![]() |
Ecel kapımı çalsa, Ben canımı verirdim.
Ölüm bizi ayırsa, sana yine gelirdim. Gitme yalvarıyorum, otur yanı başıma. Ben yalnız seni sevdim, anla allah aşkına. Son pişmanlık çağresiz, kalbimiz kırılmasın. Bize yazık değil mi, sevenler ayrılmasın. Hayal_10...!!! |
neymiş efendim
geçim derdiymiş ekmek parasıymış çalışmalıymış kazanmalı harcanmalı çevremdekilere bakmalıymışım zamanı geldiğinde ayrıca...! ben öğrenciliğimde başarılıymışım öğrenciliğimi bırakmam kayıp olurmuş insanlara ayıp olurmuş hem dünya beni besliyormuş buda önemli bir husumuş nede olsa almadan vermek Allah a masusmuş anlayacağım çalışmam.çalışmam.çalışmam gerekiyormuş bunlara eyvallah ama ben ne olacağım peki peki ya duygularım onların hiç önemi yok mu kii niçin kim |
Ben seni çok sevmiştim, kıymetini bilmedin,
Can evimdeki candın, artık yalan gibisin. Önce hayaller ölür, derler hani bilrisin, Hayaller çoktan öldü, sen farkında değilsin. Sevmeni çok istedim, sevmesini bilmedin, Yüreğimdeki kordun,artık külüm gibisin. Ümitsiz yaşanmazmış derler hani bilirsin, Ümitler çoktan öldü sen farkında değilsin. AŞKIM ÇOKTAN ÖLDÜ SEN FARKINDA DEĞİLSİN HAYAL_10.....!!!!!!!! |
Bir militan olduğumu, bilsen yine sever miydin?
Gün de bin kez öldüğümü, bilsen yine sever miydin? Mapuslara düştüğümü, duysan beni arar mıydın? Vurulup da düştüğümü, görsen yaram sarar mıydın? * Elime kadın elinden önce silah değdiğini Kadını ilk önce mahpustaki Adi suçluların erkek dergilerinde Daha sonra yalnız rüyalarımda gördüğümü Bilsen yine sever miydin? * Ya dün içtiğimiz çayların hesabını Dört ay önceki bir hikâyenin parasıyla Ödediğimi söylesem! Bir polis g |
Sana bu aciz satırlarda müjde verECEĞİM.
GELmek isterdim ama olmadı. Çünkü ben sınıf BİRİNCİLİĞİ TÖRENİ İÇİN YURTta kaldım. Evet yanlış duymadın.Ben sana layık bir evlat OLARAK TAKDİR ALDIM.ARTIK BAŞARISIZ değilim.Hani demiştim ya böyle olursa beni döRT GÖZLE BEKLEYİP SEvecektin.Bekle anne.Bu daVETİNE GELİYORUM.MÜKAFATI BAyağı hakkettim.haftaya geliyorum. |
Sevgi içindeki nefret mi
Eski fırtına mı yoksa Vahşet veya mutluluk sence İnsanların yaşadığı eğlencemi Yorumsuz bir heves sanırım Orada bir yerde biliyorum Rahatlamak için kendime böyle söylüyorum Unutmak istiyorum ama unutamıyorum Melek ve sen birsin asla ayıtr etmiyorum ''Seni Seviyorum'' DİKKAT:ŞİİRİN BAŞ HARFLERİNDE SİZCE NE YAZIYOR. |
Acaba gitmese olmaz mı?Gitmesını gerektırecek ne var sanki?Bukada katı
kurallara ne gerek var? konusarak anlaşılmayacak sorun ne?çok mu sıktım onu?Ama hep ii olmaya çalıstım.Hep onu mutlu etmeye calıstım.Bunca engele ragmen onu içimde yasattım.Kalbımın en guzel kosesını ona ayırdım.Gitmese olmaz mı? Biliyorum o bana gıtmek ıçın gelmemişti.Başlarda mutluyduda.hiçbir hatasına sesımı cıkarmadım ki! beni ben oldugum için cogu zaman elestırdi de ama sustum.İstedıgı an gıttı yıne ıstedıgı an geldi |
Güneş gibi belki göz bebeklerin
Hayal gibi sana dokunmak istediğim günlerin Umut gibi sevgi ve hasretliğin Kader gibi seni sevişim ve bekleyişim Sabırsızlık gibi hareketlenişim Ben senin için bunları yaparken Sen benim için ne yaptın be güzelim! Unutma sadece aşık olmak kolaydır Sevmek ise geleceğinin tümünü alır...... |
Rüya gibidir hayat çocukken,
Aldanırsın her güzelliğe en derinden. Hayat öyle karmaşık gelir insana, İlişkilerde aramazsın ki bir mana. Maddiyat kolay,gelecek önemsiz olur, Ulaşmak istediklerini anne ve baban bulur. Gençlik iseçelişkilerle gelir, Utanmaz olursun çünkü kanın delidir. Rahat rahat kız peşinde koşarsın, Güzel en ufak şeyle coşarsın. Eğer büyürsen sende bir gün, Zamanı gelir bizleride anlarsın. En güzel temennim bugün: umarım sevgiye doyarsın! |
Ömrüm bu yollarda tükendi
Yaşım yedi idi;oldu onyedi Dersler başımı yedi bitirdi Bu halimiz ne olacak hocam Bu okulda geçti sayısız yıllar Ağardı başımdaki siyah saçlar Saplanmış bağrıma sivri oklar Bu dertlerimiz bitmez mi hocam Deposu olmuşuz türlü kirlerin Her notun acısı ayrı ve derin Ah!elime bir geçse o not derfterin Bunların acısını alırım hocam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.