![]() |
Dumani Duman Olmuş
Gözlerim dumandan Görmez olmuş Şu dışarıdaki ışık Ne kadarda karanlık İçim duman olmuş Göz gözü görmez olmuş Yaktığın ateşin dumanları İçime dolmuş Yol arar çıkmak için Bulamaz üstüne üstlük İçim duman olmuş Duman, duman olmuş. Ahmet Aksoy |
Durak
Hep beklediğin bir durak vardı Sadece senin olduğun Kimseye izin vermezdin Yanında beklemesine Yalnız gitmek istediğinden Gideceğin yere. Ahmet Aksoy |
Durgundu Aksin
kefen sarısı, ........sarmıştı seni, ölüydün onmaya, ayrılık yetmezdi şüphesiz, ....bilinçlere ulaşmaya, daha fazla daha fazla Ahmet Aksoy |
Dün Gece
Dün gece bir rüya gördüm Ölmüşüm cenazemdeyim Beni seven ve sevdiğim herkes gelmiş Bir tek sen yoksun Seni tanıyan dostlarım Sana haber verdiklerini Ama gelmediğini aralarında Konuşuyorlar duymamdan Korkar gibi fısıldıyorlar birbirlerine Üzmek istemiyorlar besbelli. İçim acıyor uyanıyorum Ve bir kez daha şükrediyorum Senin için ölmediğime. Ahmet Aksoy |
Dün ve Bugün
Dün Ferhat’ ı gördüm Dağları delmiş Kendi ağlıyordu Dün Mecnun’ u gördüm Çölleri aşmış Kendi ağlıyordu Dün Kerem’ i gördüm O da ağlıyordu Bugün hepsini Hem Ferhat’ ı hem Mecnun’ u hem Kerem’ i Bir arada gördüm Hepsi birden ağlıyordu Hepsi birden Bana ağlıyordu. Ahmet Aksoy |
Dünya Yuvarlaktır
Çılgın bir bulvardı Buluşacağımız yer Aynı yerdi, biraz ötesinde Ayrıldığımız yerin O gün yollarımızı ayırırken Sen ben değil belki ama Tarih biliyordu buluşacağımızı Ayrılığın bile sonsuz olmayacağını Sen kendini götürürken Benden uzaklara ve ben Sana yenik uzaklaşırken Alabildiğine senden uzaklara Sen ben değil belki ama Tarih biliyordu Senin uzaklaşmanın sonu olmadığında En son uzaklığın biraz öten olduğunu. Ahmet Aksoy |
Dünyaca
zaman meteor hüznü ve kitlenmiş sözcüklerde çemkirmeye gerek yok, ki sıkışmak sıkışmamaktır aslında, geçmişle gelecek arasına ..................çekilen tüllerde. bugün ve dün hatta ilalebet, ...acı tefrikaları en çok okunanlar arasında, zamanın usu bunu düşünmüş, .....yani seçmiş genelini, ki bilirnir her öznellik, nesnelliğe ulaştıkça yoğunlaşır. öyleyse meteor hüznünde ..........nefes almak aslında, ................yaşamak. her tabu zamanı gelene kadar, ....................kendine tabudur. Ahmet Aksoy |
Düş
Nasıl bir düştür ki bu Bana gelişi imkansızı getiren Hani gitmiştin hani yoktun Hani terk etmiştin bir daha gelmezcesine Şimdi karşımdaki sen değil misin Ellerin dokunuyor tenime Gözlerin harikulâde güzelliğiyle Bakıyor bana derin derin Nasıl bir düştür ki bu Bana gelişi imkansızı getiren Nasıl bir düştür ki bu Bana mutluluğu ölümle getiren. Ahmet Aksoy |
Düş Üzerine
korktuğun düşler karabasandır sevdiğin düşler hülyadır oysa hiçbir düş sonuna ermez ve hiçbir düşünüş sonlu değildir. Ahmet Aksoy |
Düş/le/rin/den
yırtılsa da en derin yerinden gökkuşağı renkler birbirinden dağılır mı usundaki kemirgen kavkı taşır mı seni zamanın ötesine dönse de güne bakanlar yeni günlere kenetlenmiş ruhlar ayrılır mı ki sen her ne kadar çıkarılsan da bir işlemin en sağlanmışından bırakabilir misin kaybettiklerini düş/lerinden düşle /rinden düşlerin/den Ahmet Aksoy |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:16 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.