![]() |
Bizler çiçekleriyiz
Umudun ve sevincin Habercisiyiz biz Gelen mutlu günlerin Biz hepimiz kardeşiz Her dünya çocukları Kuracağız birlikte Yaşanası dünyayı Her ülkeden, her ırktan Biz dünya çocukları Verelim hep el ele Dünyanın her yerinde Haydi çocuklar gelin bizimle Yürüyelim biz yarına Haydi çocuklar gelin bizimle Mutluluğa ve barışa |
23 nisan geliyor
sokaklar çocuklarla doluyor hepimiz sevinçliyiz yaşasın 23 nisan çoçuklar oynuycak herkez seyredecek sevgi dolu dünyada herkes bizi seyredecek 23 nisan geliyor çocukların kalbi küt küt atıyor hepimiz sevinçliyiz yaşasın yirmi üç nisan . |
23 Nisan
23 Nisan Geldi, Dalgalansın Bayraklar. Bayramı Ağaç Bildi. Hakkındır Güzel çocuk, Oyna,sevin,hiç Durma. şenlensin Dört Bir Bucak çalınsın Davul, Zurna. Sevgi özay 1/b |
Çanakkale içinde bir gazi
Arkadaşının kolundan tutmuş kaldırıyor Yılmayalım savaşalım diyor Çanakkale'de Türk askeri... Çok şehitler verdik Çanakkale'de Hemde çokk... Şehitler öldüler ruhları kaldı Çanakkale'de ruhlar savaştı... |
Sımsıcak Bir Yazgünü Yolda Ilerlerken
Kim Bilir Belki Geç Belki Daha Erken Karşıma Sen çıktın şaşırdım Birden öylece Kalakaldım Olan Oldu Aniden Koştum Hemen Yanına Aç Kediler Gibi Ismini Sordum Ona Ah Deliler Gibi Mis Gibi Gül Kokuyordu Aynı Ismi Gibi Tuttu Ellerimi Baktı Gözlerime Sevgililer Gibi Adını Sen Koy Bu Sevdanın Senle Geçen Bu Yılların Tek Sayfaya Sığdıralım Biz Aşkımızı Adını Sen Koy Bu Sevdanın Hiçbir Zaman Unutmayalım ölene Dek Severek Yaşayalım Biz Aşkımızı |
Yürüyordum: Ağlıyordu ırmaklar;
Yürüyordum: Düşüyordu yapraklar; Yürüyordum: Sararmıştı yaylalar; Yürüyordum: Ekilmişti tarlalar. Bir ses duydum, dönüp baktım, bir kadın: Gözler dönük, kaşlar çatık, yüz dargın; Derileri çatlak, bağrı kapkara, Sağ elinin nasırında bir yara Başında bir eski püskü peştemal Koltuğunda bir yamalı boş çuval... -Ne o bacı? - Ot yiyoruz, n'olacak!.. -Tarlan yok mu? - Ne öküz var, ne toprak... Bugüne dek ırgat gibi didindim; Çifte gittim, |
Yıllar sonra gördüm sevdiğim kızı
Uzaktan baktım ona yaklaşamadım O anda başladı içimde bir sızı Gözlerim doldu taştı ağlayamadım Çaresiz boynum büküldü kaldı O anda dünyam birden karardı Kahpe felek onuda elimden aldı Gözlerim doldu taştı ağlayamadım Bucanı tanrı verdi senbenden aldın Beni derbeder ettin dertlere saldın Paraya pula kanıpta hayale daldın Nedir senin maksafın anlayamadım Kadere küsmüşüm senin yüzünden Ağlıyor gözlerim hergün hüzünden Yalancının biriymi |
Ne bulutlar gitti, ne padişahlardan bir haber geldi.
Kemal Paşa derler bir yiğit vardı. Bu sefer de millet türkülerle Kemal Paşaya haber saldı. - V - Kemal Paşa, yenilmez yiğit, şanlı komutan! Savaş girer gibi yetiş bize! Yetiş bize, çöllerde bile olsan! İnanç doldur, güç doldur içimize! Bin kere yurdumuzu kurtaran! Bir görseydin ağlardın hâlimize! Kuşun kanadında türküler Kemal Paşanın gönlüne vardı, Cevabından önce kendi geldi. - VI - Bir gemi yanaştı Sam |
Seni seviyorum
Ecelim gelicek Nefesim bitecek İçim eriyecek Son nefesimi vereceğim Ellerinde Veda edeceğim İnanıyorum Yok olup gideceğim Ortalıklardan Ruyalarında soracaksın beni Umutlanacaksın güzel günlere Mezarımda ağlayacaksın BENİ NEDEN YALNIZ BIRAKTIN DİYE... |
Ayrılık; dönüşü olmayan nehir, Yalnızlık; yıkılmış bomboş bir şehir,
Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir,Gözyaşın kal diyor, Yıllar ise git! Bu roman da biter belki birazdan, Ne aşklar yıkıldı gururdan, nazdan, Ağlıyor besteler yine hicâzdan, Şarkılar kal diyor, Yıllar ise git.... Nezaman sen gelsen aklıma, Acı bir tebessüm Gelip oturuyor dudaklarıma. Notası kırılmış melodilerin Buruk sesi geliyor kulaklarıma. Bir kuş düşüyor Daldaki yuvasından / çırpınarak Sıcak avuçlarıma. Nezaman seni düşüns |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.