![]() |
Saklarmisin beni göz bebeklerinin haznesinde, mahsere kadar günesim ayim olurmusun, gökyüzünde usulca damlarmisin yüregime ve sonsuza dek benim vazgeçilmezim olurmusun ?
|
dikkat dikkat kalbi yikilmis bir sevda hastasi için acilen taze sevgiye ihtiyaç vardir bu mesaji okuyan acilen cevap vermese hastamizi kaybedecegiz
|
Yürek söz vermisse bizde sözden dönülmez kalp kalbe gönül vermisse bizde sevgi inkar edilmez gurur zedelenir ama sevgiye,aska,dostluga ihanet edilmez..
|
uyumadan rüya görülmez..
|
Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir üretebilmek icin 1 saat,ondan hoslanabilmek icin 1 gün,onu sevebilmek icin 1 hafta,ama onu unutabilmek icin bir ömür yetmezmis...
|
Herseyi Ögrendigin Kadar Bilirsin. Bunu da Ögren Sevdigin Kadar Sevilirsin...
|
Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi o sicakligi koymayi basardigin için...
|
Besiktasli olmak ölüm kalim meselesi degildir çünkü ondanda önemlidir
|
Sevmek sevilene yapilan en güzel duadir yagmur topragin günes gecenin duasidir. Bizim duamiz sevdiklerimizin mutlu olmasidir. Dua ve muhabbet ile...
|
Bir kâgit bir kalem nasil yeter ki , Sana olan özlemi mi, duygularimi anlatmaya Bir sözcük nasil yeter ki, Sensizlige isyanlarima, haykirislarima Bir gün nasil yeter ki, Seni sonsuza kadar düsünmeye, hayallerime Bir fani hayat nasil yeter ki, Seni sevmeye, seninle yasamaya ….
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.