![]() |
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Çekilince de karıncalar
balıkları. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyeceğine su karar verir. Çin atasözü |
En yakın deniz kenarına atıyorum kendimi
Her dalga halime üzgün.. Her dudakta bana tebessüm.. ne vardı diyorum 'ah' ne vardı Şu kaldırımda resmin olsaydı... Eğilip öperken ben Görenler, varsın dileniyorum sansaydı... ceyhun yılmaz |
Hiçbir duygumu ertelemedim ben. Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya
bırakmadım. Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü. Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil. Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın ona. Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği. Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru..! Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için? Kaç gece yalnız geçt |
aylar yıllar gecti sensiz
seni arasamda bulamam artık yollarım gidiyor burdan uzağa geldesende bana gelemem artık kalbimi senle tabuta koydum kazdığım en derin cukura gömdüm sevgidenen şeyi hepten unuttum sev desende bana sevemem asla |
Ben Sana Yanarken
Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler Gülüşün hep deniz kenarı bana Sen bir adım attığında göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Aldığım en derin nefessin sen Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni 'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede üşüyorsun' |
Sen beni terkettiysen
Güneşe ne Niye ısıtmıyor ki beni Yoksun diye tebessümler bana mı küs? Peki her şarkıda ağlamamın Sebebi de mi sensin? Ceyhun Yılmaz |
İnsan Ya hAYRANdir sana , Ya düşMan
Ya Hiç yaşanilmamis gibi unutulursun Ya bir dakika bile çıkmazsın AkıldaN |
Dost aradım düşman buldum
Aşk aradım hüsran buldum Sevdiğime pişman oldum Bak gözlerim yine yaşlı Bir yılda sensiz geçti Acılarla dolu yüreğimde Bir başka yeni yıla taşıyoruz Sensiz bu kara bahtı Nice yıllara SEVGİLİM!!! SENİ SEVİYORUM... |
Dün Gece Gözüme Uyku Girmedi
Saatler Boyunca Düşündüm Seni Gözlerim Yollarda Dilim Duada Tanrıdan Bir Defa Diledim Seni!.. |
Yalan aramızdaki mesafelerin büyüklüğü, Ellerimin ellerinden uzaklığı
yalan, Kalbimin senin için çarpmadığı, Gözlerimin gözlerinde kaybolmadığı yalan, Şu koca aşk deryasında, Yüzmeyi bildiğim yalan, Sevdiğim bir tek sensin, Söyleyebildiğim yalan, Bütün şiirlerimin sana olmadığı, Sözlerimin sana koşmadığı yalan, Bir gün seni unutacağım, İnan bu en büyük YALAN... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.