![]() |
Yıldırım Akbulut başbakanken bir gün gazinoya
gider.gazinoda emel sayın şarkı söylemektedir biraz sonra yıldırım akbulutun yanına gelir sayın başbakanım istediğiniz bir şarkı varmıdiye sorar. yıldırım da SABİLE şarkısını ister emel sayın şarkıyı bilemez.orkestraya sorar onlarda bilemez. yıldırımın yanına gider başbakanım ben bu şarkıyı hatırlayamadım siz bir bölümünü okurmusunuz der. yıldırım da şarkıyı mırıldanır Eller ayırSABİLE Yollar ayırSABİLE Gözler ayırSABİLE BİZ AYRILAMAYIZ |
Alman ZDF Televizyonunda Thomas Gottschik in sunduğu 'Bahse Var mısın?'
adlı yarışma programına başvuran, Isviçreli Michael Sauser 188 ülkenin Ulusal Marşını notasıyla birlikte söyleyebileceğini iddia etti. Yarışma isteği kabul edildi ve yarışma günü Jüri'nin seçtiği 5 ülkenin Ulusal Marşının okunması kararlaştırıldı, seçim yapıldı ve Marşları okunacak ülkeler sırayla Çin, Mısır, Tayland, Bosna Hersek ve Türkiye di. Michael Sauser, ilk dört ülkenin Marşını başarıyla okuyunca jüri yeterli bularak yarışmayı kazandığını söyledi ve Türk Ulusal Marşı'nın okunmasına gerek olmadığını söyledi, Ancak Michael Sauser ' Hayır mademki Türk Bayrağını da seçtiniz Türk Ulusal Marşını da söylemek istiyorum ' dedi. Bunun üzerine jüri ve yapımcı kabul etmek zorunda kaldı, Orkestra hazırlandığında Michael Sauser salona dönerek ' Yalnız Türk Ulusal Marşı ayakta dinlenir kalkmanızı rica ediyorum ' dedi. Katılımcıların şaşkın davranışları biraz sonra Michael Sauser' un ricasini yerine getirmeye dönüştü ve Michael Sauser o güzel aksanıyla -Türk Ulusal Marsi'ni muhteşem şekilde icra etti. Öyle 10 kişiye 15 kişiye yollamazsanız hiç bir şey olmaz bu tarz şeyleri yollayacaksınız ki insanlara, biraz haz duysunlar Türklükleri ile övünsünler... Biz bu ülkede İstiklal Marşı'nı söyleyemeyen insanları belediye başkanı, parti temsilcisi yapıyoruz ya o da bizim ayıbımız... |
O Akşam
O akşam bütün aile birarya geldi.En küçük çocuklarının büyüyünce ne olacağını anlamak için masanın üzerine para dolu bir cüzdan, bir top, bir kitap, bir de cd koydular.Çocuk cüzdanı alırsa iş admı, topu alırsa sporcu, kitabı alırsa yazar, cd yi alırsa şarkıcı olacaktı.Az sonra çocuğu getirdiler.Çocuk şöyle bir baktı masaya sonra masada bulunanların tamamını kucağına alıp gitti.Bunu gören dedesi:anlaşıldı anlaşıldı dedi.Bu çocuk büyüyünce politikacı olacak |
hoca sınıfta dönem sonu ortalamalarını okur
herkesin ortalamasını okuduktan sonra canan adındaki kıza kızım senin durumun kritik en iyisi sen odama gel orda notunu karalaştıralım der canan hocanın odasına gider hoca bak kızım ortalaman 40 geliyor şimdi soruyorum 50 verim geçirimmi yoksa 40 verip koyummu kız biraz düşündükten ve hocanın sikine baktıktan sonra hocam en iyisi 45 verin okşayın der |
Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak. Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor. Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş; - Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi? - Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş; - Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim... |
Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in sair bir tarihte düzenlediği bir basın toplantısından aynen aktarıyorum,
-Ege bir yunan golü deeldir. -Ege bir Türk gölü de deeldir. -Binaenleyh Ege bir göl deeldir.. |
Masal bu ya, Demirel ölmüş, öbür dünyaya gidince kendisine ceza olarak çok çok çirkin bir kadın vermişler ve bu dünyada hayatını bununla geçireceksin demişler.
O da kaderine boyun eğmiş. Ama birde gezerken ne görsün, karşıda Ecevit yanında Demi Moore'la beraber değil mi?. Çok sinirlenmiş ve Şeytana çıkıp bunun bir haksızlık olduğunu söylemiş. Şeytanda ' Eh ! ne yapalım senin cezan böyle, Ecevit'e gelince o da Demi Moore'ın cezası (Bu sadece TV programlarında yapılan şakalar gibi gerçekte olmayan uydurma bir olaydır. Gerçekteki hiç bir şahısla ilgisi yoktur. dikkat çekilmesi için bilindik isimler kullanılmıştır..) |
Eski Adalet bakanı Saadet partili İsmail Müftüoğlu kendilerinden ayrılan ak partilileri kastederek anlatıyor:
Bektaşi halkla hiç ilgilenmez hatta kimseye selam vermez,devamlı içermiş.Yine ayyaş ayyaş dolaşırken bir bilgeyle karşılaşır.Bilge ona uzunca nasihat eder,insanlara selam vermenin nekadar önemli olduğunu anlatır. O günden sonra Bektaşi keçi görür selam verir,ağacı görür ona selam verir,havada uçan kargaya selam verirmiş.Yoldan geçmekte olan değirmenciyi görür onada selam verir ve beni değirmenine götür un nasıl olur merak ediyorum der.Değirmenci kabul eder ve değirmene giderler.Bektaşi değirmenin kapısına selam verir ve incelemeye başlar ve incelediği değirmenin her parçasına selam verir.Dönmekte olan değirmen taşı dikkatini çeker ve selam vererek incelemeye başlar; bu arada ceketi, dönen taşların arasına sıkışır.Çeketini çeker lakin gücü yetmez ve yere düşer canını zor kurtaran bektaşi: -Bundan sonra dönenlere selam verenin taa... der. |
irakta bir cok insan cocugunun adini kurdistan koyar.bir gun adamin biri turkiyeye gelmek ister ama gumrukteki polis pasaporta adi kurdistan görunce,kizgin ve sert bir sekilde adin nedir diye sorar,adam etrafindaki kizgin polis ve timleri görunce cevap verir .benim adim kuzey irak der.
|
Bir gün Ecevit, Bush ve Putin ölür. Melek her birinin bir soru sormasını ister.
Bush hemen atlar: Amerika ne zaman dünyaya hakim olacak? Melek cevaplar: Elli sene sonra Bush ağlamaya baslar. Ben göremeyeceğim Soru sırası Putine gelir. Putin: Komünizm rejimi ne zaman geri dönecek? Melek: Elli beş sene sonra Putin ağlamaya başlar: Ben göremeyeceğim. Bu sefer sıra Ecevite gelir Ecevit: Türkiye'deki ekonomik kriz ne zaman sona erecek? Bu sefer melek ağlamaya baslar: Ben göremeyeceğimmmmm.. (Bu sadece Olacak O Kadar gibi programlarda yapılan şakalar gibi gerçekte olmayan uydurma bir olaydır. Gerçekteki hiç bir şahısla ilgisi yoktur. Dikkat çekilmesi için bilindik isimler kullanılmıştır) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.