![]() |
Hersey yalan oldu bu diyarda
Bir tek sen gerçeksin bu dúnyada A$kimiz gerçek diye biliyordum Sevgin bitmez saniyordum Hatirlarmisin saatlerce telefonda konu$urduk Hiç kapatmak istemezdik Dilimizden hiç du$mezdi guzel sózler Hiç istemezdik ayri kalmak Bana $iir yazardin Beyaz bir sayfada beni anlatirdin A$kini sevdani haykirirdin Biliyordum benimle mutluydun Oysa $imdi ben sana $iir yaziyorum Seni anlatiyorum yine beyaz bir sayfada Ve hiç durmadan haykiriyorum dúnyaya |
Bir ben buruk, bir ben benliğime benzeyen...
Vicdanımda ararken sebebini, tahmin edemezdim açmış olduğun yaraların bu kadar kalıcı olacağını... Seninle yaşamaya alışırken, sensizliğin adını henüz koymamıştım. Bir gün gibi uzaktın ve zulmün ötesinde bir haykırıştı nefretin. * Hissettiklerin eğerdi boynumu, yine de veremezdim sana seni. Hep bir yerde, hep biriyle, hep birden bire... Miladi hatıralarla uzlaşmak zorunda değildim halbuki... Sadece seni istedim. Senin o gül kurusu dudaklarınd |
Bir melânkoli çağıldağında çırpınırken yürek,
Hissetmede nazarların coşkun dalgasını, Mor bir karanlığın derin sessizliğinde, Uçar gider uykusuzluğumun son çırpınışları. Bir Hüdhüd kuşunun yorgun kanatlarında, Bir akşam sefasının romantik hasbihalinde, Atardamarlarda oluşan depremi hissederken, Yaslanıp bir yaşlı köknarın nemli kütüğüne, Zühre Yıldızı’nın göz kırpışındaki hüznü, Uzak iklimlere taşır gider göz bebeklerim Bir veda şarkısı,bir veda busesi, bir veda göz yaşı, |
Sevdim seni ma'buduma,Canan diye sevdim.
Bir ben değil,alem sana hayran diye sevdim. Evlad-ı ıyalden geçerek,ravzana geldim. Ahlakını medh etmede,Kur'an diye sevdim. Kurbanın olam Şah-ı Resul,kovma kapından, Didarına muştak olacak,Yezdan diye sevdim. Mahşerde nebiler bile,senden meded ister, Gül yüzlü melekler ,sana hayran diye sevdim. |
Bir sabah uyanacaksin günesle.
Gözünden yaslar akacak o anda, Aglayacaksin hiçkira hiçkira, Bir resimlere bir de aynalara bakacaksin; Geride bir sen, bir de: manilar kalacak. Dolasacaksin bir Agustos aksami yollari. Yorgunluk cökecek üstüne o anda. Sigarandan bir nefes çekecek, bir de üfleyeceksin, Sarilacaksin göz yaslari ile Allahin yoluna Geride bir sen, bir de: bir yudum ben kalacak Bir hüzünlü günde çalinacak kapin, Postaci uzatacak bir mektup eline. |
Canımdaki her nefes nefesine eklensin..
İçimdeki her nefesin hayalinle demlensin, Bırak bu gönlüm bu gönlüm varlığınla renklensin.. Sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin.. |
İlk mektup tadında yazılmalıydı
bir aşkın son satırları da, sana ilk mektubum say bunu. Belki seni çok özliycem, ama bil ki seni hep çok sevdim ve her zaman seveceğim Sana bu kez okeyden çaldığımız taşları değil, yüzünün kıblesine okuyamadığım duaları yazdım. Ne ezberleyip unuttuğumuz hicaz şarkıları, ne de zulada söndürdüğümüz sigaraları, beyaz yalanlarımızın ince hesaplarını da değil, yıllardır içimden sayıkladıklarımı yazdım sana. İdamımın son dileğine taşıyamadım itiraflarım |
bu gece rüyama gir gizlice beni sımsıkı sar öp kokla iyice..
sonkez isyanlar savur küfret ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice.. |
Hayatima girdin birden
Ba$kasi oldum sanki Degi$ti duygularim Sana baglandim Aniden geldin habersiz Girdin kalbime sessizce A$ik ettin kendini $imdi senden vaz geçemiyorum Sana soyleyemiyorum seni sevdigimi Bilmiyorum benim için ne hissettigini Korkuyorum anliyacaksin diye Eger sorarsan bana seni ne kadar sevdigimi Iste o zaman anlatacagim sana Seni ne kadar sevdigimi Ben kendimi sevmedim seni sevdigim kadar bir an olsun çikmi |
biz ;
sevenleriz, sevmeyi yaşamayı bilenleriz bizim can pazarında ölümden korkumuz yok biz; herkesin gittiği bu yoldan geriye dönenleriz..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:44 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.