![]() |
|
O, küfür kıyamet koparanların, çatal bıçak kullananların, korodakilerin tümünü tanıyorsunuz, yine aramızdalar! Hatta şaka gibi gelecek ama içlerinden birinin açıklamasına rastladım. "TRT'nin Kürtçe yayını doğrudur" diye!)
|
Kollumu salladım toplar oynadı
Karataş içinden çete kaynadı Yaşasın Urfalılar teslim olmadı De yürüyü yürü kumandalarım yürü Kumandanlar gidiyor dönmüyor geri De yürüyü yürü kahramanlarım yürü Kahramanlar gidiyor dönmüyor geri. Tıfıldır hastahane karşı karşı Gavur Fransız’ ın bomba atışı Urfa çetelerinin şaha kalkışı De yürüyü yürü kumandalarım yürü Kumandanlar gidiyor dönmüyor geri De yürüyü yürü kahramanlarım yürü Kahramanlar gidiyor dönmüyor geri. sanatçının kurtuluş savaşı destanı adlı türküsü |
böyle insanlara sevenide müzigini dinleyenide vatan haini kabul ederizz
|
Alıntı:
ahmet kaya'nın kişilğiyle müziğini ayırmak lazım.....! ben kendisinden nefret ediyorum ama sanatçı kişiliği mükemmel eserler ortaya çıkardı buda bir gerçek |
Ben Bu Adami Bİr Çok KİŞİ Gİbİ Vatan Haİnİ Olarak GÖrÜyorum Bu YÜzdende Nekadar GÜzel Eserler Verdİysede Versİn Ben Bu Adami Dİnlemem ÇÜnkÜ Vatan Haİnİ Sanat Falan Anlamam Bu Adam Vatan Haİnİ MÜzÜĞİnİde Dİnlemem O YaptiĞi Bestelerle Pkk Ya Destek Werdİ Ben Bu Adami Nasil Dİnlerİm
|
inşallah böyle adamlar bir daha bizim bayrağımızın altında barınmazlar
|
Alıntı:
böyle insanlara sevenide müzigini dinleyenide vatan haini kabul ederizz Alooo sen kimsin de bu adamı da seveni de vatan haini ilan ediyorsun site patronu uyuma bak bölümünde neler oluyor |
bence de siyasi görüşünde bir doğmacılık vardı ama şarkılarına gelince onlara diyecek sözüm yok ama benim anlamadığım şu en son magazin gazeticileri derneği ödül töreninde ödül almıştı ve yeni kasetinde kürtçe şarkı söyleyeceğini açıklayınca mahsun kırmızıgül ,alişan hep bir ağızdan 10. yıl marşını söylemeye başladılar şimdi ikiside kasetlerine kürtçe şarkı koyacaklarını söylüyorlar ne biçim iş bu anlamadım
|
Orada ahmet kayayı savunmayan kürt asıllı sanatçıların sadece kariyerlerini düşündüklerini varsayarsak onu savunmamaları gayet doğal kaldı ki hedef kürtçe şarkı veya kürtler değil toplumda huzursuzluk çıkartarak birilerini kurban etme hevesinde olan bazı çakalların emellerini maalesef gerçekleştirmiş olmaları. ben kürdüm ama ülkem TÜRKİYEM için canımı gözümü kırpmadan seve seve veririm
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.