![]() |
Çekin elinizi benim dünyamdan
Gidin, uzak durun benim dünyamdan Hiç korkunuz yok mu sizin Allah'tan Ne istediniz benim aşkımdan Onunla bağlıyım ben bu hayata Onunla mutluyum ben bu dünyada Onsuz yaşayamam, onsuz yapamam Bu canı al tanrım, onun kollarında Beni sevdiğimle rahat bırakın Hiç mi vicdanınız sızlamaz sizin Bedeli çok ağır, seveni ayırmanın Sonunuz cehennem olacak sizin |
sana yıldızları indiremesem de,
onlara ulaşabiliyorum senden bir haberle her an beni unuttuğunu bilsem de, hiçbir zaman unutamıyorum senide, sevdiğimi de seni içimde doğuran özlem, öldüren.... seni öldüremem ki ben. külünden doğan kuşa benzersin bu yüzden. Şiirler şarkılar söylüyorum sana ama sen dilimi bilmiyorsun bende tatlı bir düş içinde tutsaksın ama sen benim düşlerimi bilmiyorsun birde tutsak kalmayı sevmiyorsun. Bir mektubun var kırlangıcın çatal kuyruğunda |
Zaman sürgüsünü çekti mi
Sallanır dünya Ve depremler,tufanlar Acımasız... Bilenler söylemezler Alır altına,sürükler yüz binleri Bir bir göçer insanlar Amansız... Zaman sürgüsünü çekti mi Ayrılırlar.... Denizler ötesinden Otlaktaki çürümüş kemikten Akbabalar,leş kargaları Pike yaparlar göklerden Körpe serçe kuşlarına Yanık bir ağıt olur Kuş sesleri Altında yakan günün Çok oldu öleli kızılderili Ne dersek diyelim.. |
Şimdi , ismimi yazsan da her boş satıra
Senden bana kalan acı hatıra Eğer ki bir gün düşersem aklına Şimdi pişman olmanın ne anlamı var? Belki mutlusun, belki perişan Birazda sen düşün, birazda sen yan Tekrar , başlayalım , dediğin zaman Artık başlamanın NE ANLAMI VAR? Dikenler serilmiş yollarıma Dönemem BİTANEM dönemem sana Tanrım vefasız kullarına Artık ağlamanın NE ANLAMI VAR? NE ANLAMI VAR? ağlamanın gülmenin NE ANLAMI VAR? bağlanmanın sevmenin NE ANLAMI VAR? yaşa |
Sana olan hasretim sönmeyecek,
Ne bu dünyada ne de ahirette Yağmurlar yetmez, yetmeyecek, Ne bu dünyada ne de ahirette. Karanlığa soksalar ışığım olursun, Zincirlere vursalar hürriyetim olursun, Beni bırakma ne olursun, Ne bu dünyada ne de ahirette. Aklımı aldılar sensiz düşünemem, Senden başkasını sevemem, Sensiz önümü bile göremem, Ne bu dünyada ne de ahirette. |
Biz ne ayrılıklar görmüş adamız
Gitmek istiyorsan gidebilirsin Biz ne ayrılıklar görmüş adamız Çekinme sende vur sırtımdan beni Biz ne ihanetler görmüş adamız Aldırma sen benim yalnızlığıma Aldırma sen benim gözyaşlarıma Boşver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız. Sevsen gidemezdin sevsen bırakamaz Sevsen çıldırdın seven ne yapmaz Git bu ateşte beni kül etmez yakmaz Biz ne cehennemler görmüş adamız Hadi daha çabuk daha acele Git başka kollara git güle g |
Sana olan hasretim sönmeyecek,
Ne bu dünyada ne de ahirette Yağmurlar yetmez, yetmeyecek, Ne bu dünyada ne de ahirette. Karanlığa soksalar ışığım olursun, Zincirlere vursalar hürriyetim olursun, Beni bırakma ne olursun, Ne bu dünyada ne de ahirette. Aklımı aldılar sensiz düşünemem, Senden başkasını sevemem, Sensiz önümü bile göremem, Ne bu dünyada ne de ahirette. |
Hiç bir şeyden çekmedim
şu zâlimlerden çektiğim kadar Her yerde onlardan var Her köşe başını tutmuşlar Çok ama çok acımasızlar Her biri hayâ perdesini yırtmış olmuşlar birer hayırsız Kimisi kapkaççı hırsız Kimi soysuz kimi uğursuz Kimisi banka hortumcusu Kimisi de o yolun yolcusu Yok onlarda hiç utanma duygusu Zerre kadar da ALLAH korkusu Hiç bir şeyden çekmedim şu zâlimlerden çektiğim kadar Her yerde onlardan var Tutmuşlar her suyun başını Çalmışlar mâsumun ekmeğini, aşını Fâ |
Yerden göğe kadar haklısın kat kat
Dene her cevrini zulümden öte... Duysun edebiyat,tanısın lugat Yazsın unvanını zalimden öte.. Sabit hayalini çek gözlerimden Çıkart şu resmini sök gözlerimden Vefasız aşkını dök gözlerimden Afat görülmesin selimden öte.. Ara köhneleri meyhaneleri Dolaş izbeleri viraneleri Tanı aşk uğruna divaneleri Derbeder var mıdır halimden öte...? Nazarın kadrimi çok ucuz biçti Varla yok arası, belki de hiçti.. Ömrüm sokağında git gelle geçt |
Yavaş yavaş kayacağım gözlerimden
Kayıp gidecek yıllar avuçlarından Tutamayacaksın zamanı İçeçeksin koca ömrü bir yudumda Benden uzaklarda uyuyacaksın yalnızlığın koynunda Dalların üşüyecek Rüzgarın titreyecek Fırtınaya yakalanacaksın Gelemeyeceksin *******ime Giremeyeceksin rüyalarıma Alamayacaksın uykularımı Elinde ki fotoğrafım, Dinlediğimiz şarkılar, Eskide kalan aşkımız, Tek tesellin olacak Dinlediğin şarkılarda bulacaksın sadece beni Sekiz Mayıs sabahı uyanacaksın ya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.