![]() |
Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk
Ey vatanıma göz diken bizden ürk Bu ülkeyi kurdu yüce Atatürk Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk Şanlı zaferlere hep imzâ attık Alçak düşmanları denize kattık Bir bir şehit olduk toprağa yattık Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk İffetim namusum bu aziz vatan Kendini kollasın bayrağa çatan Sonra olur yerin dibine batan Adımız sanımız Türk'tür bizim Türk Şehit kanlarıyla ülkem yeşerdi Canını verenler de bir beşerdi Yan gözle bakana mezar eşerd |
yitik aşıklar diyarındasın artık
kimse konuşmaz buralarda çünkü bilirler anlamsız olduğunu herkes elleri cebinde bir oraya bir buraya yürür ve herkesin üstü çıplaktır buralarda kimse çarpmaz birbirine ne kadar karanlık olsada ve kimse üşümez her yer buz tutsada yitik aşıklar diyarındasın artık yitik aşıklar diyarında... "herkes yere bakar buralarda çünkü bilirler göklerde bulamayacaklarını artık aşkı en iyi bilenlerin diyarındasın dostum ama nafile ...ruhunun yarısı kimbilir |
oysa tekerrüründe insanların
ve yaşıyla sadece yaşlanan yüzde onluk yığınların oysa tekerrüründe cehaletin daraltılmış objektifiyle çekilmiş o sahte resimlerin oysa tekerrüründe sevgisizliğin ve kadını yokederken yücelttiğini söyleyen zihniyetin oysa tekerrüründe bilincin ve parkaları çıkartıp cüppeyi giyerkenki bilinçsizliiği bilincin.. |
bir aşşağı bir yukarı yürüyorum
seni düşünüyorum konuşan iki kişi görüyorum senle konuşuyorum her acımı senle yaşıyorum seni sevdiğimi söylüyorum her gün defalarca... yirmi dört saat gözlerine bakıyorum en tatlı ortamlarda hep seni arıyorum seni unutmak lazım belki de biliyorum bunu ama lanet olsun, yapamıyorum çünkü, sen koşuyorsun bense yorulamıyorum. |
Yine mi sen yine mi sen geldin yalnızlığım
Yine ben miyim Böyle gözü yaşlı bekleyen Yalnızlığa mahkum edilen Unuttum gülmeyi Sevmeyi Özledim sarılıp aşkım demeyi Bekledim *******ce günlerce İçimde yalancı bir umutla Geri gelmeni GELMEDİN Sen gelmedikçe ben bekledim Sen sevmedikçe ben sevdim Sen gülerken ağladım Sen giderken Arkanda gözü yaşlı birini bıraktın. |
Sanadır bu son sözüm
Haşça kal iki gözüm Sen yokken gülmez ki yüzüm İnatçı kalbime geçmiyor sözüm Sanadır bu son sözüm Kendine iyi bak can özüm. Sen yokken doğmuyor geceme gündüzüm Yanan yüreğime olmuryor ki teselli Hayallerimde ki gül yüzün Sen yokken tadı yokki doğsada gündüzün Sanadır bu son sözüm Tenini özledim kömür gözlüm Sanadır bu son sözüm Sen gittin Ne gecem belli nede gündüzüm. |
Kisa da olsa bu aski neden yasadik
Birbirimizi kandirdik aldattik hislerimizle oynadik Hayaller kurduk yasadik masallar icinde Sen Mecnun ben Leyla, askimiz hic bitmeyecek topraga gidecekti ölüme bizimle Basaramadik,biz cok farkliydik Maglup ayrilip küstük kadere Yalan asklara atildik yaban ellere Dönemezdik artik geriye dönsekte deliye Sen bana ben sana susamis ayrilik bizi öldürse bile Unutmak cok zordu unutmak yoktu sözde Ama biliyorduk ask birarada olmamiza yetmiyordu Biz farkliy |
yıllarca küllenmiş monoton bir yaşantım vardı,
her şeyi tattığımı, bildiğimi sanırdım ben. bir gün sen çıkınca karşıma, yeniden açan gülleri keşfettim ben. hayatımda ne roman, ne şiir yazdım, bu işi ancak şairler bilir sandım. seninle bir bütün olup denizler üstünde gezdim, işte o gün ben sevgiyi yüreğimde sezdim. hem şair oldum hem yazar, değmesin diye yakardım, ilişkimize nazar. perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş, ben bir mecnun şeref sevdan ile kudurmuş. |
Yarın geçecek geçmeyen günler
Kavuşmadan kendi halindeki hallerine Beni sarsacak yine yalnız ******* Düşüyorum sensiz çelişkilerime Gideceğim bırakmadan seni Toparlıyorum anlarımı anbean Bırakırken geriye senli düşlerimi Kopuyorum artık sorularımdan En büyük buluşumsun kendimde Ömrünün unutulacaklar listesindeyim Sıcaklın kaybolurken ellerimde Dönüş yok sensizliğin zirvesindeyim |
Yağmurlu bir İstanbuldu yüzün
Bakışlarında saklı bütün hikâyen Anlam veremem yanındayken kaçışıma İnadına seni böyle severken Sen gelince saatler durmalı anladım Bir şeyler söylemelisin sebepli sebepsiz Nöbetleri başlarken alışkanlıklarımın Konuşurum işte bende yerli yersiz Tavrının sersemliğinde bu kalbim En güzel sözler senle başlıyor Merakların zirvesinde yine yüreğim Senin yokluğunda gün bitiyor Nasıl bir sakinlik varlığında saran İçimde fırtınalar coşarken Cesaretim yok |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.