![]() |
bugün herşeyi unutup sadece seni düşünecegim
burhan |
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle
Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmad |
Kara kaşına,kara gözüne
Çapkınca göz süzüşüne Hayran oldum gülüşüne Aşığım aşık ben sana Diye yazdığım satırlara Bir buse Çekmek istiyorum Boydan boya. Aşk değilmiş göz göze bakışmak, El ele mehtaba dalıp, Yıldızlardan fal tutmak Deniz dalgaları uğultusunda Yarin göğsünde uyumak. Eğlenmek değilmiş,barda pavyonda, Kadeh kaldırmak lokantada restoranda Sevişmek değilmiş sabahlara kadar Kirli çarşaflı otel odalarında. Aşk kolay değilmiş be güzelim. |
Çanakkale conk bayırı geçilmez,
Türk yüreği çelik olur ezilmez, Bu toprakta hiç izinsiz gezilmez, Çanakkale şehitlerin kucağı. Kocatepe Atatürkle yürüdü, Şehid gazi düşmanları sürüdü, Düşmanları Türk kokusu bürüdü, Çanakkale mehmetlerin diyarı. Bırak anafartalar söylesin, Söylesinde bunu dünya dinlesin, Dumlupınar gerisini söylesin, Çanakkale kahramanlar diyarı. |
Bak geldi işte en coşkulu gün
Şimdi üzülme en tatlı gün Her yer bayrak dolu Gençler mutlu Çocuklar heyecan,sevinç dolu 23 NİSAN en güzel bayram Ne yaparsan yap bozma bu mutlulugu Bu senin bayramın işte geldi 23 NİSAN Bayramını gel hepbirlikte paylaş mutlulugu Darılmaktan uzak dur işte senin bayramın bu gün 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ... |
Onsekiz Mart günü tarihe geçti,
Bir destan yazıldı Çanakkale'de! Onbinlerce düşman Ceddime hiçti, Bir destan yazıldı Çanakkale'de! İngiliz yurduma göz dikmiş meğer, Fransız halkıma hiç vermez değer, Türk Milleti buna boyun mu eğer? Bir destan yazıldı Çanakkale'de! Hileyle anzak'ı sürerler öne, Dualar ediyor Fatmayla Döne! Kurşunlar yağıyor hemen her yöne, Bir destan yazıldı Çanakkale'de! Soluyormuş düşman öfke burnunda, Bırakmaz Bayrağı süngü karnında! Mehmetçik |
Ezanlar çınlasın göklere yükselsin nida...
bu vatan için binlerce canlar olsun feda... Yükselirken ruhlar, yaratan rabbin katına... Aşka gelen diller söyleşir şeyda şeyda Al kanların üzerine yıldızlar yağmış... Ayın şavkı hilal olmuş uzanmış... Ya rab! Bu ne tablo şehitler sıra sıra... Diller susmuş gözler tevekküle dalmış... |
23 Nisan
Yurdu koruyan Yarını kuran Sen ol çocuğum .. Eskiyi unut Yeni yolu tut Türklüğe umut Sen ol çocuğum .. Bizi kurtaran Öndere inan Sözünü tutan Sen ol çocuğum .. Küçüksün bugün Yarın büyürsün Her işte üstün Sen ol çocuğum .. Çalışıp öğren Her şeyi bilen Yurduna güven Sen ol çocuğum ... |
Düşmanı boğazda boğdular
Kahraman türklerimiz Biz yenilmeyiz hep yeneceyiz Çanakkalenin geçilemiyecegini bilirler ATATÜRK var yanımızda Kınalı küzülar var orda Koca seyiti unutmayın Elizabet adlı bir gemivurdu Allah yanımızda vatanyanımızda millet yanımızda biz tüerküz yenilmeyiz son sözümüz ÇANAKKALE GEÇİLMEZ TÜRKLER ÖLMEZ |
Sana armağan etti,.
Ata bu güzel yurdu. 23Nisan bugün, Çocuk bayramı günü. Sevin, oyna, gez dolaş, Senin bayramın bugün. Bayrağı sev arkadaş, Dalgalandıkça öğün. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.