![]() |
Yılların Sonsuz Bosluğunda
Elleri Cebinde Hali Perişan Gece Sabaha Kadar Meyhanede İçen Bir Sarhoş Görürsen Benı Hatırla Aşkının Umıdı Solmus Gıden Nesesız Moralsız Sıgara İcen Aglayan İnleyen Ölumden Donen Bır Garıp Görürsen Benı Hatırla Hayatta Gülmeyip Her Gün Ağlayan Çeresiz Derdine Derman Arayan Üzeri Dikenli Otlar Bağlayan Bir Mezar Görürsen Benı Hatırla |
SEVDİĞİM BU GÜN YANIMA GELDİ,
BOYNUNU BÜKMÜŞ ELVEDA DİYİYOR!!! TAKTIĞIM YÜZÜĞÜ ÇIKARTTI VERDİ , O ŞİMDİ ELLERE YAR GİDİYOR ... DEMİŞKİ ANASI AŞK TA NEYMİŞ!!! SEV DİĞİMİ ALIP BİR BAŞKASINA VERMİŞ. ZAMANLA ALIŞIR ONUDA SEVERMİŞ, AĞLAYA, AĞLAYA ELVEDA DİYİYOR!!! ŞİMDİ NE YAPARIM ONSUZ ALLAH IM,,, BİZİ AYIRANLARA BİNLERCE AHIM. BİLMEMKİ NEYDİ SUÇUM GÜNAHIM. AĞLAYA AĞLAYA ELVEDA DİYİYOR!!! iÇİMDE DEPREMLER DİLİMDE ÇIĞLIK, DÖRT YANIM DAĞLIK HERTARAF KARANLIK, İSTEMEM ONSUZ HAYAT ANLAMSI |
Budefa son görüşüm seni...
Gidiyorum ama canımdan çok sevmiştim seni Bu şehirde ne varsa bırakacağım Buna sende dahil herşeyi unutup kaçacagım Bunu sana hiç söylememiştim belki ama Sensiz asla yaşayamam ben bu dünyada... şimdi sorarım sana! Ben seni bukadar sevmişken Nası yaşarsın bir başkasıylan??? Belkide kaderim şuan çektigim acılar!!! Yinede çok güzeldi seninle dünyaları bile değişmeyecegim o bakışlar Şimdi çok uzak bana |
gelme artık istemiyorum;
beni bıraktığın o günü hatırlar gibi oluyorum nefesim kesiliyor dayanamaıyorum; gelme artık ben ben değilim soldurdun kalmadım artık hala bakacak bir elin ellerimi ellerinle tutacak hala cesaretin varmı acaba? ne sende o yüz nede bende seni kabul edecek bir cesaret var gelme artık istemem aklın neredeydiii değdimi bana,beni bırakıp gittiğin o yabancılara beni benzettinmi hiç onlar gibi olmadım hiç sende değilmi neden peki neden koyup gittin bu kış akşamlarınd |
çok yanıyor! kalbim ağlıyor çok acı , çekiyor kalbim yanıyor
kalbim ağlıyor ağlıyoooooorrrr AŞKIN GÖZÜ KAPALIYMIŞ OYSA TERKETMEK ÇOK ZORMUŞ OYSA NE OLUR KALBİM DURMA AŞKA AĞLA KALBİM SAKIN DURMA AĞLA DURMA KALBE KALBE KARŞIDIR DERLERMİŞTE İNANMAZDIM İNANMAZDIM ŞİMDİ YAŞADIM ANLADIM KARŞIYMIŞ |
Bu Defa Son GÖrÜŞÜm Senİ
Gİdİyorum Ama Canimdan Çok SevmİŞtİm Senİ!!! Bu Şehİrde Ne Varsa Birakacagim Buna Sende Dahİl HerŞeyİ Unutup KaÇacagim. Bunu Sana HİÇ SÖylememİŞtİm Belkİ Ama Sensİz Asla YaŞayamam Ben Bu DÜnyada Şİmdİ Sorarim Sana Ben Senİ Bukadar SevmİŞken Nasil YaŞarsin Bİr BaŞkasiylan? Belkİde |
sen ve ben dıyordum hergün geziyorduk sokaklarda ölesiyece seviyorduk
ama anladımkı bunların hepsı yalanmıs güzelim sen beni değil paramı seviyormussun senın sevgın eksik olsun unutmaki sevmeyi bilmeyen gözler görmeyide bilmezmiş liseli asık |
Aglama Yazik O GÜzel GÖzlerİne
Unut Gİtsİn Hersey Bİttİn Sen Aksammlari Sewermİsİn Ben Sewerİm... CÜnkÜ O GÜzel Yildizlarla Senİ Gİzem Senİ Cİzerİmm !!!!!!!! |
GÖkyÜzÜ Kadar Uzak
İnsan Kadar Nadİrsİn Zorsun Zor Evren Kadar Buiyuksunn Mevsİm Kadar Derİnsİnn Janemmmmmm |
sen gittin ya...
yüreğime ince bir sızı. hani yazar koymuş ya kitabını adını, işte öyle bir KALP AĞRISI. sen gittin ya... yüreğim karanlıkta kaldı, söndü bir bir sokak lambaları. ellerimde gidişinin vedası, sürüyorum ayağımda, yalnızlığın prangasını. oysa diyorum oysa; kitapta her şey ne kadar açıktı. hani gidiyordu ya adam, SENİN GİBİ... seviyordu ama mecburdu. hani ağlıyordu ya kadın BENİM GİBİ... gitmesini istemiyordu ama tutamıyordu. bakıyordu arkasından göremiyordu kadı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.