![]() |
***SİSTİ,İNMİİR***
Anadolunun Agalik duzeni suren bolgelerinde, herkes basi sikisinca, bir derdi olunca dogru agaya kosar. Cunku Aga gucludur, beceriklidir, herseyi bilir. Kucuk Reso'nun da kamisina su yurumus. Yani ergenlige erismis. Ama bu farkinda degil aleti devamli sisiyor agriyor. Hastalandigini sanmis ve dogru Agaya kosmus. Kapiyi acan Agaya aletini gostererek aglamakli bir sesle : - Agam sisti, inmir...! Aga durumu anlamis. Icerden buz almis ve Reso'nun alete buzu basmis. Buzun etkisiyle agri ve sislik kalmamis. Reso rahatlamis ve mutlu bir sekilde eve donmus. Ama ertesi gun ayni dert. Yine sislik ve agrilar. Tekrar Agaya kosmus. Yine buz fasli. 3. gun yine agri ve sisten sikayetle Agaya kosmus. Kapiyi calmis. Bu kez Aganin karisi acmis kapiyi. - Abla Agam evde yok mudur ? - Yoktur Ula ne yapacaksin Agayi ? Reso, bu kez Aganin karisina aleti isaret ederek, sizlanmis: - Abla sisti. Inmir..! Abla durumu anlamis ve Reso'yu iceri almis. Reso'nun aletini bir guzel indirmis ve gondermis. Reso, bu tedavi yonteminden oldukca memnun kalmis. Ertesi gun yine dayanmis Aganin kapisina. Kapiyi bu kez Aga açar. - Yine ne var ula, demis. - Agam, abla yoktur.? - Ablayi ne yapacaksin ula pok yiyen.? Reso, aletini isaret ederek; - Vallah Agam o senden eydir. O hem sisini indirir. Hemde iltihabini alir. |
****İDDAACI****
İşsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış. -anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile yok. -ben herkesle iddiaya girerim komserim. ve her iddiayı da kazanırım. -olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılırmı. -size kanıtlıyablirim komiserim. -nası kanıtlıyacan. -sizinle bi iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmiyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerimki ben sol gözümü ısırırım. Komiser düşünmüş. bi insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamıyacağına karar verip iddiaya girmiş. adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra. - tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. adam peki demiş. - 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım. Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. Komser hemen kabul etmiş.Nedir iddia demiş? -benim s*kimin uzunluğu buradaki herkesin s*klerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam çekin komserim. Çekerseniz uzar demiş. komser adamın şeyini çekmeye başlamış. Çekiyomuş çekiyomuş. Uzamıyomuş. O sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş. -"Alooo Ali olum komserin eline verdim 10.000 DOLARI hazırla!.." |
****MEMELERİM***
Sosyetik bir bayanın köpeği varmış. Köpeğinin adı ise memelerim imiş. Bir gün otobüsle bir yere gitmesi gerekiyormuş. Ama köpeği otobüse alırlarmı diye bir ara eve bırakmaya karar vermiş. Sonra bir şey demezler diye yanına alarak durakta beklemeye başlamış. Nihayet otobüs gelmiş. Kısık bir sesle otobüs şöförüne; - "Şöför bey, memelerimide alırmısınız" demiş. Kaba bir sesle şöför; - "Hanım efendi biz sabah evden çıkarken *aşşaklarımızı evdemi bırakıyoruz" demiş. |
****AMASYADAN ÜZÜM****
Bir kasabada oturan adamın evinde ev kadını, güzel bir eşi varmış. Gel gör ki kasabanın yegane doktoru ile pişiren bu kadın, zaman zaman mercimeği fırına veriyorlarmış. Yine böyle bir günde kadın: -Yaa doktor, seninle rahat rahat işi pişiremiyorum. Bu işin sonu ne olacak? Bu işe bir çare bul. Der... Doktor da biraz düşündükten sonra "Tamam buldum" diye bağrarak ayağa fırlar. Kadına dönerek: -Sen yalancıktan hastalan, ben onu buradan uzaklaştıracaksana bir reçete yazıyım. Der... Plan hazırdır artık. Kadın ertesi gün hastalanır ve doktor gelir. Doktor muayaneye giriştikten sonra adama döner: -Eşiniz çok hasta, mevcut ilaçlar yetersiz kalıyor, ona taze olarak yedirmek üzere 5 kilogram Amasya üzümü yedirmeniz gerekiyor. Der... Adam başka çare olduğunu anlayınca Amasya üzümü almak üzere yola çıkar. Bunun üzerine doktor ile kadın akşam buluşmak üzere anlaşırlar. Adam yolda giderken ahbapları ile karşılaşır. Ahbaplarından biri: -Hoyrola böyle nereye gidiyorsun? -Eşim hastalandı, doktor tavsiyesine uyarak Amasya'ya 5 kilogram üzüm almayagidiyorum. Der. Ahbapları: -Arkadaş, üzüm her yerde üzümdür. Ha Amasya üzümü, ha kayseri üzümü, ne farkeder? Sen en iyisi geri dön. Sanıyoruz doktorla Esin arasında fitne-fişne işleri var. Derler. Bu işe aklı yatan adam çaktırmadan eve döner. Yatakodasının üstüne gelecek şekilde tavan arasından küçük bir delik açar. Akşam olunca doktor ile karısının yatakodasında çırıl çıplak buluştuğunu görür. Doktor pipisini kaldırarak kadına seslenir: -Heey şunun kalkımına bak kalkımınaaaa. -Kadın da a*ını doktora göstererek: -Hahhayyy sen de şunun balına bak balınaaa diye seslenir. Bütün bunları tavan arasından görüp de duyan adam, pipisini ve taşağını açtığı delikten yatakodasına doğru sallandırdıktansonra: -Heeeyt savulun lan, amasyadan üzümgeldi, tadına bak tadınaaaa. Diye bağırmış... |
SAPIK
Temel köyünün en sapik erkegiymis. Herekezin karisina kizina sarkarmis. Köylü rahatsiz olunca bunu köyden kovmaya karar vermisler. Temel yanina köpegi ve keçisiyle binmis sandalina denize açilmis. Birden bir rüzgar çikmis ve sandal batmaya baslamis. Temel yüzerek bir adaya çikmis. Köpegininde bacagi kirilmis keçi köpegi kurtararak kiyiya çikarmis. Aradan yillar geçmis temel azmis keçiye gözünü dikmis. Tam becericekken köpek saldirmis temele, çünkü keçiye bir can borcu varmis. Bir kaç sefer denemis ama becerememis. Bir zaman sonra adanin diger tarafindan bir kadin sesi gelmis, IMDATTT beni kurtarin diye...Temel gitmis bir görmüski güzeller güzeli seksi bir sarisina iki korsan tecavüz ediyor.Temel bu ik adamida öldürmüs..Kadin temele sen benim canimi kurtardin dile benden ne dilersen demis. Temelde "su köpegi tutda keçiyi bii si*eyim... |
İş Bankası
Temel şehirlerarası seyahatinde treni tercih etmiş ve yataklı olan kompartmana yerlesmiş. Az sonra kompartmana çok güzel bir kadın gelmiş ve tanismislar. Kadin Is bankasinda calisiyormus. Uzun bir sohbetten sonra gece olmus ve yatmak uzere kompartmandaki ranzayi acmislar. Kadin ust kata,Temelde alt kata yerlesmis. Yatmalarindan 10 dakika sonra kadin pijamasinin ustunu cikartip yere atmis. Temel bunu gorunce kadinin kendisinden birseyler bekledigini dusunerek kadinin yatagina alttan hafifce vurarak: - "Handan Hanım" - "Buyrun Temel bey" - "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?" - "Ne munasebet Temel bey teessuf ederim, bu davranisiniz cok cirkin" - "Ozur dilerim Handan Hanım ben sanmistim ki ... !!!" Yaklasik on dakika sonra kadin pijamasinin altini cikarmis ve yeniden yere atmis. Temel bunu gorunce cildiracak gibi olmus ve kendini tutamayarak yeniden kadinin yatagina hafifce vurmus - "Handan Hanım" - "Buyrun Temel bey - "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?" - "Temel bey lutfen kendinize gelin, cok ayip." Temel olanlar karsinsinda cok zor durumdaymis ama dayanacak durumda da degilmis. Yine de sabretmis ancak 5 dakika sonra kadin bu defa camasirinin ustunu cikarmis ve atmis. Sabredemeyecek durumda olan Temel yeniden ranzaya vurarak: - "Handan Hanım" - "Buyrun Temel bey" - "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?" - "Temel bey bu son olsun lutfen, bir daha ayni sey olursa guvenligi cagiracagim." Temel buyuk bir hayalkirkligi ile yeniden yatmis. 5 dakika sonra kadin camasirinin altini cikartip yere atmis ve bu defa kadinda istekliymis ama aradan 10 dakika gecmesine ragmen Temelden ses gelmeyince uyudugunu sanarak endiselenmis ve dayanamayarak seslenmis: - "Temel Bey" - "Buyrun Handan Hanım" - "Temel Bey Is bankasinin kapilari acildi da !!!" - "Gerek kalmadi Handan Hanım, biz çeki elden bozdurduk !!! " |
Geber
Kadin 50. katin penceresinden bakarken asagi düser, kirkinci katta bir adam belinden yakalar: "Bu aksam benimle olursan, seni kurtaririm!" "Ben bildigin kadinlardan degilim!" "O halde güle güle!" Kadini otuzuncu,yirminci katta da yakalarlar, ayni teklifi yaparlar,kadinin cevabi degismez: "Ben bildiginiz kadinlardan degilim!" Onuncu kata yaklasirken kadin basina gelecekleri anlar ve inadindan vazgeçer, onuncu katta yakalayan Temele kendisi teklif eder: "Beni kurtarirsan bu gece seninle kalirim!" Temel'in cevabı ise gayet açık ve nettir: -"Geber pis orospi!" |
Çorba
Temel evli ve 3 çocugu vardir. Bir gün köyden annesi, babasi, kaynanasi, kayinpederi, baldizi, kardesleri ve kayinçosu misafir gelirler.3 gün 5 gün derken 1 ay olur hiç birinin gitmeye niyeti yok, bu arada Temelde karisina iyiden iyiye hasret, bir dayanamaz ve -"Ula Fadime, haçan bu is böle olmaz da." -"Ya ne yapacaz" -"Aksam sen yemekte çorba yap, benim tabagima koyarken üzerime dök, temizlemeye beraber tuvalete gidelim ve isi bitirelim" der. Aksam olur anlastiklari gibi fadime çorba yapar ve servis sirasinda temelin üzerine döker. Temel: -"Ula ***** kari. Tikkat etsene, yürü tuvalete yardim et baga. sunu bi temizleyelim" der ve tuvalete giderek baslarlar sevismeye. Fadime'yi ters çevirip lavoboya dogru yaslar ve geçer arkasina.O sirada temelin küçük oglu Dursun merak ederek onlara bakmaya gelir ve o halde görünce korku ve telasla masaya geri döner ve derki. -"Aman ha.. herkez çorbasini dikkatli içsin, yoksa babam çorbayi dökenin ***** koyuyor" |
Buzdolabı
Temel ile dursun 15 sene sonra ilk kez görüsmüsler.Dursun Temel i evine davet etmis. Dursun un iki karisi varmis(biri imam nikahli digeri ise resmi).Dursun Temel i yedirmis içirmis.Aksam Temel Dursunlar da kalmis.Gece Dursun un imam nikahli karisi Dursun un yanina gelmis ve söyle demis: "Dursun çok azdim beni zik!" Dursun: "olmaz evde misafir var" Karisi israr etmis. Dursun karisina "git buzdolabinin kapagini aç isigindan bak Temel uyuyorsa gel"demis.Kadin bakmis, Temel uyuyor numarasi yapmis.Dursun ile karisi isi bitirmisler.Derken öbür karisi gelmis.Aralarinda ayni konusmalar geçmis.Dursun bu karisiyla da isi bitirmis.Sabah olmus.Dursun Temel e sormus: "rahat uyudun mu?".Temel: "evet ama gece çok susadim" demis. Dursun sormus: "peki niye içmedin?".Temel yanitlamis: "nasil içerim buzdolabinin kapagini her açani *ikiyorsun!" |
Laz FM
Temel Bir gün Natasayi tenha bir sokak arasinda sıkıştırır.Gögüslerini orasini burasini ovalamaya baslamis, Natasa Temel'e; -"Sen ne yaptigini saniyorsun?" diye sorar. Temel: -"Hiç pen LazFM Radyo istasyonunu arayrum." der. Natasa ofkelenir ve Temel'in alt bölgesine el atar.. -"Bu antenle LazFM'i biraz zor bulursun." |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:31 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.