![]() |
Bahar da aşk indirimindeydi mutluluk..250 gr da ben aldım.....! ! !
Duygularıma, zincir vurdum, Attım en vefasız zamana... oysa mutlu etmek,kolaydır beni, ben hep ya ağlarken, ya sevilirken bir kelebek kanadında, tarifi imkansız mutlu olurum... velasıl mutluluk, huzur, gözlerimde hep tatlı, özlenen bir masaldı, Başkalarından duyup, hiç yaşamadığım, Sanki sıcak bir çöl, sanki doruğu ulaşılmaz bir dağdı, Asla tırmanamayıp, asla aşamıyacağım... Mutlu bir tebessüme, çok oldu hasretti, çizgileri sarkan dudaklarım, Gözlerimde bakışlar bile donuk, bomboştu... Bakmam artık sevdaya diyen gözlerim, aşka yürümem diyen ayaklarım, zincirli duygularımın vefasız zamanında, delidepreşik bir anımda, seni gördü, sonunda sana koştu... şimdi tam zamanı, aşkın, ıhlamur dalında salkımlar, salkımlar arasında bir çift kumru… hatırlatır bana, birlikte, mutlu bir ömrü. doğada huzuru seyretmekten ibarettir, şimdi beni tarifsiz mutlu kılan... huzurla atıyor bu kalp,mutluluklarda var bu beden. sesinle titrer,sevginle coşar bu yürek. yok ki hayatta kafiye,tek dize, şimdi sensizlik ölüme denk. diyorum ki kendi kendime, haydi durma var git, Var git deli kız mutlu olduğun yere... Duygularımdan, çözdüm zincileri, yaydım en mutlu zamana... fügen.. 2008 in vakitlerden hayatına 250 gr mutluluğun girmesine izin verdiği deli kız vakti.. Fügen Algıer |
Bahar yağmurları göz yaşlarım...
Yoruldum özlem şiiri yazmaktan, Ben bu gün biraz ağlayacağım... Hakkımdır bu tek düze yaşanmaz, İner cıkar duygularım saklanmaz.... Bahar yağmurları göz yaşlarım, Ta içime içime akıttığım, Sel olup iki göz yüreğimi bastığım, Burnumda yağmur sonrası toprak kokusu Buram buram...... Ellemeyin beni, ben bu gün, Biraz ağlayacğım..... Göz yaşlarım buhar olup gözkyüzüne ulaştığında, Ben yağmur bulutlarıla sana kavuşacağım.... Eğerki,yağmur yağarsa birgün, Yaşadığın şehre, Seni ıslattığı her damlada göz yaşlarım var, Anlatamadığım sevgimin...... Ne olur,kaldırbaşını gök yüzüne bak, Bulutlar arasından, Cıkmaya çalışan güneş, Sana yolladığım yüreğimdir......... .................................................. ...... fügen Fügen Algıer |
Bas gaza...
Ne gam,ne keder,ne tasa, Boğmasın seni yasa.. İkinci bir emre kadar, Ben gibi kendini etme heder. Geçççççç dostum,aldırma... Şu kısacık yaşamda, Bas gaza,bas gaza. İnan hayat cok kısa. Tut ucundan haydi, Sende yaşaaa.... Yaşanmamış sevgisiz günler olmasın hayatında... Fügen Algıer |
Beklerken doğuşunu sevda umutlarında..güneş..! !
çığlık çığlık doğuyordu güneş yine, bu kentin üzerine.. en cilveli,en edepsiz,çıplak duyguları bir kez daha gecede bırakıp.. muhabbetin,sevdanın geceden kalan, terli izleri silinmiş güneş aynı güneş sabah yeni sabah Ruhumsa, Dört nala koşan doru kısrak.. yüreksizliğin Ayaz kesiği, boğazını sıkıyor kıskıvrak Güneşin... sıcak yüzünde İhanetin tasması, Boşuna mı sanırsınız yaşanan gece aşklarının, güneşte yıkanması... her güneş doğumunda yeniden yalnızlıklarda kırılır yelkenim Güneş ellerime düşer, Düşlerim karanlıklarda küser, Bataklara battıkça batarım... doğsun... Doğsun isterim güneş, yürek yalnızlığımın üstüne. Çıkarsın artık karaları sevdalar, bilirim, yalnız değilim, gölgem var. o varsa güneş de var, ve güneş de varsa eğer ufkumda mutlaka yaşanacak güzel günlerim var! ey! güneş.. doğuşunu sevda umutlarında, aşka susamış doru kısrak gibi beklerken, seyretmek en heyecanlı.. en sevdalı...... fügen.. 2008 in vakitlerden bir gün doğacak sevda güneşimi inadına bekleme vakti... Fügen Algıer |
Ben hayatında olsamdaaaaa
Tüm acıların,cektiklerin, Gececek zamanla. Elbet ben olsamda hayatında, Olmasamda.... Unutmaki erkeğim hep seni seveceğim, Hayatında olsamda, Olmasamda...... Seninle göz gözeliğimiz, Unutulacak gibi değil beraberliğimiz Mutlu serceler gibi ''cik cik'' dediğimiz, Yılların özlemlerine sığmayan Sevgimiz, Mutlu kavuşmalarımız, Hüzünlü,kahredici ayrılıklarımız, Elbet bir gün bitecek....... Ben hayatında olsamdaaaaa, Olmasamda...... Sabret gönlüm... fügen Fügen Algıer |
Ben sanırdım ki.....
Ben sanırdım ki kalplerde, Kuşlar öter ölümsüz baharlarda, Çicekler tüm renklerinde aşkın, Sevdaların doğuşunu müjdeler, Yağmur bile yağsa ıslanmazsın....... Değilmiş meğer gerçekler böyle, Sen ne kadar seversen sev, Farketmek istemezse sevdan seni, Bir boşvermişlik taşır yüreğinde....... Haykırsan,çığlık dahi atsan, Uğruna rengarenk şiirlerde yazsan, Bir soğuk selamdır verdiği...... Ahhh gönül sen uslanmazsın bilirim, Saklarsın yüreğinde sevgini, Siteminde bile olmaz sevdiğin.. Adım adım tükenmişliklerin, Seni çeker durur derinlere, Ve hep acabalarında bir ses beklersin, Gelmeyeceğini bildiğin halde..... fügen Fügen Algıer |
Beni bana bırakın...
Dokunmayın bu gün bana, Beni bana bırakın... Bırakın deli derya ağlayayım, Bir ömrün zehirini akıtayım, arındırayım ömrümü, Çaresizliklerimde kalayım.... Kan sarsın heryerimi bırakın. Ölüm bile yetmiyor bu gün bana, Boşluklardayım, Dokunun,dokunun görün bir bana.... İçimdeki çare bulmaz kanser yara, Alıyor gün be gün ömrümden, Ölümlerimi yaşıyorum ölmeden...... Hıçkırıklara mahkum gönlüm, Acılarım var bu gün ta derinden, Kuruttum,kuruttum kendimi, Kapkaranlık dünyam...gülemem. Umutlarım,ümitlerim bitti, Yapayalnızlığımda, Sizler beni anlıyamazsınız.. Kaskatı kesilmişim, Sanki kalbim zamansızlıkta durmuş, İçimde ne bir umut,ne bir yaşam zevki, Bana benzeyen bir gözlerim kaldı, Birde mahsun duruşum.... İçim bomboş,içim darmadağan, Hayatım ölümden öte ızdırap, Üşüyenlerin yerine bile üşümüşüm ben, Bir bedende kırk can taşımışım, Kırk birinciyi istemiyorum artık..... Hazırım,teslimim ben, Yaşamam bile kabahatti zaten, Sol yanım ihanet,sağ yanım zindan, İçimdeki bu kanserle, Bırakın,bırakın, Yaşamayım artık... Beni artık bana bana bırakın...... fügen 29.09.2007 Fügen Algıer |
Beni özlemin büyütür...
Hayat terazisine koydum umutlarımızı, Ağır bastı bana olan sevgin, Düşlerimdeydi gözlerinin gülüşü, Yanında olmak güzeldi sevdiğim.... Selam yolladım sana rüzgarımın fısıltılarında, Özlem dolu kavuşmalarımızın... Yağmurlarım vardı sağnak sağnak, Sevgin,umudun dolu, Yağmurlarımdan sakın kaçma sevdiğim, Her damlada sana dokunan bilki benim... Beni özlemlerin büyütür, Şimdi bak yine seninle büyümedeyim, Bana hergün yeni bir umut doğurur, İçinde gelecek güzel günlerimiz var dediğin..... Seni özledikçe gözlerim, Yorgun ırmak misali akan, Tane tane umut yaşlarım, Beni özlemlerin büyütür sevdiğim.... Gel ateşim ol yak beni diyeceğim, Gönlüm zaten küle dönmüş sevdandan, Kalbinde sakla yangınlarımızı, Sende ben gibi sevdiceğim..... Avucumda sana sundum yüreğimi, Sıkı sıkı tutacağını bilircesine, Bir kuş misali cırpınır elinde, Beni her sevdiğini söylediğinde..... Vurgun sabahlara uyanmak istemiyorum, Aşkınla yorgun gönlümde, Ruhumu muma ceviren bu hasretlik, Okuduğum türkümsün ağlarken benliğimde.... Gök yüzünde güneş sevgin,tenimi yakan, Sabretmeyi öğrendim seninle, Susuyorum geleceğin güne kadar, Seni susarak özlüyorum sevdiceğim.... Yalnızlığımı sundum sana yarım asırlık ömrümün, Kimseleri sevemeden sakladım sana kalbimi, Dallarında yaprak kalmamış hayatımı, Al yeşert gönlünde hadi sevdiceğim..... Dudaklarında ıslansın nefesim, Koynunda sakla hayallerimizi, El ele,gönül gönüle,biz bize, Beni özlemin büyütür sevdiceğim.... Firariyim yalnızlığımdan senle, Senden uzakta darmadağın, Mesafeler önemsiz desende, Bir nefes yakınında olmak güzel sevdiceğim... Haydi bana beyaz sayfalarla gel, Bana umut doğur pespembe, Beni özlemin büyütür, Yokluğun öldürür sevdiceğim.... fügen.. 12.09.2007 Fügen Algıer |
Bırak yağsın yağmurlarım
Ya ben sevgiyi bilmedim hiç, Yada zaten yaşamamıştım senden önce, Şimdi anladımki ne kadar yalnız bir yaşama, Sahipmişim meğer..... Biliyormusun? sevgi bir sanattır, Renklendirmesini bilene, Yüzmektir yüzmesini öğrenene, Ansızın aklına düşmektir, Özlemektir cığlık cığlığa yürekte.... Her yağmurda biliyorum, Gönlüme cok yakınlardasın, Hasret cekmesini bilenindir aşk, Kavuşmanın güzelliğinde.... Özlüyorum cok seni sevdiğim, Bir çağlayandır sevgin kurak gönlümde, Suskunluğun dilini sevmiyorum, Bir ses,bir nefes bekliyorum kalbinde.... Küstürmüş madem hayat seni yaşama, Sev beni,sarıl bana ve aşkımıza, Mahrum etme sevgimizi yaşamaya, Yağmurdur sevgin hep yağar durur... Bırak elleme yağmurlarımı, Bahardır,hayattır,cansuyudur yağmur, Gel ne olur, sevgi yağmurlarımızda bulalım huzur...... Bırak yağsın, Sevgimize elleme, Bahardır gönlümüzde, Hayattır yüreğimizde, Yağmur....... sakın elleme yağmurlarımı, suya hasret gönlümün.... fügen. Fügen Algıer |
Bırakıp gitmek istiyorum......
Bırakıp gitmek istiyorum, Gitmek bu hayattan, Bu şehri,bu yaşamı,bu kokunu ve seni..... Ruhuma mengene oluşundan, Yüregimi karakışlara salışından, Gamlı bestelerden, Kararan gök yüzünden, Aglayan bulutlardan gitmek istiyorum..... Canımı evde bırakmışım, Bir mechule yürüyüş bu, Yapayalnız,tek başıma, Sırtlayıp anıları gitmek istiyorum.... Göz yaşlarımı dizelerde bırakıp, Hasret yangınlarım içimde, Elli yılın kalbini terkedip, Sonsuz huzura,tek başıma, Sessizce ve gülümseyerek hatta, Beş metrelik bir beze sarınıpta, Kimselere elvedam olmadan, Topragın kokusuna gitmek, Gitmek istiyorum...... fügen 24.11.2007 Fügen Algıer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.