![]() |
Üzme beni ne olur
Bir gün sende ağlarsın. Umutların son bulur Beni bir gün anlarsın. Dost ekinin biçmeden, Aşk şarabın içmeden, Gül sararır açmadan Beni bir gün anlarsın. Kalp kırılır niceden Hüzün dolar geceden Tel ağarır inceden Beni bir gün anlarsın. Bakmaz el göz yaşına Kalırsın bir başına Bakıp mezar taşıma Beni o gün anlarsın. SÜRGÜN YILLARI |
Bak bir yağmur damlası kadar usulca geçtim ,
şimdi en son haliyle aşkımı defnettim, öylebir feryat ettiki yüreğim, çaresizce çekip gitti ölümüne sevdiğim ... Son hıçkırık şimdi göz yaşlarımda esen ilk sonbahar rüzgarı gibisin aslında |
Hasretinle geçen şu genç çağımda
Aldığım nefese bile darıldım. Aradım bir seni gönül bağımda Laleye,sümbüle güle darıldım. Eziyetin,cefan sanki hoş gelir Şerbetten güzeldir sunduğun zehir Düştüm yollarına ben şehir şehir Seni görmediğim il'e darıldım. SÜRGÜN YILLARI |
Bu gece yine için için yanıyorum,
Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü, Ellerimi na |
Adını koyamadığm bir acı sensizlik,
Karanlıklar içinde çaresizlik Haykırırsın,sesini duyuramazsın, işte böyle birşey sensizlik......... Özlersin ağlamak yetmez beklersin zaman geçmez kavuşmaya gücün yetmez işte böyle bir şey sensizlik için yanar konuşamazsın konuşsan bile anlatamazsın uzanırsın;tutamazsın işte böyle bir şey sensizlik |
sen ki benim için hayat anlamına gelen
sen ki benim yaşam kaynağım olan sen ki beni en derinden yaralayan Sahte sozlere aldanıp çekip gitmen çekip giderken bir tek söylemezken sen ki benim aşkımı hak etmeyen sen ki artık benim için acı bir anı anlamına gelen. yolun açık oslun... |
Kervanım geçti, gidiyor
Önde kalan iki atbaşı yol Çıngıraklar hala duyuluyor Sevdiğim geride bir kervanda O daha çok genç Uyuyor uzak bir handa Zamanı dursun Atları rahvan olsun İstemem yetişmesin bana Rastlarsanız biryerlerde Ona aşkımı anlatın Hüzünlenmesin Deyin k ona Şu benim şarkılarını sıkça söylesin Dağlar beni unutmasın |
Senmiydin o bir zamanlar ki deli aşık
Tanıyamıyorum artık bana bakan o gözleri İçindeki o yabancı korkutuyor beni Oysa ben açmak istiyorum bütün gizemli yerlerini Biliyorum yüreğinin bir yeri yanıyor hep gizli gizli Soruyorum kendime neden değişti Neden sevdamı ezip geçti Bu kadar mı zalim, bu kadar mı kalpsizdi Oysa ben; Ellerim kanıyor artık sevdama tutunurken Yatağımın bir yeri hep sana zimmetliyken Nasıl vazgeçerim senden söyle Seni inadına inadına yinede sevmeye yeminliyken... |
gelme yanıma canım yanar ,
elalem seni sevdiğimi sanar, gelme kapımın önüne, gelme birdaha. kalbim yanarcan, yaktın canımı, yaşarken yşamımı elimden aldın, sen bana beni sevdiğini söylesen. dönmem artık , çünkü ben yeminliyim. |
bana seni unut dediler unuttum
ama seni değil... bana seni unut diyenleri unuttum( bebeğim ) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.