmez Hiç Nedenin Sevgide Yoksulluğun.... |
seviyorum seni nedenim yok aslında
sen ben oldun ben sende kayboldum tanımıyorum artık,takip edemiyorum günleri sevemiyorum artık senin gibi kimseyi anlatamıyorum kimselere içimdekileri anlıyamıyorum anlatamadığım gibi sorunlardan kaçarken içinde buluyorum kendimi seni unutmak isterken sen oluyorum yine ben anlamsızdı önceden unutmak şimdi bi anlamı var yaşarken ızdırabı yaşamak... |
Hiç Sevmemişsin Gibi Davranıyosun Bana
Oysa Bir Zamanlar Aşkım Derdin... Hiç Tanımıyor Gibisin Beni Gördüğün Yerde Dönük Bakmıyorsun... Hiç özlememişsin Gibi Beni Oysa Bi Gün Bile Dayanamazdın Yokluğuma.... Hiç Sevmemişsin Beni Sevseydin Gelir Yanıma Hiç Olmasa Bir Merhaba Derdin............ Hiç Tanımamışım Seni Tanısaydım Arkandan Uğruna Göz Yaşı Akıtmazdım... Hiç Anlamamışım Nasıl Da Sevmişim Seni şimdi Anlıyorum Herşeyi Değmezmişsin Arkandan Gözyaşı Akıtmaya.... |
Yalanmış Seninde Aşkın
Ne Kadar Da Aşıkmışım Herşeye Rahmen Sana Inanmışım Ne Kadar Da Safmışım Senden Sonra Başka Kimseyi Sevemem Derdim Meğer En Büyük Yalnı Sölemişim Sen Gittikten Sonra Sevgiyi Tanıdım Sen Gidince Sevgiyi Tattım... |
bir sessizlik olur ya,canın sıkılır çığlık atmak istersin
bir çaresizlik olur ya kendini hırpalarsın birşeyin içinden çıkmaya çalışırken iyice batarsın işte o ndan itibaren yanarsın nedeni olursun yalnızlığın ama farkına varamazsın çünkü işin içinden çıkarken iyice benliğinden kayarsın |
birgün gelicek kendini tanımıycaksın
ne duruma düştüğünü anlamıycaksın bu durumdan kaçmak istiyceksin ama kaçamıycaksın birgün gelicek sevinceksin bu sevincin gerçekten sevdiğin için değil bir zalim elinden kurtulduğun gün olucak birgün gelicek özliyceksin seni seven uğruna ızdırap çeken senince sevmediğin birini özliyceksin kim bilir senin yaşadıklarını tattığı için onu ilk kez anlıycaksın ve onu arıycaksın işte o gün iş işten geçmiş olucak sen de vicdan azabından ölüceksin ne |
Vazgeçmek Senden Zor Evet Ama
Ayrılık Gerekli Bu Acıya çekip Gitmek çok Zor Olsada Gidiyorum Ben Elveda.... Severken Ayrılmak Ne Kadar Zorsa Elinden Birşey Gelmiyorsa Bizim Için Tek çıkış Ayrılıksa Gidiyorum Ben Elveda...! |
İşte ben sensiz geçen bir güne daha merhaba diyorum.
Tadı yokki bir somun ekmeğin,suyun, Soluduğum havanın, Tadı bile yok ne şekerin ne tuzun. Yokki sevenim, Ben çiçekleri bile sevemem korkarım dikenlerinden. Ben aşık olmadım,belki oldum göründüm. Yaşamımdaki aşkı, İçemedim ki o duyguyu acımı tatlımı. Sabır, sabır çektikçe ufalanır parçalanır yüreğim... Beni bugün benimle bırakın acılarımla, Tükenip giden umutlarımla. Uğraşmayın benimle, Acımayın boş çuvallar gibi atın. Atın ne far |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.