![]() |
En son bağlılığım kayda geçti dün
Bir dileyiştin gönlüme akan Aradığım huzurdu gülüşün Kor oluyor içimdeki orman Yaralıyım ben ezelden şaşırma Paramparça en kaliteli umutlarım Sabahımsın mahur aşk ışıklarında Huyumdur her şeyi baştan yaşarım Nedir bu durup durup senden bahsetmelerim Bak yine sesin geliyor yakınlardan Yollara düşüyor düşüncesiz tesadüflerim Bir kere olsan uzunca karşımda dursan |
Yerle yeksan ölçüler alıyorum
Uğraşıyorum veli nimetlerle Adisyonun başrolünde yazılıyor adım Senin haberin yok hayranlıklarımdan Eriyorum buz tutmuş yokuşlarında Müsait değil bu çarpıntılarımdan Duygu kaldırımlarına yaklaşmaya Melodik sesinle duymak vardı şimdi Bütün yersiz anılarını, Katlar arası bekleyişlerini görmek Senin gözlerinde tüketmek zamanı.. Yürüyüşün apansız telaşlarla gidişin yokmu Ne olduğu belirsiz mazeretlerle bakışın Hiçbir mantık açıklamazken duruluşumu Ayrılı |
Anlık rütüşsüz. Öylesi yalın
Öylesi özgün tartışmasız Stabilize bir duygu Ruhların uyumluluğu ön yargısız Ki tanışmamışız daha Empatilerde bulmamışım kendimi Havada dünden kalma bir oksijen Ağlamaklı bir gülüş yakıyor gözlerimi Balkonun önünde, Nereye koysam ellerimi Ellerim var ceplerinde Biliyorum bir ihtimal gelişin Suskun olanmış en çok seven Sanırım susuşum hep bu yüzden Her tartışmada ben varım Ukala bir önsezi her şeyi frenleyen Hangi tarihte bulacak kalbim seni Söyle! D |
yıllarca anlattım ona aşkı,
anlamadı,sevemedi, gitti uzak diyarlara.. özledim, çook özledim. bende sustum, bende küstüm, bende kalanları sesizce gönderdim, vazgeçtim deliliğimden, bende ona uydum, sevmedim kimseleri.. bakışları çok uzaklardaydı, sıyırdı geçti,göremedi.. aşkı aradı hep uzaklarda, aşk bendeydi,ayaklarının altında, ezdi geçti,hiç acımadı.. gülüşleri vardı,bana değildi, susmaları vardı benimse deli sitemlerim susmalarına.. bende ona uy |
ben istemez miyim sanıyorsun?
içimden seni içimden çıkartıp atabilmeyi.. unutmayı yada seni sıradan biri sayabilmeyi.. ben istemezmiyim sanıyorsun? anlatamıyorum sana; içimdeki o büyülü etkini, seni hayal etmenin bile sevincini, her sesini duyuşumda titreyen ellerimi.. rüyalarımdanda çıkmaz oldun!! kalbimin ritimleri ismini mi heceliyor ne?? mutluyum işte hoşgör beni; seninle mutluyum işte.. ihtiyacım var sana, seni hayal etmeye bile ihtiyacım var.. gözlerimi ka |
"yitik aşıklar diyarındasın artık
kimse konuşmaz buralarda çünkü bilirler anlamsız olduğunu herkes elleri cebinde bir oraya bir buraya yürür ve herkesin üstü çıplaktır buralarda kimse çarpmaz birbirine ne kadar karanlık olsada ve kimse üşümez her yer buz tutsada yitik aşıklar diyarındasın artık yitik aşıklar diyarında... "herkes yere bakar buralarda çünkü bilirler göklerde bulamayacaklarını artık aşkı en iyi bilenlerin diyarındasın dostum ama nafile ...ruhunun yarısı kim |
Direniş şarkısı
değil yüreği yanmış tespih tanesi gibi parçalanmış bir çocuğun çığlığıydı havada yankılanan misketim diye avuçladığı bomba patladığı an. Siz hiç öldünüz mü? Bin bir parçaya bölündünüz mü? Pimi çekilmiş arsız bir bomba kökünden koparır nice fırtınalara direnen çöl çiçeklerini baharlara bir merhaba bile diyemeden. Bir düğün şarkısını susturur şarapnel vurulur çeyiz sandığında hayal kuşları duvak takıp gelinlik dahi giyemeden. |
Kaçıncı basamağında
Olursan ol yaşamın, Oaramsarlığa kapılıp Umutsuzluk hırkasını Giyme sakın Boyun eğme kadere, Çekiver ipini umutsuzluğun, İlmek ilmek sökülsün Taptaze Umut çiçekleri ek Gönül bahçene, Gerisi Gelir elbet bir gün Yenik düşmez Karanlığa aydınlık, Yumma güneşe gözlerini, Acıları gizler karanlık... Bir merdiven daya Gökyüzüne, Yıldız topla Saçlarını tara Pırıl pırıl güneşin Sitem etme Düşlerine yağan kara, Damla damla Erir elbet bir gü |
buram buram sevda kokan
çiçek bahçesi gözbebeklerin, bilsen! ne umutlar vermişti bana gidip konsun diye gönül kapının pervazına gül bağlamıştım bir tutam, içimde uçurduğun kelebeğin benekli kanatlarına kapatıp kapıyı, yalancı baharlara kanıp donan şaşkın çiçek misali, ayazda bırakmışsın onu bir an bile yüzüne bakmadan; koklamamışsın incinmiş güllerim; oysa, utangaç bir kalbin pır pır atışıydı kapını çalan bundan böyle; gölgende, bir garip sığıntıdır ör |
Sen nerden bileceksin ki.
Tüm firari aşkların Tenhalarda buluşup Gizlice Bana sığındıklarını her gece Dili yok ki bankların karanlık parkların kimsesiz sokakların Kentler kör ve sağırdır düş görür derin uykularda aşktan bihaberdir boşluğunda muhteşem aşklar yaşanan ıssız kuytular da Her gece sahil boyunca mavi yeşilin yeşil mavinin koynunda balıkçı tekneleri dalgalanır sevdalıların aşk oyununda Bir an masmavi sahilleri düşün yemyeşil çimen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.