![]() |
Hayatımın anlamıydı gözlerin,
Bir resimle kalbimi yerinden oynatan. Aşkındı beni senden uzaktayken bile seninle yaşatan. Seni sevmek sonsuzluktu. Tükenmeyecek bir aşkın anahtarıydı sanki. Her sokağı çıkmaz olan bu yaşamımın, Tek çıkar yoluydun benim için. Bir yaz günü güneşin ışıltısında Ya da bir gece kumsalda ay ışığı altında Sadece seni istedim yanımda. Sen olmalıydın anlıyor musun? Sadece sen. Bu can bu bedende yaşadıkça, Bu kalp yerinde saydıkça, Her zaman sen olacaks |
Seni Sevmediğim Gün öldüğüm Gündür
|
Ne Sanır..!
Ben aynayım ! Kendini bende gören ben sanır... Ben Neyim ! Gören ney, kendini neyzen sanır... Körlerin mecnunuyum Gören leylamı sanır..? Beni bende gören kim ola ? Ben O oldum, O kendini ben sanır..! |
Ayrılık...
Asırlar oldu görmeyeli seni Neredesin ? Dünyam sensiz boynum bükük Kiminlesin ? Derdim büyük dermanı SEN... Sevgim sonsuz sınırı SEN... *******i yalnızlık, karanlık. Ayrılık. Ah Ayrılık...! |
Bu Gozler Hayatımı Degıstırdı,unutturdu
Bu Gozler En Buyuk Hatama Sebep Oldu Bu Hata ıse Bu Gozlerın Sahıbıne Sonsuz Baglılık Oldu Hayatım Boyunca Olmayacagını Bılerek Hayatım Boyunca O Gozlerı Gorerek O Gozlere Her Baktıgımda Hapis Olarak Sadece O Gozlerın Gulumsemenı Gormek Bana Tesellı Oldu Hanı ınsanın Moralı Bozulur Hanı ınsan Kendını Bır Cıkmazda Hısseder ıste Bu Cıkmazdan Benı Kurtaracak Her Zaman Senin Gözlerin Oldu |
Ankara büyük şehir
İçinde yoktur nehir İçimde var bir kahır Özlendin ey ankara Ankara büyüksün, yücesin Sanki aydınlık gecesin Her zaman usumdan geçersin Özlendin ey ankara (Serdar Sayıl-1982) Dip Not : Şairimize teşekkürler. |
Aşka ve Sevgiye Dair
Aşk ikidir sevgi bir; Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. |
Ankara'ya yolum düşerse
Bu ayrılıkta biter Ankara'ya yolum düşerse Gönlümde ki yara da biter Sıla, memleket özlenir Sevgili hep gözlenir Ağlasan da gözyaşın hep gizlenir Ankara'ya yolum düşerse Gönlümde ki yara biter Bu ayrılıkta biter (Serdar Sayıl-1982) Dip Not : Şairimize teşekkürler |
Esiyor başımda kavak yeli
Kızılayda kalabalık insan seli Kimi leyla, kimi mecnun Kimi akıllı, kimi deli Kimi alim, kimi veli Esiyor başımda kavak yeli Dışarda kar yağıyor lapa, lapa Yol var doğru Yol var sapa Serdar güzeli doğruyu görür Yaşam sonu olan ömür Esiyor başımda kavak yeli Kızılayda kalabalık insan seli Ankara sen ankarasın Neler gördün, neler duydun E söyle kardeş vatan için Kaç taş üst üste koydun Ankaram bakarım sana kıy |
Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... Bili |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.