![]() |
sen benim karanlığımdaki
tek aydınlığımdın şimdi karanlıklardayım niye mi? sen yoksun ışığım yok,güneşim yok,hiçbir seyim yok... adım bile yok sanki yaşamaya mecbur biriyim sadece kuşlar bile terk etti bu şehri sen gidince izmirin eskı kokusu yok artık... yakamozu bile seyretmedim bahçemdeki çiçeklerrde açmadı bir daha oysa ben onlara her gün su verdim ama açmadılar işte bana aldığın saat hala kolumda seninle yaşıyorum zamanın ben sen olmasanda olmayacak duamış bizimki hiçbir z |
yine sensizlik soğuk bir kış gecesi gibi
çöktü omzuma bu akşam ellerim titriyor usulca konuşacak halim yok kalem anlatıyor bu akşam sana derdimi ev karanlık tüm ışıkları yaksamda kalbimi aydınlatmaya yetmiyor saatin tik tak sesleri beni öyle yorduki... dakikalardır aynı ses tik tak,tik tak yoruldum ama saatin sesleri değil aslında beni yoran seni özlemekten yoruldum aşkım bu şehir sensiz öyle yabancıki bana ah şimdi yanımda olsan yanımda olsanda sarılsam sana ama benden öylesine |
neden bu kadar hüzünlüsün diye soruyorlar
bana aşkım neden bu kadar sinirli ve acayipmişim, bilmiyorlarki sen yoksun, bilmiyorlarki ben sensiz bir hiçim... bugün martılara ekmek attım, hepsi öyle özlem doluydu ki tıpkı benim seni özlediğim gibi sonra balık tutan yaşlı bir amcayı seyrettim, yanına yaklaştım usulca torunu için tutuyormuş balıkları, sende ne çok severdin balık tutmayı.... hatta dalga geçerdim seninle benden çok balıklara sevdalısın diye, ikimizin şarkısı çalıyor g |
Unut benden kalan ne varsa
Unutmak tesellidir yalnızlığın Güneşi bir kadeh şarap gibi içip Delicesine sarhoş olmak En güzel tarafı imkansızlığın |
Ansızın kayboldun köşe başında
Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi! |
sıkıntıdan patlamak üzereyim..dışarda hafiften çişeliyen
yağmur....dışarı çıkmak biraz sahil havası almak lazım..bir taraftan rüzgar esecek bir taraftan sigaranın dumanını çekeceksin içine...sonra başını kaldırıp gökyüzüne bakıcaksın yıldızlara nasıl dans ettiklerini göreceksin..için kıpır kpır olacak ve sonra gözlerinden akan yaşlar çiseleyen yağmura eşlik edecek...bugün hayatının rotasını yani yönünü çizeceksin,iki yüzlü insanlara kanmayacaksın...ama nerde... ne yapacağımı ve beni bundan so |
geceydi seni bana taşıyan...sen geceye yakındın,bende sana..ağır aksak
işleyen zamanın düşürdüğü tuzaklardan sıyrılıp geldin,hoşgeldin..korkularınla,çocukluğunla,sırlar ınla sadece gözlerine derin bakabileceği acılarınla geldin,iyki geldin..bekleyişlerimin içine hapsettiğim özlemlerim vardı..nicedir kimseyle paylaşmadığım hüzünlerim..soramadığım sorularım...hatırladığımda yüreğimde yaratacağı o korkunç sızıyı duymaktan korktuğum için beynimin bir köşesine fırlatıp attığım ve bir daha hiç dokunma |
kimin yüzüne baksam aynı ikiyüzlülüğü görüyordum,bu beni yıldırıyordu
anlıyormusun..?bir hayal kırıklığı daha aşkla olan bütün bağlarımı koparacaktı,bu yüzden korkuyordum sana yakın olmaya..kimse beni üzmemeliydi artık..kimse yüreğimin tellerini inciltip gitmemeliydi..bende herkes gibi biriyim..gün olur,hayata düşer hiç beklemediğin bir anda çıkıp gidebilirm hayatından..uzak durdum,duygularıma gem vurdum..yarım kalan aşkların yüzünden bıraktığı o acı izlere bir tane daha eklenmemesi için..bunun |
çılgın olma durumudur..gülerken bir yandan,için için ağlamaktır..
gelmeyecek birini gözleriye kapıya dikip *******i beklemektir.. aşk hiç var olmayan sevgiliye yazılmış şiirdir.. son noktasıda asla konulmayacktır... aşk..kendin olmaktır... kendini bilmektir... aşka düşmüşsen bir kez,bir sen önemlisindir...birde sevgili.... dünyada var olan herşeyin hükmü silinir aşığın gözünde... insanca bir duygudur aşk..insanın varlığına anlam katar.. yaşamın amacıdır kimisi için.. aşk olmadan yaşanm |
Benim küçük gecemde
rüzgar ağaçların yaprağına son kez süre tanıyor Benim küçük gecemde viran olmanın korkusu var kulak ver karanlığın esintisini duyuyor musun? ben garipçe şu talihime bakıyorum, ümitsizliğe alıştım kulak ver aranlığın esintisini duyuyor musun? gecede, şu an bir şey geçiyor ay kızıl ve karmaşık ve her an düşme korkusu yaşanan bu damda bulutlar yaslı kalabalıklar gibi sanki yağmurun yağacağı anı bekliyor bir tek an ondan sonra hiç bu pencerenin arkas |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.