![]() |
Bahar Kız
Savaşıyor sabaha kadar Bahar kızı unutmak için beynim İlkbahar gecesinde, Sonbahar gecesinde olduğu gibi. Yorganım darmadağın,yastığım yerde, İki elim başımın arasında Bahar kızı düşünüyorum İlkbahar gecesinde, Sonbahar gecesinde olduğu gibi. Uykusuz *******de Bir kalem anlıyor beni, Birde kağıt Bahar kızı yazıyor,çiziyor İlkbahar gecesinde, Sonbahar gecesinde olduğu gibi. Ekmeğim sıcacık taze, Çayım sıcacık demli, Kahvaltım dört dörtlük İlkbahar sabahında, Sonbahar sabahında olduğu gibi. Saçım gibi keyfimde bozuk İlkbahar sabahında, Sonbahar sabahında olduğu gibi. Perdem örtük, Boynum bükük,özlem büyük, Canım sıktın İlkbahar öğleyin de, Sonbahar öğleyin de olduğu gibi. Lambam açık, Vücudum durgun,ümidim bitik, Beynim yorgun İlkbahar akşamında, Sonbahar akşamında olduğu gibi. Bahar kızı ilk gördüğüm gün Sonbahar akşamında Çiçekler sanki ağlayarak Açıyordu yeniden. Çimenler sanki inleyerek Yeşillenmişti yeniden. Bahar kızı ilk gördüğüm gün İlkbaharı biran yaşadım Gözlerinde gökkuşağını görüyordum, Bahar kız gülerden Güllerin açısını hayal ediyordum, Saçlarından kendisi gibi Tatlı serinlik geliyordu yüzlerime. Çiçekleri sonbaharda Rengim gibi soldurmasınlar Çiçekler her mevsim açsın. Aşkın,sevginin en büyük güvencesi Çiçekler,çimenlerdir. Fatih Güler |
Bahar Yağmuruyla Ağarır Saçım
Masum bakışın beni bitirdi Üstelik yeniden aşık ettirdi Hayatıma güzel oh çektirdi Bin şükür Rabbim dedirtti Saçından tel kopar ver Kaybedersem seni rüzgarlara bırakırım Savurup dağıtır dünyaya aşkımı Yavru ceylanı ağlatır sevgim Unutma ki bende canım Dünyada adalet için varım Eğer kışımı ısıtmazsa yazım Bahar yağmuruyla ağarır saçım Fatih Güler |
Bahar Yorgunu Geldim
Bahar yorgunu geldim Sürünecek haldeyim Tek kıvılcım beklerim Mutluluk kervanına. Ağacı yorgun ettin Aşkımı bahtsız ektin Gülüm bülbüle bezgin İlkbahar mevsiminde. Fatih Güler |
Bana Aşkını Unut Diyorlar
Bana aşkını unut diyorlar, Bilmiyorlar ki yüreğim acılı, Bilmiyorlar ki gözlerim yas dolu. Bana aşkını unut diyorlar, Şiirlerimi kuşlara mı yazdım, Şiirlerim öksüz mü kalsın. Bestesiz güftelerimi denizlere mi yazdım, Bestesiz güftelerim garip mi kalsın. Bana aşkını unut diyorlar, Beki gül dikenden ayrılıyor mu, Balıklar denizden ayrılıyor mu. Onu özlediğim zaman Yüreğime diken batıyor ama Onun hasret kokusu Beni kendisinden ayrılamıyor. Aşkım yanımdayken Deniz balıkların Nasıl yaşam kaynağı oluyorsa Benim yaşam kaynağım aşkım oluyor. Bana aşkını unut diyorlar, Aslında onlarda haklı, Ömür boyu acı çeken yavrusuyla beraber Acı çekiyorlar, Birde yavrusuyla beraber Aşk acısı çekmek istemiyorlar. Bana aşkını unut diyorlar, Eğer aşkı unutmak kolaysa Aşık Veysel gözleri görmemesine rağmen, Çıplak ayağına dikenler batıyor olsa bile Elindeki sazıyla kışı,fırtınayı, Kavurucu sıcağı, Kalbindeki aşkıyla bunları yalnız yeniyorsa, Aşkı için şarkılar türküler besteliyorsa, Bütün bunları reklam için değil Sadece aşkı için yapıyorsa, Aşkın o kadar ucuz olmadığını Anlatmaya gerek var mı. Bana aşkını unut diyorlar, Sevgisini,duygusunu, Etini satanlara değil, Melek huylu kıza karşılıksız aşığım. Fatih Güler |
Bari Sen Dur
İnan,inan ki çok korkuyorum Senin güzel saçlarına dokunduğum için. Hayalden olsan bile korkuyorum Saçların benim yüzümden beyaz olacak diye. Pamuk gibi ellerini tutmaya korkuyorum Ellerin bozulacak diye. Ela gözlerine bakmaya korkuyorum Ela gözlerin ağlayacak diye. Sen tatlı gülerken Seni üzerim diye çok korkuyorum. Bunlar hayal olsa bile korkuyorum. Sen böyle aşk, Böyle sevgi gördün mü. Dur ne olur gitme Sen hayal olsan bile Efsane sesinle konuş benimle, Bakışlarınla uyuştur beni, Gülüşlerinle coştur beni, Gerçeğini göremiyorum bari sen dur. *******i yastığa sarılarak değil Sana sarılarak uyumaya çalışırım, Sabahları senin sesinle uyanırım, Gündüzleri seninle oturur seninle dertleşirim, Gitme hayal güzeli. Kalbimin içine kırmızı mendil koydum Kalbimin kanı belli olmasın diye. Her taraf sanki sen misin gibi Her zaman karşımdasın. Güzeller güzelini ilk görünce Kendimi kafesteki kuşa benzettim. Hayal güzeli gerçeğini görünce Aşkımı yemsizle susuz bırakmasın Korkmasın ayakkabısı eskimez, Korkmasın onuru eskimez, Sadece ona O çok dertli Canı çok sıkılıyor de Belki yarım saat gelir yanıma Sakın aşık olduğumu söyleme Belki benle, Kalbim ona sevdiğimi söylemek ister Ama gururum,ümidim, Zaman aklının ucundan bile geçilmez. Hayal güzeli o gelsin Boynumu bükük, Kalbimi öksüz bırakmasın. Hayal güzeli o gelsin Aşkımın kapısı sadece ona açık. Bana gülsün,benimle dertleşsin. Hayal güzeli Eğer ben ondan önce ölürsem Cennete gidersem O benimle cennette evlensin. Cehenneme gidersem Onun yanında yanmak istediğimi ona söyle. Pembe gelinlik ona çok yakışır Bu vahşi dünyada giydiremem Ama cennette pembe yanaklı güzelime O gelinliği giydirmeyi çok istiyorum. Ah hayal güzeli ah Sen gerçek olsan olmaz mıydı. Eğer kalbimin kanı dinmezse Umutta biter,acılarda biter. Hayal güzeli gerçeğinin lakabı Diken olmayan, İlkbahar yağmuru yağınca,burcu Burcu kokan papatya,aşkımda burcu Burcu kokuyor, Aşkımda karıncayı bile incitmez, Bu yüzden onun lakabı papatya. Hayal güzeli Lütfen gerçeğin ara sıra yanıma gelsin İnsan hiç nefessiz yaşaya bilir mi. Fatih Güler |
Başka Dünyalı Mıyız
Denizle okyanus temiz duygularla El ele tutuşuyorlarsa, Gökle toprak sevgiyle bakışıyorlarsa, Güneşle bulut birleşip renkleri kaynaştırıp Gökkuşağı köprüsünü kuruyorlarsa, Hayvan başka cins hayvanı koruyorsa, Acaba biz başka dünyalı mıyız insan evlatları. Fatih Güler |
Başkan Hasan Coşkun
Planlarını aklında sıralayan Sıra halinde koyan Sonrada halka sunan Başkan Hasan Coşkun Sevgililer günü bilmezlerdi İkinci plana atılırlardı Engellilere kucak açtı Başkan Hasan Coşkun Siyaseti yalana çevirmez Kimseye aldırış etmez Bildiği yolundan dönmez Başkan Hasan Coşkun Sarayı saray yapan Saniyesini boşa harcamayan Gecesini gündüzüne katan Başkan Hasan Coşkun Boğazından haram geçmez Cebine rüşvet girmez Alnına leke sürmez Başkan Hasan Coşkun Ben şair yazarım Belki yarın yokum Hep doğruları yazarım Başkan Hasan Coşkun. Fatih Güler |
Belki Bir Gün
Belki bir gün sonum gelir diyerek Bugün kalbime toprak koydum, Sevdiğim kız gözyaşlarıyla ağaçlarda, Çiçeklerde yaşatsın beni diye Belki bir gün sana sormadan Bu dünyadan giderim diyerek annem, Şimdiden ruhumu cennete verdim, Sen melek huylusun diye Belki bir gün senden habersiz Bu diyardan giderim diyerek babam, Yağmurla yanına gelmek için Bedenimi şimdiden bulutlara verdim Belki bir gün Bu alemden giderim diyerek kardeşim, Seni yükseklere uçursunlar diyerek Şimdiden kanatlarımı kuşlara verdim Belki bir gün tayinim öbür dünyaya çıkarsa Bütün akrabalarım, Saçlarımı sizlere dağıtırsın diyerek teker Teker güvercinlere verdim Belki bir gün Bedenim iflas ederse bütün dostlarım, Duygularımı anlamayısınız diyerek Şimdiden yüreğimi yüreklerinize bağışladım Belki bir gün ölürsem, Beni candan sevenler ağlasın Belki bir gün ölürsem, Mezarımın yerine bir fidan dikinde Aşk,özlem, Hayat,sevgi,kardeşlik ağacı olsun Bari o ağacı yaşatın,koruyun Belki bir gün ağaç olursam, Gönlümün dört özel insanı Bende buluşsunlar. Belki bir gün canım öteki dünyaya giderse, Gözyaşı yerine sevgi, Saygı dökün Çünkü bu can çok zor dayanıyor artık. Fatih Güler |
Ben Askere Gidiyorum
Ağlamaya alışmayısınız Çünkü ben askere gidiyorum Resimlerimi yırtabilirsiniz, Beni unutmaya çalışmayısınız, Anıları unutun, Adımı dilinizden çıkartın, Beni beyninizden tamamen silin, Benimle geleceğe planlar kurmayın, Giysilerimi hemen ihtiyacı olanlara dağıtın, Şehitlik cennetin yolu olduğunu anlayın Çünkü ben Vatan borcumu ödemeye gidiyorum Sevgilim sen beni hiç Görmedin,bilmiyorsun, Babam ben senin oğlun değilim, Annem sen beni karnında hiç taşımadın Çünkü ben sizleri korumaya gidiyorum Kardeşim bahtında, Alnında açık olsun Çünkü ben Mehmetçiğimize gidiyorum Bütün akrabalarım Tek kelime için bile Sizlere teşekkür ediyorum. Bütün dostlarım Benimle yediğiniz tek dilim için bile Sağ olun Çünkü tezkere vakti geldi, Belki de birbirimizi unutma vakti geldi Biliyorum bütün bunları yapmak Çok zor olacak Sizler içinde,benim içinde Bir buçuk yıl içinde belki gelirim, Belki gelemem Çünkü ben askere gidiyorum. Fatih Güler |
Ben Duygumu Döküm
Ey dağlar, Aranıza beni de alın, Gökteki karlar yağarken, Siz suyunuzu, Ben duygumu döküm. Fatih Güler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.