![]() |
Sanmaki
sanmaki unutamam seni senden de vazgeçmesini bilirim yeri geldiğinde ,git denilmeden alıp başımı gidebilirim Rıza Aslan |
Savrulan Beklentiler
savrulurken beklentiler önünde habersiz dolanırsın aralarında o çok aradığın hayal, o çok aradığım umut, - kurtulma umudu - ayaklarının dibindeyken sen her defasında ona takılıp, düşersin 14-03-2001 karacan dersanesi / ankara Rıza Aslan |
Sebep
sebep her ne olursa olsun yapılan her yanlış geç de olsa telafi nedilirken sen görül(e)meyen ama bilinen kollardasın Rıza Aslan |
Sen
sen , son bardağı taşıran son damlaydın 13-10-2000 Rıza Aslan |
Sen Benim
sen benim farklı bir yanımsın yokluğunda değerimi bilemediğim sen benim göremediğimi sandığım zamanlardaki o ışıl ışıl parlayan gözlerimsin sen benim varlığımsın yitirdiğimde insanlara küstüğüm sen benim yaşama nedenimsin şimdi olmasanda yanımda beni düşündüğünü bildiğimsin sen benim şu zamansız geçen tren vagonlarındaki sadace bana el sallayan sevdiğimsi 17 - 04 - 2002 Saat: 18.53 Rıza Aslan |
Sen De Arama...
arama istenilen anlarda ben yine sensiz kalabilirim sana ihtiyacım olan zamanlarda arama farketmez yokluğun acılar dizboyu eziyetler sahipsiz sen yine de arama Rıza Aslan |
Sen Giderken
sen giderken benden senimi götürdün yoksa beni mi ? Rıza Aslan |
Senden Değil
içimdeki sahipsizliğim senden değil git farketmez gidişin yıkmaz yıkılmış olanı 10-11-2000 Rıza Aslan |
Senden Önce
ben senden önce de böyleydim darılma bu hallerime bunlar senden değil anlat desen anlatamam bir şeyler var söyleyemem bilirsin ne çok severim seni bilirsin kırmak istemem seni ben senden önce de böyleydim darılma bu hallerime bunlar senden değil Rıza Aslan |
Senden Önce De
sanmaki senden önce de farklıydım ben söyleyemediklerim vardı-her zaman ki gibi- sevip de söyleyemediklerim çok oldu-yıllarca- hayal edilen hep bir dost-sevgili-verdı hiç bir zaman gelmeyecek Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.