![]() |
Gülün ömrü elini tutan toprağa bağlıdır
Toprak çekerse elini gülün üzerinden Gül dayanamaz solar kederinden Bırakma ellerimi toprağım Ben senin sevginle yaşayan Çaresiz bir varlığım |
Topladım sevgimi gidiyorum hayatından
hiç bir anı kalmasın geride sana beni hatırlatan kırdığın kalbimin parçalarını yükledim bavullara açmamak üzere ne bir resim ne bir plak olmalı sana beni hatırlatan |
Elveda deyip hayatından çıkmayı
senin kadar kolay söyleyemedim arkamı dönüp gitmeyi senin gibi beceremedim başka çarem kalmasa da bu aşk için yaşadıklarıma saygımdan gözlerine bakarak dinmeyen fırtınalar ardından fısıltıyla gelen en sözüm olur ELVEDA |
Aklım seninle olmaz diyor
bir kez daha üzülmek istemiyor ömrüm hep seni beklemekle geçti verilecek son bir şans kalmadı bizim için yinede kalbimle aklım savaşıyor yıkıntılar kırık parçalar uçuşurken kalbimde ben sessizce bekliyorum savaşın galibini aldığım nefes gibi alışmışken sana gitmek çok zor olacak biliyorum |
bugün,eskiye dair ne varsa
atıyorum belleğimden ve başlıyorum yeniden hayata hayallerle yaşıyorum artık tüm kalbimle gerçek olmasını dilediğim hayaller karşılıksız sevdalara elveda |
kim bilir kaç gece geçecek böyle sensiz
belki de bir ömür geçecek çaresiz yüreğin sızlar mi söyle vefasız bir gün can verirsem senin uğrunda.. |
Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2008 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle ..
|
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...
|
3 konu birleştirilmiştir
|
Teşekkürler
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.