![]() |
hayat oynamak istemediğimiz bir oyun ama oynuyoruz bu rolü biz
istemedik ama oynuyoruz ne yapalım işte tesadüfen geldik mecburi yaşıyoruz... |
ne olurdu sanki, sevseydin beni
kalbimin odalarına kitlerdim seni ama sen sevmedin ki gözü yaşlı biri bıraktın arkanda unutma ben unutmam ama artık bıktım be bu senin gibilerden bıktım artık fahişe gönüllerden |
Aşkın ile yansam da,
Ateşlerde kalsam da. Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana. Yanımda olmasan da, Yine yalnız kalsam da. Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana. Aşkın tutsak alsa da, Bana zincir taksada. Sitem etmem ben asla, Sitem etmem ben sana. |
bir şiir yazmak istedim
içinde senin olduğun sonra vazgeçtim ama son şiirimi sana yazacam dinle sende herkes gibi boşmuşsun sevgin ve seni seviyorum değişin bu lafı kirlettin sen ben sadece bunu anladım burda herşey sahte zaten bu dünyada herşey yalan!!!!!!! bari sevgi gerçek kalsaydı acıyorum seviyorum değip o lafı kirleten herkese yani sana sadece acıyorum üzüldüğüm filan yok merak etme çoktan unutuldun sen şimdi sana gülegüle.byyy CEMMMMMMVEADILAZIM DEĞİL |
MaskeMaske ölmek isteğidir sevgilim
gerisingeriye dönen etiket bak gökyüzünde takma bulutlar ümitlerini yükseğe ayarla ve bataklık halılarında dinlen ey kutsal beden sana da gelecek sıra pilindeki kuraklık yetmiyor değil mi hatıranın yüksek gerilimine başkalarının bantlarında batıp çıkıyor sesin kağıttan intihar kuleleri eteklerinde dipnotlarıyla devrildi tek tek bilgisayarlarının depoladığı vahşetten çıkış alıyor yeni bir maskenin formülleri granite dönüşsün diye isk |
Canparesi'ne
Aklımda gözün kaldı Solumda sızın kaldı Bir çift sözüm kaldı Diyemedim Dilimde adın kaldı Geride yadın kaldı Kulakta sedan kaldı Dinleyemedim Geceden uyku kaldı Garip bir duygu kaldı Şiirler öksüz kaldı Beceremedim Sabaha nefes kaldı Yarım bir heves kaldı İçimde o his kaldı Bitiremedim Geriye ölüm kaldı Tutkulu zulüm kaldı Vuslata bir an kaldı Seni o kadar sevdim ki Söyleyemedim, söyleyemedim. |
sessizliğin başladığı saatlerde
çayımı demler yudumlarım her saatini bir yolculuk başlar öteden, beriye penceremden, yıldızlara her saati farklı olur sessizliğin bazen iç çektirir, bazen ağlatır az da olsa tebessümü vardır sessizliğin duyulmayan derinliğinde anılarımın resmini çizerim dört duvara bakarım sonra her noktaya en güzel köşesinde sen duygular acınacak hale gelir |
Bir bilsen ne haldeyim
Dilenci bir ruh içindeyim Soğuk bir kış akşamında Ürkek bir kedi gibiyim Sokaklarda seni arar Aynalarda seni görür gibiyim Yıldızlarda fala bakar *******de kaybolur gibiyim Güneşin doğuşunu sen gittiğinden beri izlemedim Saatler beni ilgilendirmedi Ben o anda, o saatteyim Nasıl acıyor bir bilsen gitme kal demediğin Korkuyorum kendimden Çare yok artık senden Gelsen de gitmen bir olacak Hiç yorulma seni sensizde sevebilirim |
Bedenimde hücre hayatı:
Bir ışık altında, ıslak zemin Ve ilk görüşte başladı Mahkûmiyetim. Aşk kanunlarından bihaber Ağır bir suç işledim, Sevdim! Yokluğunda hücre hayatı: Bir ışık altında, ıslak zemin Ve son görüşle başladı Hasret çekişim. Olmadığın her günü hücremin, Duvarlarına tırnaklarımla işledim. Sensizlikte hücre hayatı: Bedenime esir mahkûmiyetim. Gözlerini çizdiğim ak çarşafla; Bedenimi asmayı bile denedim... Karardığım karanlıkta aydınlığım, Bir ışık altında: |
hayat
bana ne verdin ki ne alasın benden ruhum giderse kalır beden al oda senin olsun tümden hayat hep vursanda atsan da beni sana karşı göğsüm siper sözlerim mermi yaprak misali savursanda beni kırsanda son dalımı inat ya yeniden yeşereceğim hayat geç olsada anladım olmasanda olur... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.