![]() |
Seni özledim.seni çok özledim.bir sihir var sende..adını koyamadığım
değişik bir şey.. bir büyü var..gözlerimi alan karnımı ağrıtan bir büyü.. varlığın da dokunur bana yokluğun da.... yoksun sen..hiç olmadın belki de..çaresiz bir beynin son çırpınışlarıyla ulaşabildiği bir hayal adasısın.artık öyle düşünüyorum hayallerimin kraliçesi.... çok yoğun bir kelime söylediğim..içine milyonlarca anlam yüklediğim tüm anlamlardan daha öte bir büyü..kraliçe m.. sevgilim.. |
hangı ruzgar savurdu senı
nerden estınde geldın yuregıme gonlum sana dustu hıc bırseyde gozum yok sen ol yeterkı yanımda opeyım koklayım doya doya hayalmı gercekmısın sen benım hayatımda gulunce gozlerın guluyor gozlerınden alamıyorum senı dusunmekten kendımı kaybedıyorum sensız bu dunya dar hıc bırseyde gozum yok sen ol yeterkı yanımda |
Her sevincin her kederin
En ölümsüz sevgilerin Sonsuz denen göklerin Herşeyin bir sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle Anıların umutların kaldı bende Anlasana anlasana anlasana anlasana Biraz da gerçekleri anlasana Senden ayrı günlerimi Sana nasıl anlatsam ki Mevsimsiz çiçekler gibi Yarım kaldım inan ki Sensizligin acısını sen nereden bileceksin Sen hiç sensiz kalmadın ki |
çarşıda kaybolan çocuğun elinde soğuyan anne sıcaklığı hızıyla
ayrıldın benden oysa ben çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile ayrı kalamam senden... |
Bir buruk pişmanlık sarınca seni
Aldanmak ne demek anlayacaksın çok arayacaksın bir dost elini Yalnızlık ne demek anlayacaksın Yakınca içini aşkın ateşi Sevmek ne demek anlayacaksın Yalansız aşkımı ,seven kalbimi Söylenen yalanlar yıkınca seni Kırınca ümitlerini Hatırlayacaksın mazide beni Yaptıkların için AĞLAYACAKSIN |
BIr gün seni anlatacagim
Gidisi gelisinden cabuk oldu Bitisi baslamasindan kolaydi Bir sevda rüzgariydi Esti gecti diyecegim. Bir gün seni unutacagim Ellerini,gözlerini Dokunusunu,öpüsünü Sana ait herseyi Biri vardi bir zamanlar Yikti gecti diyecegim. Bir gün seni tekrar yasayacagim Gözlerim kapanirken seni son kez hatirlayacagim Birini sevmistim bir zamanlar Hala cok seviyorum diyecegim |
Bak ben sustum,sustum be belalim sustum
Dudaklarimin arasinda ki sarki, Saclarimi oksayip giden rüzgar, Yüregimin kaniyla yazdigim siirler, Akan deryalar,nehirler sustu Sustu be uzaktaki yar sustu Hep konustumda ne oldu ki; Bitkin,kirgin,perisan yasadim Kanimla yazdim yüregime nakisladim öyle cok sevdim ki seni Sevdim de ne oldu ki; Kara sapli bicak sirtimda yasadim Sabahlara kadar inleyip, Günesi göz yasimla selamladim Hayallerime yazdim,düslerimde topladim Yüregime koydum seni, |
çok yalnız kaldım ben
çok dolaştı bu beden dolaştı derin bir yerlerde göremedi yüzeydekileri duyamadı alçak sesleri hep kaybetti kendini kaybeden de kayıptı kaybolan da ortada bir şeyler dönüyordu ve kayıp bir masalın kayıp cümleleriydi tüm saçmalıklar anlayamadı bunu ben.. anlayamadı hiçbir şeyi ben.. ben azaldım ve çoğaldı kraliçe m.. ben ölüyordum ve doğuyordu kraliçe o hep büyüyordu kayıp kentte en baba kahramanıydı içimin kaybolmuşluklarının en sağlam ayaklardı ondaki ayaklar |
''adın sevdaydı.. şimdiki adını bilmiyorum' yoklugunda ne ateşleri
hasretinle yaktımda bir seni yakamadım, beni yaktıgın gibi. çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni. sense araya korkular koydun yasaklar koydun bitmez tükenmez engeller koydun. şimdi nerdesin diye sakın sorma SEN çAĞIRDINDA BEN GELMEDİM Mİ? sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara yağmurlu havalara bu kasvetli aksamlara.. sen varken bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına otobüs duraklarına.. sen varken ayrılanla |
üşüdüğümde seni düşünmek bile ısıtıyor beni. bir kez dahi tutamadığım
ellerini hissediyorum ellerimde.. öyle yoğun hayal kuruyorum ki yaşıyorum sanki gerçeği.. geçiyorum kendimden ve hissediyorum senii.. dokunmadığım tenine dokunuyorum. sıcaklığını hissediyorum soğuk ellerimde.yanaklarımda titriyorum.. bazen oluyor sarılıyorum sana sımsıkı. bırakmayacağım asla diyorum. hemencecik geçiveriyor zaman.. yalnız kalıyorum.. içime ağlıyorum sonra. anlatamıyorum kimseye bir hayali.. hayali bir sevgil |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.