![]() |
NE KADINLAR SEVDİM ZATEN YOKTULAR
Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Yagmur giyerlerdi sonbaharla bir. Azicik oksasam sanki çocuktular, Biraksam korkudan gözleri sislenir. Ne kadinlar sevdim zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemistir. Hayir, sanmayin ki beni unuttular. Hala arasira mektuplari gelir. Gerçek degildiler, birer umuttular Eski bir sarki, belki bir siir Ne kadinlar sevdim zaten yoktular. Yalnizliklarimda elimden tuttular Uzak fisiltilari içimi ürpertir. Sanki gökyüzü |
ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ
Gözlerin gözlerime degince, felaketim olurdu aglardim. Beni sevmiyordun bilirdim, bir sevdigin vardi duyardim. Çöp gibi bir oglan ipince, hayirsizin biriydi fikrimce. Ne vakit karsimda görsem, öldürecegimden korkardim, felaketim olurdu aglardim. Ne vakit Maçka'dan geçsem, limanda hep gemiler olurdu. Agaçlar kus gibi gülerdi, bir rüzgar aklimi alirdi. Sessizce bir cigara yakardin, parmaklarimin ucunu yakardin, kirpiklerini egerdin bakardin. Üsürdüm içim ür |
Ne zaman dinecek gönlümün yası
Arzular,emeller hüsran oluyor. Felekle bitmedi şu aşk kavgası Seviyorum desem hicran oluyor. İçimi bilinmez bir hüzün sarar, Ellerim boşlukta ellerin arar Dilimde susmazken feryatlar,ahlar Elde düğün-bayram seyran oluyor... |
sığınsam okyanus gözlerine
merhamet verirmi dalgalar bana yaklaş,sam derinleklerine korkmadan avuçlarında su verirmi bana yürüsem kıyılarında otursam gezip dikilsem karşına birazda ezik örselenmiş duygularda tekim üstelik sevdasından bir pay verirmi bana anlatsam dinlesen hissetsen beni sen yokken terketti sevdanda beni galiba ömrümün son günleri hayatımı geri verirmisin bana |
SÖzcÜkler TÜkenİr Ya Bazen Hanİ
Kelİme Bulamazsin Derdİnİ Anlatacak Ya Da Bİrİlerİnİ Ararsin Acilarini PaylaŞacak HerŞey SaÇma Gelİr Ya Bazen Hanİ YaŞamak İstemezseİn Yalan DÜnyada Sevmek İstemezsİn Kİmseyİ BÖylesİne UlaŞamadiĞin GİdemedİĞİn Bİr Yer Vardir Ya Hanİ Hep İsteyİpte Yapamazsin, Gİdemezsİn, Yenİk DÜŞersİn Hayata İŞte Kendİnİ YİtİrmİŞlİĞİnle, SuskunluĞunla YalnizliĞinla BaŞ BaŞa KaldiĞin Bİr Gecedeyİm Ben Yİne Umutlarim TÜkendİ Artik İÇİmde Sensİzlİk Kayboldu Benl |
GÖzyaŞlarimi İÇİme Akitiyorum Artik
İÇİmde Sakliyorum YaŞanmiŞliklari Gerİde Kalanlari Unutuyorum Artik Unutuyorum Senden Bana Kalanlari SevdİĞİmİ Bİle SÖyleyemezken Kendİme Korkuyorum Senİ Sevmekten Her Gece Birakmak İstİyorum Senİ GeÇmİŞte Unutmak Ve Yol Almak GeleceĞe !!! |
inkar et hadi durma
seni ne kadar çok sevdiğimi inkar et hadi durma senin için nelere katlandığımı neyi göze alıp nelerden vazgeçtiğimi inkar et hadi durma... unutmadım de seviyorum de yalanların içine yeniden düş hadi hiç yapmadığın şey değil merak etme boğulmazssın... ben inkar etmiyorum çünkü seni çok sewiyorum... |
İstemedİm HİÇ Sensİz Yasamayi
Mutluluklari Baskasiyla PaylaŞmayi Şİmdİ Ne Hallere DÜsÜrdÜn Benİ Sen Ögrettİn GÖzlerİmden YaŞ Akitmayi Bİtİrdİn Artik Sen Hayatimi Yalnizlik Biraktin Yar Sen Adimi BÜtÜn Acilari Yiktin ÜstÜme TaŞlara Vurdun Garİp Basimi DÜsÜndÜm Acaba Zalİmmİ Sevdm Anlat Bana Sen Neydİ Derdİn Nasil Biraktin Bana Bunca Aciyi Su Koskoca DÜnyayi Bana Dar Ettİn |
Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber.
Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım.. Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabah |
daha bitmedi söyleyeceklerim sana
çarpıp kapıyı suratıma sakın bırakma beni bir başıma ben alışkın değilim.. *******ce yalnız kalmaya avuçlarımda kurumuş papatyalar, bir yanımda korkak yalnızlığım öbür yanımda üşüyen yanım.. dizlerindeyim ne olur gitme.. daha bitmedi söyleyeceklerim sana hapsetme beni dört duvar arasına insanlar aç susuz nefessiz yaşayamazlar bende sensiz... bunu anla... son sözüm olarak sana yine gitme diyeceğim ne vakit sen kalkınca gi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.