![]() |
uzundu *******im seninle sümbül sümbül kokardın *******imde
sümbül gözlüm ellerim elerinde gözlerim gözlerinde ahhh sümbül gözlüm selvi boylum seni nasıl seveyim acık bırak kalbimin kapsını ağlamak yalvarmak icin onca gecen günlerin ardında bir anı icin bitmesin derken seninle sahroşluğum sabaha kadarmış her gece iciyorum senin sahroşluğlunla ayılıyorum sümbül gözlüm cicek kadar narinsın ağlayıpta solmuş bir ciceksın iz bıraktın oyuk oyuk gönlumde ağlayıpta sızlayan sensin yüreği |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Ağladım Senin Için Her Gece
******* Boyu Sessizce... Bekledim Dön Diye Beklemek Yordu Beni özlemek üzdü Ben Sensizlik Yaktı Beni Yine Sensizim Bu Bahar Ne Olur Biraz Daha Dayan Al Götür Istersen Bu Can Sana Feda... |
mechul bir sokagın kösesinde bekliyorum.
yürügümin kıyısında bir ucurum, ucup buralardan gitmek istiyorum. elim de sigaram , gözlerim yorgun... |
Anne bugün seni aradı gözlerim..
Gözlerim yollarda kaldı.. Bekliyorum anne seni. Bekliyorum.. Hiç gelmiyeceğini bildiğim halde.. Bekliyorum.. Neden gittin Anne.. Beni yanlızlığa neden koydun.. Bu kalabalık dünyada ne yaparım ben sensiz.. Neden yanlız bıraktın beni.. Seni çok özledim Anne.. Akşam eve geldiğimde, Önce senin yatağına gidiyorum.. Yastığını okşuyorum.. Kokun hala üzerinde Anne.. Resmine bakıp bakıp gözyaşlarına boğuluyorum.. Üşüyorum anne yoksun.. ça |
Bir bulut sarsın evinin damını
Azrail beklesin almak için canını Ben değil aşkım emsin kanını Damarların kurusun beni yıktığın için * Giydiğin en güzel elbise kefenin olsun Yılanların olduğu yerde mezarın olsun Mezar taşında veremli yazılı olsun Okuyanın olmasın beni yıktığın için * Sırat köprüsü vardır inşaallah geçemezsin... Melekler soru sorar inşaallah bilemezsin... Şayet girersen o cehennem denilen yere.. Çıkışın olmasın beni unuttuğun için... |
Seni çok özledim
Ve bu özlem artık taşıyor her yerimden... İlgine ihtiyacım var, Hoyratım çünkü. Sevgine ihtiyacım var Sevdiğini hissetmeye ihtiyacım var... Çok güçsüzüm Ve bu canımı çok yakıyor. Kendime zarar verecek kadar deliyim artık!!! Kendimden korkuyorum Evet... kendimden korkuyorum... Sana deli gibi ihtiyacım var Sana deli gibi muhtacım... Zor durumdayız farkındayım. Çaresiziz bunu da biliyorum. Fakat... adil olmayan bu yeryüzünde kendime göre bir adalet çıkaracağım |
Bazen beklemektir sevmek
ne kadar bekleyeceğini bilmeden bazen fedakarlıktır sevmek sende olanı bile verebilmek bazen yalnızlıktır sevmek ıssız yollarda tek başına yürüyebilmek bazen affetmektir sevmek anne şefkati taşımak yüreğinde bazen ağlamaktır sevmek kimseye göstermeden gözyaşlarını bazen yeniden doğmaktır sevmek tertemiz, günahsız, çırılçıplak bazen özlemektir sevmek akreple yelkovana düşman olurcasına bazen yorulmaktır sevmek kan ter içinde peşinden koşarcasına bazen sabr |
Bakma artık yüzüme..
Baktıkça süzülme bedenimden içeri.. Acıtma canımı..! Azad et gideyim.. Yeni bakışlar edineyim kendime.. Yeni dünyaları keşfedeyim.. Yine gökkuşağının yedi renkli olduğunu bileyim.. Bırak artık beni.. Esir aldığın benliğimi.. Bakışına hapsettiğin gözlerimi.. Kelimelere kilitlediğin yüreğimi.. Hiç Sen'in olmayan Ben'imi.. İade et artık etiketiyle.. Hiç kullanmadın yepyeni işte.. Dışı hoş..İçi bomboş.. |
(yoktun...)
olduğun kadar sevebilirdim seni... hastalanabilir... bakıma muhtaç kalabilir... yüzünde yaşlanabilirdim... (vardın...) kelimelerimde nefes alıp saçlarını tarardın... en koyuda sarhoş olup etrafı dağıtırdın bölük börçük çıkan kelimelerin kadar sevebilirdim seni... (gittin...) arkandan baktım uzun süre.. ne kadar sürebileceğini hesaplayamadım yalnızlığın... hesapsızlığını sevdim... (sustun...) oysa ne kadar da gülümsetiyordu aylaklığın ince bir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.