![]() |
Hatırlatma
Bildiğin gibiyim... Çok oldu bu şehre döneli İnanır mısın? Hala dilimde türküler dolaşır... Ve o şarkıyı hiç unutmadım. Ne zaman dinlesem yokluğunda, Gecem gündüzüme karışır... |
Hayal Ve Gerçek
Konuşuyorum şiir diyorlar Mırıldanıyorum beste.... Bir of çekiyorum ağıt oluyor aşkıma Doğruları kaybettim çoktan Yalanlarını biriktiriyorum deste deste Dökülen sonbahar yaprağısın, sapsarı Ya da sahtekar mart güneşi Eskisi kadar gülemiyorum göbekten Ve sen hala yaşıyorsun Hiçbir şey olmamış gibi... Sallanıyorum sokaklarda Koyup cebime ellerimi Ağzımda yıllanmış bir türkü Deli gibi çınlıyor kulağım Dinliyorsun sanki? Şu an uyuyor olmalısın Kim bilir ruyanda kımler dolaşıyor Oysa sabah oldu kalk artık Ne uykusu bu! Sende mi geceden kaldın yoksa? Sende mi yudumlayıp sızdın geçmişi? Dememiş miydim çarpar diye! Karıştırma hayalle-gerçeği...... |
Hayat Saçmalıyor Bazen...
bir cinnetti senden sonrası geçmeyen saatler kalmıştı bana yüzümü nereye dönsem karanlıktı en çok *******i özlerdim seni pencereden dışarı bakardım ama karşımda duran sen değildin yalnızlığımdı..... sabah uyandığımda hep kapıdaydı kulağım ve gözüm telefonda... yüzümü yıkadıktan sonra aklıma gelirdi ayrıldığımız o an düşünüyor insan ne çok şey kalmış geride *******e sığdıramadığımız.... bir isyandı senden sonrası yaşama.. insanlara olup biten herşeye aykırılığımdın o günden sonra bir resmim bile yok yüzümü gülerken gösteren seni benden aldı ya? Demek hayat da saçmalıyormuş bazen... şimdi milyonluk bir şehrin yalnız caddelerinde sensizliğe doğru yürüyorum... tahmin ettiğin gibi iki elim de dolu birinde sigara birinde şarap ve dilimde şiirler... istesende bulamazsın beni bu yol yalnızların yolu... |
Haykırış
Hesabı sorulacak bu *******in Bulvarlarda yitik Ve yalnız başına üşümenin. Senden sorulacak ey sevgili! Dönüşünden biraz da.. Biliyorum, O küçücük ayakların Yine mağrur basacak üstüne dizelerimin.. Şimdi hangi sinemada Bir film izlesem Çıkışında yağmur yağar? Ve ben Kimseye anlatamam sonunu... Çünkü seni beklediğim otobüs duraklarında İt gibi ıslanmışlığım var... |
Haylaz Adam
Yorganıma gömülmüşüm Biraz da çocukluğuma Üstümü Bilerek açık tutuyorum Annem gelsin de Kızsın diye bana.. |
Helaldir
helaldir gözlerin, bakmasını bilene. ellerin... saçların, helaldir bilene tutmasını... insan bir an çekmeye görsün ellerini senden, sonra tutuyor yası... ve helaldir yüreğin, girmesini bilene. Belasını arıyordur çıkıp da giden tüm günahları bağışlanır inan insan öpmeye görsün, gamzelerinden... |
Henüz Değil...
sen biraz daha gezin başka kollarda benım acelem yok nasılsa geleceksın bir gun o zamana kadar ızın sana al hevesını yalan dunyadan sen bıraz daha gezın baska kollarda...... bu sessızlık cok daha anlamlı ve ben meark etmıyorum senı ama dıkkat et azalmayasın zamanla geldığınde yureğin tam olmalı gun gelır fazlasıyla konusuruz..ama şimdi bu sessizlik cok daha anlamlı..... ne zaman vazgectım kı sevmekten tutabılceğim bır elin olmalı geldiğinde ve balmaya değer bie cıft göz sonbaharda gel...mevsım hüzün kokarken yağmur yağarken caddelere usulca sarıl ne zaman vazgectım ki sevmekten..... |
Hep Aynı Hazan
Akşam olur, Bir sonbahar değer kalemime... Kalem bana aldırmaz, Korkular ekler uykusuz gözlerime... Döker sırlarımı sırasıyla Beni benden alır, Çevirir bir başkasına... Satırlardaki beni Ben bile tanıyamam... içimde yabancı biri var Kim bu adam? Şu serseri, asi... Münzevi yüreğim, Nasıl olmuş da sevmiş bu kadar? Gönlümde çözülmeyen keşmekeş... Değişmeyen bir vakit... Yılda dört mevsim, On iki ay... Bende çoktan durdu zaman. Yağıyor geçmiş, yağmur olup geceme... Sararıyor şiirlerim. Kalemimde hep aynı hazan... |
Hep Suç Üstü Yakalandım Sana
İkinci bir dünyam var benim, *******i birkaç saatliğine yaşanan. Kağıt, sen, bir de kalemim... Olağan hayatın dışında, Biraz hasret, biraz umut... Yıkılmayan bir ütopya! Ne zamandır bu böyle... Mesvimler değişti durmadan Hiç değişmedi o dünya! Mutsuz değilim de, Senden sonra biraz yaşlandım... Okul bitti.. Bir iş buldum kendime.. Kısalttım sevdiğin saçlarımı İçkiyi azalttım merak etme, Bir parça uslandım..... Gidişinden sonra yeniden sevmek, Pek kolay olmadı... Öyle bir kazımışım ki içime seni; Geceleyin, Sırtını dönenler oldu bana... Sevişirken yüzümde görmüşler gözlerini? Anlayacağın, Hep suçüstü yakalandım yokluğuna... Sonra alıştım... Gelenler gidenler derken, Nihayet bir başıma kaldım... Şimdi dönüp de arkama bakıyorum; Kağıt-kalem, bir de sen..... Biliyor musun? Bu sana yazdığım üç yüzüncü şiir! Tükettin artık dağarcığımı... Seni başka türlü düşleyecek, Tek bir kelimem dahi kalmadı... |
Her Düşüm Kırık
Sen benim en güzel hayalimdin Şimdi sana dair her düşüm kırık..... Gönlümce kollarıma alamadığım sevgili; Ne kaldı senden geriye biliyor musun? Yüzlerce şiir...... Binlerce ayrılık..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.