![]() |
DüşşeL YaLaN.....
Yürüyorum her yağmur yağdığında Seni arıyorum bomboş sokaklarda Aşk acısı dolu haytıralarda arıyorum seni Senin için yazdığım mısralarda avuttum kendimi Çıkarsın diye bir sokak başından Islak gözlerimle duruyorum Karşımda kalırsın belki bir ömür boyu yanımda Avutuyorum kendimi düşşel yalanlarla Yüreğim caddelerin sonsuz boşluğunda Yüreğim aşkının sonsuzluğunda yoksun işte yanımda Ve ölüyorum galiba.! Önce ellerim soğuyor sonra yüreğim Ölmek va |
Ayrılığın İlanı
Gidiyor musun diye sorma bana.Gönderen sensin.Ne terk etmeyi istedim seni, ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi.Senin kadar öfkeliyim ben de, senin kadar endişeli Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni. Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla.Bir tek sözün bağlardı. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, teslim alır bedenleri de.Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama yalanı sokmadım i |
Güzel değil sen yokken hayallerim,
Sen yokken doğru değil gittiğim yollar, Sen yokken güneş yok gökyüzümde, Sen yokken heyecan yok yüreğimde, Sen yokken hiçbir şey yok gözümde, Daha doğrusu sen yokken, ben de yokum... |
hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi, seni sevdim sensin
diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim belki seversin diye... |
Yalnızlık *******in ümit Bekleyenlerin Hayal çaresizlerin Yağmur
Sokakların Tebessüm Dudakların Sen Ise Yalnız Benimsin Birtanem. |
Ucurum Kenarında çicek Toplayan Oyarin
Gizemli Bakışlarının Aynası Olan Gözlerinin çarmıhına Gerildim Güneşimi Söndürdüm Deniz Gözlerinde Sen Benim En Soylu Günahımsın En Kötü Alışkanlığımda Seni Sevmek Yağmur Damlaları Camda çırpınırken *******i Sana El Sallamayı Unuttum Mektupların Haret Taşıdı Telefonların Ayrılık Kanayan Yaramı Gizlemekte Usta özür Dilemekte çokta Acemi Olsamda ödedim Sana Olan Gözyaşı Borcumu çölde Kalmışta Gördügü çeşmeyi Serap Zannedip Kuru |
kalbim bir tek senin için atiyor
gózlerim hep seni ariyor sol yanim hep aciyor sen yine yoksun yanimda ben gúnah i$lemedim sadece seni sevdim kadere yenik dú$tum a$kindan deliye dóndúm a$klarin en gúzelini bir tek sende górdúm gece gúndúz seni dú$únúr rúyalarimda hep seni górúrúm en gúzeli seni sevmek korktugum tek $eyse seni kaybetmek |
Askin en acimasizini ben yasadim.
Kalles silahlarin arasinda,Agrida. Arkadas senin gördügün güzellik degildi benim askim. Ben ne zorluklarla kalbimde tuttum bu aski. Ne engellere rastladim. Ne bozguncular,ne fitneciler gördüm. Yilmadim yorulmadim seni ben her seyden fazla sevdim. Seni ben yasadim, seni ben sevdim . Seni ben bendende fazla sevdim . Ey sanli TÜRKIYEM |
Bir Tanem şunu Bil Unutma...acı çektirirsen çekersin...
Unutma... Senin Umursamadığın Insan Senden Umut Bekleyen Olabilir... Unutma... Sen Gözlerini Kapattığında Rahat Rahat Uyurken Seni Düşnmekten Uyuyamayanlar Olabilir... Unutma... Sen Arkana Bakmadan çekip Gittiğinde, Senin Dönemeni Bekleyen Biri Olabilir... Unutma Birtanem... Seni Umudu Sayan, *******i Uyuyamayan, Sen Gitsen Bile Dönmeni Bekleyen Insan, Gurursuz Insan Değil, Seni Gerçekten Seven Insandır... |
Kendine dair ne varsa unut, baştan yaratacağız birbirimizi. Sen ve
ben olacağız, biz olacağız bundan böyle, başka ne varsa sadece ayrıntı. Aşka dair özlediğimiz her şeyi gerçekleştirme zamanı şimdi. Bakışmaların, el ele tutuşmaların, sıcak dokunuşların, "Seni Seviyorum"ların zamanı. Şans bizden yana ilk kez görüyor musun? "Hiç gelmeyecek" dediğimiz, umudu kestiğimiz ve "Hayatımız boyunca hep yalnız olacağız" diye düşündüğümüz anda çaldı kapımızı aşk. Buyur edeli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.