![]() |
Ben gündüzleri sevmem sevgili
Uykuları kâbustur,meşguliyeti ağır Seni benden alırlar Ben saatleri sevmem sevgili Yokluğunda ilerlemez Sen varken çıldırırlar Ben sözcükleri sevmem sevgili Her konuyu anlatır Seni anlatmakta aciz kalırlar Ben şehrini sevmem sevgili Yokluğun gelir aklıma Aramızdaki mesafeleri hatırlatırlar Ben giysilerini sevmem sevgili İncilerini,küpeni,saatini sevmem Onlar sarar sarmalar,beni kıskandırırlar Ben grup vaktini sevmem sevgili |
Yıllar sonra bulduk birbirimizi
Nice unutulmuşu birlikte yaşıyoruz Her geçen gün büyüyor sevgimiz salkım saçak Görmüyor özlüyoruz,seviyor doymuyoruz Bizi yıllar öncesi buluştursaydı kader Kim bilir bu yılları nasıl yaşardık,nasıl? Hayatın ömrümüzden çaldığı zamanları Mutlu olur,sevgiyle doldururduk velhasıl İkincisi de olsa,bahar yine de bahar Kaçırmaya tahammül ve zaman yok artık Neler kaybettik düşün! ..değer saydığımızdan Ve tabular adına neler neler bıraktık.. |
Oy kara gözlüm oy..
Niye gittin,bizi neden bıraktın? Neydi seni böyle erken bıktıran? Hayata küsmene sebep ne yaptık? Hakikaten sen gittin mi sahi? Evde herşey sen sen diye kokuyor Keşke sen kalsaydın,onlar gitseydi Her odası,her noktası seni hatırlatıyor Sen gidince kaldırmışlar telaşla Elbise,ayakkabı sana ait ne varsa Resmini çıkarmışlar,izi kalmış aynada Albümlar boşalırdı alsalar onları da Oy tatlı gülüm oy.. Böylemiydi sözümüz? Hani nereye gitsek birlikte |
tencerende sevgini pişir
gönlünü koy içine tuz,biber niyetine bol kepçe olsun lütfen bana sunduğun servis çok açım.. doyur beni aşkına,özlemine bir mum koy irisinden yak usulca fitili dağıtsın karanlığı aydınlansın önümüz alsın içimizdeki, karanlığı,kasveti ışık olsun önümüz ışık olsun ömrümüz üfle sıcaklığını Marmara meltemiyle yaksa da,serinletse de razıyım sonucuna bir kolye hazırladım, sevdiğim taksın diye gönlümü zincir yaptım kalbi taktım u |
Gel seninle biraz sohbet edelim
Sen benim doktorum,terapistim ol Uykusuzluğuma çare bul önce Göğsüne yaslanmadan uyunmuyor sevgili Kimliğimi sorma,seneler önce Sana ilk geldiğim o gün,o gece Cüzdanımdan senin evin içine Düşürmüşüm,bulunmuyor sevgili Resim çektim mektubumla al diye Fotoğrafcı çok uğraştı,gül diye Fıkralar anlattı,mutlu ol diye Sen olmadan,gülünmüyor sevgili Evrende kaybolmuyorsa karınca ayak sesi Yaşadıklarımızın elbet var bir sebebi Yanımızdan,g |
Babam inşaa etmiş köşe başına
Bir sokak çeşmesi oldu hayatım Gelen içti,geçen içti suyumu Kaynak bana,ben gelene içirdim Kimi zaman tekme yedim başıma Kimi zaman bir darbeyle kırıldım Bir yolcuya tas doldurdum kimi gün Yıllar yılı çok fırtına geçirdim Yazlar oldu sıcak yedim,har oldum Kışlar oldu ayaz yedim,kar doldum Zaman zaman üç kuruşa satıldım Duygu doldum,duyguları yitirdim Şimdi son demimde,son dönemimde Bir güzel uğradı doldurdu tası |
Karşılık bulamazlar bazen aşığım diyen cahiller
Bu gibiler çoğu kez zorbaca sahip olmak isterler Sevdikleri insan hayır derse acımasız öldürürler Sonra cinayetlerini masum gösterirler bu katiller “Seviyordum, başkasına yar edemezdim” derler Aslında arzuyla sevgiyi karıştırır bu tür ilkeller İhtirası sevgi sanır, zaten bu yüzden öldürürler Oysa kadifemsidir, kalplerde korunur sevgililer Benim olmadı diye kıyamaz ki gerçek sevenler |
Sevilemez mi sanırsın yar, o hiç de bilmeden
Konuşmadan, ondan hiçbir şey istenmeden Dokunulamaz mı bilirsin onu, hiç ellemeden Koklanamaz mı dersin, ona hiç belli etmeden Alamaz mısın kalbine yari, o hiç hissetmeden Sevgili hep seninledir, yakın olursan gönülden |
Sevmek güzel de, ölümü de düşünmek gerek;
Ölümle boğuşanların ölümsüz hıçkırıklarıyla, Sevmeden yaşayacak, ölmeyeceksem, İnan olsun, istemem öyle yaşamak, Ne yeni bir dünya yaratmak için, Kıpırdatmak bile istemem kolumu, Ne de yok etmek için yaşamı, Sonsuzlukların yükünü almışım sırtıma, Uykumu kaçırır dalgaların gürültüsü, Yaşamın asıl amacını yitireceksem, Batan güneş gibi kaybolacaksam gözlerden, Bir şey yapamayacaksam, neye yarar, Sevgi bahçesinde tohum bile olmayac |
Ve akşam indiğinde,
Tepeler karanlığın elbisesini, Giyindiği bir anda, Bembeyaz saçları, Omuzlarından göğsüne dökülen, Yaşlı bir adam belirdi önümde. Sağ elinde keskin bir tırpan, Yavaşça seslendi kulağıma, Barış seninle olsun dostum, Şaşkın ve korku dolu, Bakışlarımı görünce, Ben kaderim dedi. Ürkek bir sesle; Ne istiyorsun benden ey kader, Tanrıdan da korkmaz mısın? Yaptığın eziyetler yetmedi mi? Beni yaşamaktan soğutan, Ölümü bana sevgili kılan, Sen değ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.