![]() |
İşaret
bir işaretti beklediğim sabahtan akşama kapının önünde çarpıverecekti bir göktaşı bağrımın orta yerine ışınlanacaktım bende başka bir yıldıza |
İşimiz
yoktur başlı başına olay olmaya namzet bir işimiz bazısı hoş gelir kulağa yapılan yorumların hakkımızda bazısı boş gelir yazılan forumların çarkımızda ama inan ki az gelir bize atılan taşlar başımıza |
İşimiz Ne Bugünle?
işimiz ne bugünle? biz dünü yaşamıyor muyduk? seninle ve kumsalsız denizimizle ateşli aşkların yaşandığını zannettiğimiz ama farkında olmadığımız işimiz ne bugünle? yarışmalar bitmedi mi? hala üzerimizde oynanan alay konusu mu? bütün bunlar hedeflediğimiz varamadığımız işimiz ne bugünle? |
İtibarın
devrildi gözümde itibarın,kredin sarsıldı güvenim,azaldı aşkım seni çalar bulunca dostunun düşünce ve hayallerini |
iTiraf
içimde bir savaş var anlatılmaz duygular ne seni unutabiliyorum ne de kendimi ne bir çiçek açıyor gönlümde ne de güllere su veriyorum ne sana bakıyorum doyasıya ne de kendi kendime sanmaki ayrılmaz ikiliyiz kalplerimiz bitişik ne sana kızabiliyorum sinirsizca ne de kendime kapılmazdım senin aşkına fırtınalar dinmişti ne seni unutabiliyorum aylarca ne de kendimi |
K arşı konulmaz zamana
cigerler üşütülür belirsiz bir ayazla çikolata tadında yemiş sıcaklığında kurutulur tüm ıslaklıklar çıkarsama zannetme kaptırılan her onuru yetersiz kalır bir kaç damla gözyaşı anlatabilmek için çekilen binbir türlü acımasız hezeyanları bakışlar durulmaz karşı konulmaz zamana durdur ki çarpmasın sana doğru esen fırtınamsı dalgalar maviliği şüpheli arkadaşlığı yersiz |
Kabiliyetimiz
iki arada bir derede kalabilmeyi göze alırım bunu bildiğimden de eminim ne çok isterdim ne çok aldanmadığıma inanabilmeyi dereler aşılabilir büyümesi engellenebilirse ne çok şey var aramızda gidip gelen bir yolcu gibi nasıl bir arzuya kapılıp gözümüzü kapatıyorsak görmek istemediklerimize gem vurabiliriz tiklerimize eğer istersek çabalarsak zahmete değer bulursak hani gerekli de değil bulunması arızanın nasıl olsa başka bir muarız musallat olur hedefdeki çizgimize bozulmuş bir ayar üstünde çalışmalar yetersiz emekler dengesiz dağılabilir postalar yerine ulaşamayabilir bulgularımız gerçekçi çelişkilerimiz en aza indirgenmiş bir vaziyette çekilmiş el frenine yaslanmamalı kabiliyetimiz |
Kaçıp Gitmek
Bir bulut kümesi Ardında gizlenirim En küçük bir infialde Yumuşaklığına Sığınabilmek için Tarzım olmasa da Kaçıp gitmek Uçarı olmamalı insan Görmezden gelmemeli Kaçıp gitmek Korkaklık eseri değil Bir sığınma talebi Bir ihtiyaç histeriği Uyanıklık mahmurluğu |
Kaçış Treni
kaçış trenine bindik uzun süre yol aldık mutlaka geçilmesi gereken bir köprüde,dona kaldık |
Kadıköy de
papazın çayırı vardı,kadıköy de efsaneler yaşanmış mış dünde ben göremedim hani nerde çaylaklar oynaşır kadıköy de arpa,buğday yiyecek dolu bir türlü avrupa ya çıkmaz yolu bahtsızlığın en son okulu kargalar hoplaşır kadıköy de karşılama komitesi hazır bilmem onları kim kazır sesleri kim duyar cazır cazır maytaplar yarışır kadıköy de ismi lazım değil biri var hayatı kara,gönlü yara,izanı dar bırak git arkadaş bu pazar bi bıyıklı dolaşır kadıköy de satılan bir yer var mı? bilmiyorum bi kiloda ben almak istiyorum bu ruh kazanma ruhu değil,diyorum ruhsuzlar eğleşir kadıköy de |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.