![]() |
Sana düş getirecektim Neslihan
Ahir zamanın okyanus mavisinden Kirli paslı bir elveda olmayacaktı hani Hani tükenmişliğini yüreğimde arayacaktın Ne sular öpecekti göğü Ne mavisi düşecekti sulara göğün Sen benim için Yalınayak bir özlemdin kaldırım taşlarında Geceyi bunun için seviyordum Çünkü yitiktin bana biraz Birazcık suskun Bana mezar olacaktı günbatımı akşamlar Sana şehir tükenecekti Neslihan Bu sitem bu öfke sana Neslihan Gözlerinsiz olamıyorsam suç benim de |
Leyla mecnun gibi aşk yaşarken
ne olduda secdicegim biz ayrıldık neden ellerını ellerımden çektın neden gözlerının içine dalıp bakmamı benden esirgedın ne olduda sevdigim biz bu duruma düştük ne olduda bi anda bırakıp gittin beni bu ayrılık bir çok şeyi aldı gitti benden SEVDİGİM giderken arkandan bagırıp gitme diyemedım bırakma beni diyemedım diyemedım çünkü hala gözlerım yolunu gözlüyor bir gün çıkıp gelirsin diye SEVDİGİM seni soruyolar bana ama kimseye o beni bırakıp gitt |
Dünyaya haykırıyorum
SENİ SEVDİM diye her sabah güneş dogmadan uyanıyorum güneşin doguşunu izlıyorum pişmanım seni sevdigime yıktın hayallerımı yıktın bedenımı sana bir ömür hayat bagışlamıştım sense bana bir ölüm cezası verdın senin için agladıgım her gün için gözlerım benden intıkam alıyo sesizce bir köşede nedense hala ismini sayıklıyorum nedensehala kalbim senin kölen herşeyinle senin kölen olmuşum sense vivdansız herşeyımı alıp BIRAKIP GİTTİN BENİ |
Her gece yatagıma yatınca
yanı başımdaymışcasına yastıgını koklayıp aglıyorum sen gittigin günden beri göz yaşım dinmedı her köşe başında gözlerım SENİ ARIYOR |
Şikayetin ne dedi
Kalbim dedim Aniden hızlı hızlı çarpıyor Sonra vücuduma bir ateş basıyor Yüzüm kızarıyor ,elim ayağım birbirine dolanıyor Bugünlerde de çok dikkatsizim *******i uyuyamıyorum Uzaklaşmak istiyorum her şeyden ve herkesden Ama...dedim doktor tebessümle bana baktı Derdini anladım dercesine Biliyor musun dedi sustu nasıl dile getireceğini düşünür gibiydi korkmuştum hasta mıydım yoksa ölecek miydim nasıl anlamıştı ki hemen kalbim yine hızlı hızlı çarpıyordu ama bu önce |
Tamam bakma öle artık
İçimi acıtıyor bakışlarında ki anlam Gözyaşların akmasın artık Daha erken hayata küsmek için Sus konuşma sakın Hatamın farkındayım ben Nefret ediyorsun benden biliyorum Ama lütfen bir şans daha ver Bu kadar acımasız değilim ben Bana yeniden bir şans ver Bırak geçmişe dair her şeyi Af dilemek için zaman tanı bana Ne olur anla beni Son bir şans istiyorum senden Kendimi sana kabul ettireyim Aşk acısı nedir bilirim Ben o çektire |
Dalgalara yazmıştım seni,
Sahile vuran tüm dalgalar Hatırlatsın diye kıyılara. Rüzgarlara verdim adını, Dağlardan esen tüm meltemlerde titretsin içimi diye. Ve yazdım yıldızlara adını, Tüm *******de parlasın gökyüzünde diye. Ey sevgili Hepsinden öte, hepsinden yüce, Yüreğime yazdım seni Asla ama asla unutulmayasın diye. |
Ne kötü biLiyor musun..? senınLe konusamamam,eLLerını tutup içimde
kopan fırtınayı anLatamamam,sewdigimi hemde deLice sewdigimi söyLeyememem,kendimi anLatamamam kötü..yasadıgım yogun duyguLarı sana werememem kötü,dudakLarında oLmamak kötü hemde cookk..sacLarını oksayamamak,beraber sarkı söyLeyememek,sana muhtac oLdugum bi anda sarıLıp agLayamamam kötü..anLadın ya SensiZ hersey kötü..ama umut war degıL mı..? geLecegın umudu war.. senı görmenın,doyasıya öpmenın,beraber kahkahaLara boguLmanın.. |
Gidersen birgün,
Kalırsam yalnız, Sensizse nefesim, Sensizse yastığım Bilki; imzalamışsın son yolculuğumun evraklarını Gidersen birgün Kalırsam yalnız Ellerini tutmuyorsam Yüzünü okşayamamışsam o gece Bilki; yola çıkmıştır beni almaya gelecek Azrail Gidersen birgün Kalırsam yalnız Öpmüyorsa dudaklarım dudaklarını Tenin değmiyorsa tenime Bilki; artık atmıyor bu yürek, nefes almıyor bu beden. Bir kurşun eksik şimdi, gitmenden az önce Gitmişsen eğer, o kurşun bedenimde,sen |
Sevgi ile başlar dostluğa çağrı.
Nefrete düşenin kalır mı uğru? Sevgi güneş olur, sevene doğru. Kin ve nefret ay, gün göremeyecek. Sevip sevilmektir istenen değer. Sevginin zirvesi aşk imiş meğer. İnsanlık sevgiyle dolarsa eğer. Nefret bir yürekte duramayacak. Sevgi meşalesi yanar aşk olur. Gönüllerde sevda olur, meşk olur. Sevgi yare, sevgi dosta köşk olur. Kin nefretse çadır kuramayacak. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.