![]() |
kalbinin kapısını çalsam bana açarmısın
seni seviyorum desem beni anlarmısın bir sevda tünelindeyim hiç bitmeyecek aşkın bende gözyaşı gibi hiç dinmeyecek seni gördüğüm o ilk gün bir hançer gibi saplandın kalbime kuşlar,yağmurlar şahit aşkıma seveceğim seni ömrüm boyunca. |
SanmıyordUM Bİda olur büYÜK KONUşmamak lazımmış büYÜK KONUşmamak ,
öyLE BIrakmamak lazımmış kendini sonunu bilmeden kuralsız yasaksız yaşar bazen insan oğlu yasaklar tatlı gelir yha yasaktır yha illede gitmek illede yapmak iSTER bitecegini bilir ama Yinde bıRAKIR KENDİNİ Hiç kalbine acımaDAN KARARLARINI kararsızca verir ÖZLÜYCEK ÖLÜCEK ONSUZ unutmuycak biDAHA BAŞKAINI SEVMİYcEKTİR:( |
öyle güzeldi ki yaşadıklarımız ,
biran olsun inanmak istemiştim , kapılmak,sende kaybolmak, senin olmak ,sonsuza dek,karın olmak, ama yalanmış inandıgım bütün anlar yalanmış, seslenişlerin kulaklarımda,sanki onlar dogruymuş,sen bana aşıkmışsın gibi,ama gittin. sevseydin gitmezdin,ne oldu ne yaşadım,yaşadıkça kahroldum,bazen gitmek geldi içimden affet gidemedim ,sen gitmemi isterken ,ben hep kalmak İSTEDİM İNAN BANA NEFES ALDIGIM HER AN SENİ SEVDİM... ÖYLE GÜZEL KALMADI HİÇBİRŞEY İST |
Sen Bilirmisin Birtanem
Bilirmisin Seni Sensiz Yaşamanın Cişlesini Anlatmak Istersem Anlarmısın Hasret Dolu Soğuk Gurbet *******ini Sen Hiç Izledin Mi Birtanem Seyretin Mi Beni Düşünüpte Ağladın Mı Hiç Ağlayıpta Ailemediğin Oldu Mı Hiç Gözyaşlarınınla Birtanem |
Yanında Değilim Ama Bilki
Kalbimin En Derin Yerinde Bu Günü Seninle Birlikte Kutluyorum . Doğum Günün Kutlu Olsun Bitanem Yeni Yaşın Sana En Güzel Mutlulukları Beraberinde Getirsin Tüm Hayatımız Boyunca Yan Yana Ve Beraber Olmak Dileği Ile.. Seni Yüreğim Kadar çok Ve Derinden Seviyorum Aşkım Benim Iyiki Varsın |
Uyandım Bu Sabah,yine Itiraz
Ne Benden Memnun Nede Kendinden Ne Oldu? Neyin Var? Desem Nafile Asmışki Suratın Konuşmaz Kalbim. Kaldır Başını Bir Bak Yüzüme Belki çaresi Vardır Gözümde Umudun Kesmez Seven Gönüller Desemde Sövsem De Artık Nafile Asmışki Suratın Konuşmaz Kalbim. Yüzüstü Bırakıp Gitmek Istemem Ben Senin En Yakın Dostunum Kalbim Bir Bak Halime Desem Ne Olur? Ne Etsem Ne Desem Artık Nafile Asmışki Suratın Konuşmaz Kalbim Bırakıp Giderim Böyle Yaparsan Sensizde Yaş |
Akşam olur
Bir başıma kalınca Bu yerde... Özlemin Ateş olur..! Dokunduğun her yerde Kıvılcımlar saçar Özlem ateşin Yangınlara döner... İçimde Yıkılmaz sandığım Dağlar erir Ormanlar bir bir yanar. Eğil başım Sen.. Öne eğil.... Bunca yıldız varken Gece neden karanlık olur Sevdiğim..... Kaybetmeyince İnsan Bilmezmiş Elindeki nimetin kıymetini. Ağla yüreğim kendi haline Sen Şimdi ağla.. |
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Göz yaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum |
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum. Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun. Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu |
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok sene |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.