![]() |
gözlerimi kapattığım her an yanımdasın
sanki içimde kanımdasın tüm kelimelrin içinde bir tek sen varsın yeniden o sözler dökülse ağzından yine haykırsan aşkımızı tüm dünyaya doyasıya sarılsam sana asla bırakmamacasına çeksem kokonu içime tutsam ellerini kelepçelesem yüreğime bırakıp uzaklara gitme diye inanmazsın sn bana güvenmezsin biliyorum şu bi parça yüreğime ah bi görebilsen içimdekileri kimler kanatmadı ki bu yüreğimi sevmek suçmuş yeni yeni senle öğreniyorum b |
bir kabus oldun *******imde
yağmur oldun maviliklerde ben sensiz oldum beyhude sarhoşluklarda sustum bazen damla damla döküldün gözlerimden hançer oldun saplandın yüreğime benle beraber kanar oldun sende yalnız bıraktın beni acımasızca yıktın gönül bahçemi kıpırdayamaz oldum yerimden haykıramaz oldum seni sevdiğimi yalanlar uydurdum saçmaca kendim bile inanmadım ki seni unuttuğuma bilmiyorum neden çektirdin bunları bana neden param parça ettin sevdamızı niye kendi ellerinle ko |
Hak Hukuk Riayeti Olmayan Haram Lokma Yiyip Yiyip Doymayan Sevgi
Muhabbete Merak Duymayan şerefi Olmayan ********ler Utansın.parsellenmiş şu Dünyanın Nimeti Terk Edilmiş Peygamber'in Sünneti Düşünmeyen Cehennem'i Cennet'i şerefi Olmayan ********ler Utansın.doğruları Okuyupta Kızanlar Haksız Yere ölüm Fermanı Yazanlar Ana_baba Göz Yaşı Sormazlar şerefi Olmayan ********ler Utansın.....! |
Sen Bugunum Yarınımdın.
Ben Bugunumu Yarınımı Gectim. Gördüm Sen Yoksun. Yarınımı Bekledim Yoksun .......................................... Yarını Bekledim Sen Yine Yoksun Yarınım Dünde Kaldı. Bugunu Bekledim Bugunum Hiç Gelmedi. ...................................... Anladım Bugun Yok Artık. Yarınları Düşündüm Bir Gece Ya Yarınlarda Terk Ederse Beni Yada Yarınların Güneşi Hiç Doğup Batmazsa Sensiz. ................................... Anladımki Ben Ya Dünde Yada Yarınd |
Her Seven Adı Olmayan Bir Kahramandır
Sevenin Aşkı Silahdır Kim önüne çıkarsa çıksın Nasılsa Benim Silahtan Büyük Aşkım Mermiden Büyük Sevgim Var Söyler Sevmek Büyük Bir Kahramanlık Herkes Kahraman Olamaz Ve Herkeste Yürekli, öfkeli.. Sevdiğini Koruyan Olamazzz Ve Herkeste Benim Gibi Sevemez.. |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, |
Geçmişi inkar edene ne sölenir? Kaç cümle yazılır tükenmiş olan
sevgilere, kirlenmiş aşklar için son söz ne olabilir ?Pardon affet sevgili !düşünmememişim nankörlüğün her mevsimde yaşandığını duyguların bu kadar küçüldüğünü, masumluğun saflığın ne kadar zavallı olduğunu!yALAN Yalan ..Koca yalanlar şimdi senden bana kalan tek anı. ---------------------------------------------------------------------- ---------- |
Geçmişi inkar edene ne sölenir? Kaç cümle yazılır tükenmiş olan
sevgilere, kirlenmiş aşklar için son söz ne olabilir ?Pardon affet sevgili !düşünmememişim nankörlüğün her mevsimde yaşandığını duyguların bu kadar küçüldüğünü, masumluğun saflığın ne kadar zavallı olduğunu!yALAN Yalan ..Koca yalanlar şimdi senden bana kalan tek anı. |
Acına, yaşam mücadelene ortak olup, yüreğimi yüreğine, ömrümü ömrüne
katıp seni mutlu edecektim. Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip, bu sevgiyi yaşamanı istemiştim. Yalnız seni istiyordum… Ama o kadar ters davranıyordun ki bana… Çok sevilmek bu kadar kötü müydü? Gerçekten böylesine ağır mıydı ki? Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da... Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmiştin. Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacak |
yolluyorum herşeyini,al senin olsun.ne emanetini kaldıracak gücüm var
ne de kalbimin kilidini açabilecek anahtarım var.iade ediyorum tüm sevgi sözcüklerini,kızma,üzülme,anlatmaya çalışma,kalbimin inanacak hali yok.bütün kapıları kendi ellerinle kapattın.inan açmaya kalbimin dermanı yok. ben mutluluk nedir bilmedim.saçlarım okşanmaya alışık değil,hep böyle dalıp gider gözlerim.en mutlu sandığın yerde kederliyim. ben,seninle sensizliği düşünürüm,bir korku düşer içime,apansız burkulur yüreğim,işt |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.