![]() |
Senibazen Bir Başkasıyla Düşünüyorum
Delirir Gibi Olup Kendime Geliyorum Bazen Diyorum ''unut'' Artık Diye Ama Olmuyor Ne Seni Unutacak Nede Unutmaya Zaman Yetecek |
Asklarin en güzeli ugrunda ölmeyi göze almakdir
Seviyorum demek degil hayatini ona adamandir Yasamin boyunca onun askiyla alev alev yanmandir Baskalarini birak onu kendi gözünden bile kiskanmandir Sevdiginden baskasinin sacinin bir teline olsun dokunmasina engel olmandir Herzaman dogru olani degilde kalbinin haykirisini duymandir Ona ve askina ihanet etmektense kara topragi sarmayi arzulamandir Iste gercek ask bütün bunlari seve seve katlanmandir |
Yokluğun her dakika ölüm demek gitme kal
Hasretim daha yüz yıl dinmeyecek gitme kal Yetişir senden uzak yıllardır kahrolduğum Ayrılma hiç yanımdan mahşere dek gitme kal Ümit Yaşar |
ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ
Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım Çöp gibi bir oğlan ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşıdan görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Bir rüzgar aklımı alırdı Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm içim ürperirdi |
Bu gün yıkığım biliyor musun
Ezginim,çaresizim,umutsuzum Bırakma beni,insanlar kötü Bırakma beni,korkuyorum Bir deli otlar büyüyor içimde Sancılıyım,yorgunum,kederliyim Bu halini sevdim,gitme kal Çamurlar,çirkefler içindeyim Bir dayak yemiş adamım şimdi Bezginim,karasızım,yılgınım Al götür beni o kayıp *******e Yeter ikimize yalnızlığım. ÜMİT YAŞAR |
ÜÇ GÜL
3 gül verir,bir gün sana sevdiğin, Sorar sana bilir misin nedir aşk dediğin? Bu güller tılsımlıdır,simgeler aşkımızı, Bir köprü gibidir,belli eder bağlılığımızı, Solar bu güller,eğer unutursan beni, Solar bu güller,eğer unutursam seni, Solmaz dersin,unutmam seni, Solmaz dersin,unutmazsın beni, Aylar yıllar geçer aradan,ayrılık gelir çatar, Açtıkca bu sayfayı güller acına acı katar. Uyanırsın bir sabah,içinde bir sıkıntı ile, Açarsın bu sayfayı üzüleceğini bile bile, SOLM |
Baktikca cogalir yildizlar gecede
Parmaklarinla sayilmaz; Kimi duyulur, kimi duyulmaz, Dinledikce cogalir gecede, Sesler gelir, Ya hizlidan, ya yavastan. Her sey kendi dilince konusur; Karanlik ortse de ustunu Gecede devam eder renk renk Agacin dalinda, ruzgarda; Her sey kendi rengince konusur. Gozlerini kapatir beklerdi; Yapraga benzer ellerini, avuclarini uzatir, Beklerdi isitinceye dek Agacin dalinda, ruzgarda; Yesili duydu mu uyurdu Ruyasinda... Can Yuc |
Kafeslerin arkasinda oturmus, ince uzun gemiler gibi
limanda, Olabileceklerden bahseder elleri, baslanmamis nakislarda, Kendi guzelligini seyreder gergefte kizlar. Can Yucel |
Golkoy Adında Bır Yer Varmıs Gelıbolu'da
Televızyonda Gosterdıler Gecen Gun. Gelenek Edınmıs Koy Halkı, "ben Kendımı Bıldım Bılelı Bu Boyledır" Dıyor Muhtar: 29 Ekım'de Toptan Sunnet Ederlermıs Cocuklarını... Derken Ekranda Entarılı Bır Cocuk Belırdı Kırvesı Tutmus Kolundan Yatırdılar Bır Kamp Yatagına, Ardından Sunnetcı Olacak Zat Boy Gosterdı Elınde Bıcagıyla, Cocuk Kaldırdı Basını, Bagırdı: "yasasın Cumhurıyet" Dıye Bunun Uzerıne De Ekran Karardı |
Yaşanmamış hatıralar bilirim,
Büyülü sonbahar akşamlarında, Bulutlar üstünde, su kenarında, Yalnız hayal edilen hatıralar, İşte; en ürpertici nağmelerle, Bizim şarkımızı söyleyen rüzgar, Sen dudağında gülümsemelerle, Ben gözyaşlarımla, bu alemdeyim, Fakat yine bizbize, başbaşayız, Duymasanda düşünmesende; unutma, Bir daha bu anı yaşayamayız... Görülmemiş manzaralar bilirim, Karda, kışta ilkbaharda, Hür denizlerde, kuytu ormanlarda, Sadece hissedilen manzaralar, Bak, Dinle, nel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.