![]() |
Nerelerdesin Sen
Gecenin bir yarısında, zindandır dünyam, Bir ışık bulamam, kabus olur her rüyam, Yanımda yoksun ki, ben de rahat uyuyam, Nerdesin yaban gülüm, nerelerdesin sen... Hayatımın ışığı, yaşama sevincimsin sen, Tutunduğum dalım, göz bebeğimsin sen, Bana şans getiren, uğur meleğimsin sen, Nerdesin aşk çiçeğim, nerelerdesin sen... Yokluğun bir kahır, acı sitemdir dilimde, Dünyaları da verseler, inan yok gözümde, Sen yanımda ol yeter, ellerin de ellerimde, Nerdesin gül kokulum, nerelerdesin sen... Hiçbir şeyin tadı yok, sensiz hayatımda, Olsan ne olurdu sanki, şimdi kollarımda, Böyle sensiz olmak, ölümdür nazarımda, Nerdesin hayat bağım, nerelerdesin sen... |
O Gözlerin Varya
Öylesine gururlu, kibirlisin ki, Dağları, sen yaratmışsın sanki, Ben seni, böyle sevmezdim belki, Ama, o yeşil gözlerin var ya... Küsersin insana, hatasını bulsan, Yakarsın dünyayı, bir kor olsan, Bu sevda, çoktan biterdi de inan, İşte, o yeşil gözlerin var ya... Çevrendeki her şeyi küçümsersin, En güzel şeyleri bile beğenmezsin, Benim bu sevgime, layık değilsin, Ama, o yeşil gözlerin var ya... Esir etmek için, bir bakışı yeter, Dünya ile bağlantın, o anda biter, Öyle yakıcı, cehennemden beter, İşte, o yeşil gözlerin var ya... |
O Sensin İşte
Gönlümde biri var, saçları ipek, Öyle de zarif ki, sanki bir çiçek, Onsuz zamana, dayanmaz yürek, Anla güzelim, o sensin işte... Bir resmi bende, bakar dururum, Tatlı gözlerinde, hayat bulurum, Ben ancak, onunla mutlu olurum, Anla güzelim, o sensin işte... Hayaliyle dolu, gecem gündüzüm, Her yerde onu arıyor, iki gözüm, Onunla bahar olur, benim güzüm, Anla güzelim, o sensin işte... İçerimde kanar, hasret yarası, Öyle sarmış, yüreğimi sevdası, Mümkün değil, gönlün unutması, Anla güzelim, o sensin işte... |
Olmadı Be Dostum
- Beni Üzen En İyi Dost'a - Bir tebessümün ile, güller açardı, Girdiğin her mekân, mis kokardı, Şimdi her gecemi, kâbusun sardı, Olmadı be dostum, olmadı böyle… Yüzlerce kişiden, seni seçmiştim, En vefalı dostum, diye bilmiştim, Her zaman, yanımdadır demiştim, Olmadı be dostum, olmadı böyle… Eline diken batsa, canım yanardı, Seni üzgün görsem, içim kanardı, Böylesine küsecek, acep ne vardı, Olmadı be dostum, olmadı böyle… Hani nerde kaldı, verdiğin sözler, Senin için ağlıyor, bu nemli gözler, Tekrar dönersin diye, duada eller, Olmadı be dostum, olmadı böyle… |
Olmamalıydın
Sana, güzel günler, Mutluluklar adadım.. Yaşamımı yoluna, Halı diye döşedim, Ama işe yaramadı.. Ne sevebildin beni, Ne güldürdün bir an... Aşkımla alay edip, Tepeden baktın bana.. Öyle acılar yaşatıp, Öyle dertler çektirdin ki, Gözlerimde nem, Sözlerimde sitem oldun, Olmamalıydın... Bu sevdanın sonu, Bu olmamalıydı... Kalbim kırık dökük, Duygularım dağılmış.. Ruhumda sıkıntı, Yüreğimde keder oldun.. Gözlerimde nem, Sözlerimde sitem oldun, Olmamalıydın... |
Otogar
Bazan acımasızsın, Firavun kadar... Ayırırsın insanları, Koparırcasına, Senden geriye kalır, Ayrılık ve gözyaşları... Bazan da tam aksine, Müşfik oluverirsin... Sende biter özlemler, Sende yaşanır, En büyük sevinçler... İşte böylesin sen, İki yüzlüsün ama, Yinede; Muhteşemsin Otogar... |
Öldürür Beni
Ne varmış gözlerinde, anlayamadım, Gözümü onlardan, bir an ayıramadım, Günlerce baktımda, yine doyamadım, O içli bakışların, öldürür beni... Kucağında oyuncak, bebek gibisin, Öylesine zarif, güllerden güzelsin, İnanki güzelim, beni hasta edersin, Bu sevdanda birgün, öldürür beni... Bir tutam perçemin, örtmüş kaşını, Yakışıyor sana, kestirme o saçını, Bir derdinmi var, eğmişsin başını, O mahsun duruşun, öldürür beni... Dalgın oturmuşsun, ne düşünürsün, Bilemiyorum sen, neden üzülürsün, Bu halinle beni, derde düşürürsün, İçimdeki hasretin, öldürür beni... |
Öldürür Biliyorum
Ne yaşamın tadı var sensiz, ne de sahillerin, Sensizlik ölüm kadar zor, kaybolmuş izlerin, Kulaklarımda çınlar durur, inan tüm sözlerin, Bu sensizlik bir gün beni, öldürür biliyorum… Karanlığa boğulmuş, seyrettiğim mehtaplar, Hiç kıpırdatmıyor içimi, dinlediğim şarkılar, Eskisi gibi bakmıyor, duvarda bu fotoğraflar, Bu sensizlik bir gün beni, öldürür biliyorum… Şiirlerim bile karamsar artık, hayata küsmüş, Diktiğimiz o karanfiller, kuruyarak dökülmüş, Hayatla olan bağlarım, ilmek ilmek sökülmüş, Bu sensizlik bir gün beni, öldürür biliyorum… Yapayalnızım sanki, kalabalıkların içinde bile, Yaşadığım dertleri anlatmak, zor geliyor dile, Ömrümü bitirdim işte, yaşlı gözlerimi sile sile, Bu sensizlik bir gün beni, öldürür biliyorum… |
Ölesiye Sevelim
Gel güzelim, biz el ele verelim, Aşk bahçesinden, güller derelim, Ağlamayı unutup, neşeyle gülelim, Sevelim... Ölesiye sevelim... Mevsimleri baharı ve kışıyla, Ağaçları çiçeğiyle, dalıyla, Dünyayı ovasıyla, dağıyla, Sevelim... Ölesiye sevelim... Unutalım derdimizi, kederimizi, Aşkla dolduralım gönüllerimizi, Mutluluk kaplasın kalplerimizi, Sevelim... Ölesiye sevelim... Bu hayatı derdiyle, acısıyla, İnsanları sevinciyle, kahrıyla, Güzelleri de edasıyla, nazıyla, Sevelim... Ölesiye sevelim... |
Ölmek Daha da Güzel
Kimse vermiyor değer, Para olmazsa kim sever, Yaşamak, buysa eğer, Ölmek daha da güzel... Ayrı yaşarım toplumdan, Nasip yok mutluluktan, Ümitsizim, bu hayattan, Ölmek daha da güzel... Kalbim dolu dert, keder, Neler çektim ben neler, Geçmeyecekse bu günler, Ölmek daha da güzel... Sonu gelmez gözyaşlarımın, Sonu gelmez isyanlarımın, Sonu gelmez feryatlarımın, Ölmek daha da güzel... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.