![]() |
Bir sigara yaktım
Yanışını seyrediyorum. Yanan kalbim Külleri hayallerim oldu... Nefesimden çıkan Her duman sen... Oysa içime hapsetmek Orada tutmak istedim Olmadı... Ben zaten sigara içmez İçmesinide bilmezdim Özlemin sigaraya başlattı Yarın alkolik olursam şaşma emi? Zaten her yudum rakı Dudaklarını hatırlatıyor bana Allahım güç ver Onsuz yaşamam için bana... |
Sen ki güllerin Şahı...
Sen ki tanrının yeryüzünde ki en güzel varlığı Sen ki yüreğimin tek efendisi... Sen ki aldığım nefesin tek sebebi... Şafak vakti yağan: Bir kar tanesi kadar masum... Gün batımında: Denizlerden esen rüzgar kadar çılgın... ve Okyanusun derinliklerinde ki: Bir inci tanesi kadar özelsin... |
Sevmek: Bakmak değil görmekse eğer,
Sevmek: Yanındayken omzuna başını koyabilmekse eğer, Sevmek: Yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, Seni Seviyorum... Sevmek: Senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, Sevmek: Yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, Sevmek:Hayallerine senide sokabilmekse eğer, Seni Seviyorum... Sevmek: Yatağa uzandığında seni düşlemekse eğer, Sevmek: Sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, Sevmek: Sevdiğini çığlı |
çok Bekledim Seni Güllüm
Ama Sen Gelmedin Be Gülüm ölmek Istiyorum Artık Sen Gelmezsen Gelecek Birgün ölüm Kalbimde Senin Ismin Yanımda Küçük Bir Resmin Gözümde Hayalin Gönlümdede Sadece Sevgin Olacak Sen Bana Gelmiyorsun Seni Sevdigimi Bilmiyorsun Senin Için Aglıyorum Ama Sen Bunları Anlayamıyorsunki |
çok Sevdim Birini
çok Sevdim Tıpkı Bir Gül Gibi Feryat Ettim Bülbülün Feryadı Gibi O Beni Sevmemiş Napıyım Dot Ben şimdi ölmekse Sevdanın Bedeli Ben öderim O Bedeli Yeterki Sevsin Beni O Zalim Sevgili ölürüm Onun Için Can önemli Degilki... |
Lanet Olsun şimdi Sana
Batsın Bu Sevda Sonsuza Girsin Aşkımız Mezara Lanet Olsun Gülüm Sana Allah Belanı Versin Beni Nasılda Aldatırsın Ben Sana Böyle Aşıkken Sen Beni Nasılda Aldatırsın öldürdün Işte Beni Gömdün Mezara O Yalan Sevgimizi Mutlumusun Yasemin şimdi Lanettim Oldun şimdi Bırak Beni Yaşarım Seni Deliler Gibi Bende Bitmez Bu Sevgi Terkettin şu Seven Kalbimi Bedduvamsın şimdi Lanetim Oldu Artık Yasemin Ismi Güvenmiyorum Artık Kimseye Lanet Olsun Sevgilim Seni |
Çarptı günbalı gibi yosma
Ah doyamam kekre memelerine Gelip de gitmiyor gönlümden ateşi Dalgalar vurdukça Gülü gönlümün gidip de gelmiyor Gücendin mi Antalya'nın tokalı çayı Darılttım mı tokalı çiçeğim Oy sevdam |
Çarptı günbalı gibi yosma
Ah doyamam kekre memelerine Gelip de gitmiyor gönlümden ateşi Dalgalar vurdukça Gülü gönlümün gidip de gelmiyor Gücendin mi Antalya'nın tokalı çayı Darılttım mı tokalı çiçeğim |
Yaşamayı çok Isterdim Seninle
Bir ömür Boyu Beraber Olmayı Senden Bir An Bile Ayrı Kalmamayı çok Isterdim Yasemin Alışamadım Hala Beni Bırakmana Alışamadım Beni Sırtımdan Vurmana Alışamadım Yasemin Sensiz Yaşamaya Alışamadım Bir Türlü Beni Aldatmana Hani ölümsüzdü Sevgimiz ölsek Bile Ayrılmayacaktı Gönüllerimiz Hani Nerde O Sözlerin, Yeminlerin Yalanmıydı Yasemin..... Sen Beni Silsende Senbenden Vaz Geçsende Ben Sende Geçemem Ben Seni Silemem Bir Sözüm Var Bir Yeminim Var Se |
Bu gözler ağlatır beni...
Bu gözler vuru hançeri kalbime... Ben bu gözlere aşığım... Biçareyim bu gözlere... Daha dokunmadan kurudu irem... Çöllere bir türlü yağamıyorum... Siyah gözlerine benide götür... Artık bu yerlere sığamıyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.