![]() |
El Bile Sallamadın
geçen akşam üzeri tren istasyonunda gördüm seni yağmur çiseliyordu sığınmıştın saçaklar altına oracıkta bekliyordun tek başına anladım ki tren rötarlı geliyordu ben de bir başka köşede hayranlıkla seni izliyordum aylar sonra olsa da seni yeniden görebildim diye sevinip duruyordum saçların yine benim sevdiğim gibiydi değiştirmemiştin rengini benden sonra da hiç kestirmemiştin değil mi? pardesünü yeni almıştın galiba çimen yeşili ne de yakışmıştı sana çok zariftin yine eskiden olduğu gibi ellerimi uzatsaydım senden yana yeniden tutar mıydın acaba? sakın hayır deme bana ne olur beni yıkma bir kez daha ben böyle kararsızlık içindeyken sana gelsem mi? gelmesem mi? derken tren gelip alıp götürdü seni el bile sallamadın tren hareket ederken birlikte paylaştığımız mutluluklar adına bir kez bile olsa da neden dönüp bakmadın geri? 11.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Ellerim Böyle Mahzun Kalmasın
gözlerin öylesine muhteşem ki her bakışın canlı renkte çiçekler açar bende her tebessümün rengarenk mutluluklar saçar yüreğimde ne güllerim solar ne de mutluluğum biter yeter ki sen yanımda ol ömrümce hasretin o kadar derin ki içimde beni darmadağın edecek biçimde benim bu denli hüzünlü duruşumu başka şeyde arama bul sensizliğimde haydi o harika ellerini bana uzat da ellerim böyle mahzun kalmasın havada 25.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ellerimi Tutuver Yeter
düşlerimde bile yalnızca sen varsın artık dünyam seninle pırıl pırıl aydınlık seninle heyecanlıyım çok da sevinçliyim bir tek hüznüm var bil ki o da sensizliğim beni sensiz bırakıp da sakın sırtını dönüp gitme zindanlara beni atıp da hüzünlere mahkum etme ne olursun buralara gelip de beni de al götür sevdiğim her gittiğin yere seni sensiz yaşamak ne de zormuş meğer seninle bir gün bile çok çok şeye değer beni mutlu etmek istersen eğer bir gün birdenbire çıkıp geliver o güzel ellerinle ellerimi tutuver yeter 03.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ellerimiz Hiç Ayrılmasın
sensiz ne gün geçiyor ne de zaman gözlerim hiç ayrılmıyor geleceğin yollardan her uçak geçişinde bizim buralardan başımı yukarı kaldırırım arkasından baka kalırım ne bileyim bir umut işte sürpriz yapıp da çıkıp gelirsin diye bu bayram günlerinde gelişin olacak bana en güzel hediye varım değil mi hayallerinde? seninle miyim her gece düşlerinde? ne de güzelmiş meğer rüyalarında olsa da girmek senin sıcacık *******ine hem de hiç çıkmamak üzere birbirimizi bir bahar gibi taparcasına severken sevgimiz yüreğimizden taşarken pınar olup şırıl şırıl akarken aşkımızı doruklarda yaşarken bahar rüzgarları durmadan eserken sakın dönmeyelim bir daha geriye ne olursun bu alemde çekmeyelim çile ellerimiz hiç ayrılmasın mahşerde bile 02.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Ellerin Değmese de
düşümde sen varsın hayalimde sen inan yaşayamam seni görmeden kalbimdeki sızım ilk göz ağrımsın sen benim kaderim alın yazımsın zaman bir rüzgardır sen yanımdayken mevsim hep bahardır seninle yaşarken günüme bir güneş gibi doğarken beni bırakıp da gitme ne olur ellerin değmese de ellerime sönmeyen bir yangınsın kalbimde bir sabah erkenden çekip gidip de beni sensizliğe yenik düşürme Hüseyin Erdoğan |
Ellerini Uzatıver Bana
haydi ellerini uzatıver bana tutayım ömrüm boyunca ayazlarda bırakma sakın beni bu dünyada yaşadıkça ne olursun sev beni iliklerime kadar ihtiyacım var sana dün gece seni rengarenk gördüm ben inan ki rüyamda ezberledim yüzünü çizdim resimlerini seninleyim hayatımda terk edip de gitme sakın hiçbir zaman sensiz bırakma beni ümitlerimi kırıp da canım yaşarken öldürme sevgi dolu şairini mutluluk seni sevmekmiş bil ki seninle paylaşmakmış meğer anladım ki perişan olurum ansızın sen çekip gidersen eğer yıldızım sensin benim için her gece gök yüzüne çıkıver yeter 05.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gece Yarısı Düşmüşsen Aklıma
benden ayrı uyuyorsun diye çıldırıyorum vallahi hele bir de yoksam düşlerinde söyle buna nasıl dayanırım? bil ki acısını duyarım iliklerime kadar yüreğimde gece yarısı düşmüşsen aklıma artık,sabah mı olur bana? gün doğunca uyandığım anda mesajında yoksa telefonumda çakıl taşlarına yenik düşer beynim zonklar durur akşama kadar hiçbir şey anlamam günden delirtir beni düşüncelerim uykusuzluktan kapanır yorgun düşen gözlerim arada bir açılsa da gün boyunca benim yüreğimde hüzün yaşanır sen benim gönül bahçemde rengarenk açan çiçeklerimsin her anımda seni sevgimle sularım her gün bir tek seni koklarım kokularını içime çeker dururum sakın hiç unutma canım sen de bana bir gün bile dokunmasan o güzel ellerinle küserim hemencecik solarım 06.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Geceden Kalan Düşlerindeyim
şu anda geceden kalan rengarenk düşlerindeyim senin tatlı tatlı bir bahar gibi gülüşlerindeyim şairim ben seni seviyorum deyişlerindeyim bir meltem yeli gibi seni sevişlerimdeyim istemem asla sen rüyamdayken sabah olmasın senli düşlerimden güneş beni hiç uyandırmasın seni öylesine derinden özledim ki senin için yağmura hasret çöller gibiyim sen bir güneş bir ay bir yıldızsın sanki seninle özdeşleşen bir gökyüzü gibiyim neden yüreğim böyle hüzünlü bu gün? neden kan revan içinde her iki gözüm? hasretin kemiriyor içimi, sesizce ağlıyorum artık kalbime geçmiyor bir tek sözüm ben bunu sana aşık olduğuma bağlıyorum bir ayna tutar mısın sen de yüreğine? beni oralarda görüyor musun sevdiğim? ömrünce beni kalbine hapsedecek misin? gönlünde müebbete mahkum edecek misin? alıp da vermediğim nefesim söyler misin? ölünceye değin sen de beni sevebilecek misin? 29.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
******* Sensiz Çekilmiyor
******* sensiz çekilmiyor çekilmiyor inan canım sevdiğim günler de geçmek bilmiyor kahrediyor beni sensizliğim ne denizin dalgaları duruldu ne fırtına ne de rüzgar durdu Şair Erdoğan yanızca senin aşkınla yüreğinin tam ortasından vuruldu senin kurşununu taşıyacağım kalbimde bil ki ölünceye değin sen düşlerimdesin hayallerimdesin bambaşkadır senin sevgin ben ölüme de senin aşkınla dopdolu gideceğim bir daha geri dönmesem de mahşerde bile bir tek seni seveceğim Hüseyin Erdoğan |
******* Yoruluyor Bana
yaz mevsiminde bile hava çok soğuk olur buralarda sen yanımda yoksan eğer sensiz hayat çekilmez bir çile ne olur artık dönüp geliver iliklerine kadar ısınsın dünya ******* yoruluyor bana seninle dopdoluyum rüyalarımda bazen isyan ediyorum sana neden beni böyle sensizliğe mahkum ettin diye geçmiyor inan sensiz geçmiyor ne gündüz ne de gece yokluğunda hayatım hiç bilinemeyecek bir bilmece yıllarca dönüp gelmesen de adın dudağımda kalacak öylece sen ezberimde olacaksın mahşerde bile hem de hece hece Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.